2016年12月27日星期二

Liverpool vände och vann

Halvvägs genom Premier League-säsongen ljuder en signal. Liverpool hänger på i toppen av Premier League-fotbollen efter en 4–1-seger mot Stoke. Upphetsad Reds spelare klädd Billiga Fotbollströjor kram tätt för att fira sin seger.
Roberto Firmino har varit en av Liverpools bäste spelare den här säsongen men den 25-årige brassen gav inte direkt den bästa julklappen till fansen... På självaste julafton blev han stoppad – för rattfylla. Tre dagar senare, klädd han Liverpool tröja blev målskytt när Liverpool körde över Stoke 4-1, Liverpools 16:e raka hemmamatch utan förlust.
Firmino har åtalats för rattfylla och ska upp i rätten den 31:a januari, samma dag som Liverpool möter Chelsea. Trots problemen med rättvisan fanns 25-åringen med i Jürgen Klopps startelva när Liverpool tog sig an Stoke på Anfield. Men varken Liverpool eller Firmino stod att känna igen i matchinledningen.
Stoke kom till Liverpool med den sämsta bortasviten i Premier Leagues historia. På 53 matcher har Stoke aldrig vunnit mot Liverpool borta – en svit som sträcker sig över 122 år.
Segern gör också att Liverpool klättrar tillbaka till andraplatsen i tabellen. Man är just nu sex poäng bakom ledande Chelsea.

2016年12月25日星期日

Zlatan fira jul med sit-ups i snön

Zlatan Ibrahimovic publicerade i går ett klipp på Instagram där han kastar sig i snön med enbart kalsonger, och börjar göra snöänglar. Därefter blir det några snabba sit-ups, innan han joggar därifrån med ett leende på läpparna. "Dare to Zlatan", skrev han. Ibrahimovic är alltid kunna ta positiv energi för fläktarna, som kan anledningen till att så många barn är som Zlatans Fotbollströjor Barn.
Zlatan Ibrahimovic är en av världens hetaste fotbollsspelare för tillfället. Svensken öser in mål för sitt Manchester United i Premier League – men under julafton fick han och resten av truppen ledigt. Det stoppade emellertid inte Zlatan från att träna. På sin Instagram har "Ibra" lagt upp en video där han gör snöänglar och sit-ups i bar överkropp ute i snön. Enligt rapporten är antalet 9 Zlatan Ibrahimovic Manchester United tröja en av mest populära julklapp bland fotbollsfans .
Men julledigheten närmar sig sitt slut och i morgon ställs Zlatans Manchester United mot Sunderland på Old Trafford på klassiska Boxning Day. et blir en tuff match mot ett defensivt lag, säger han inför mötet. Han är också nöjd med den egna formen.

2016年12月20日星期二

Sadio Mané avgjorde för Liverpool i slutet

Fotbollshistoriens 227:e ”Merseyside”-derby var annars inte något av de mer minnesvärda mötena mellan de heta Liverpool-rivalerna. Liverpool tog en enormt viktig trepoängare i kvällens Merseysidederby på Goodison Park (0-1). Den matchwinner sadio mané, som klädd röd Billiga Fotbollströjor gjorde det enda målet för hela spelet hjälp Liverpool vinna. Inför en lyrisk bortapublik bröt Sadio Mané dödläget på tilläggstid.
Stämningen var elektrisk på Goodison Park på måndagskvällen. Det såg ut som att matchen skulle sluta mållöst, men i matchens sista skälvande sekunder kunde Sadio Mané peta in det avgörande 1-0-målet. Men sadio mané bar Liverpool tröja fasta lead tre tidpunkter lades till. Men det var inte målchanserna som präglade säsongens första upplaga av det omtalade derbyt – snarare det fysiska spelet. Inhopparen Daniel Sturbridge sköt i stolpen, och den vindsnabbe yttern rullade in returen.
Vinsten innebär att Liverpool klättrar upp på andra plats i Premier League – sex poäng efter formstarka Chelsea. I samma veva misslyckades Everton att ta vara på möjligheten att gå om West Brom och Southampton i tabellen.

2016年12月18日星期日

Suarez och Messi briljerade i Barcelonas derbykross

Barcelona fortsätter jakten på Real Madrid i kampen om La Liga-titeln. Barcelona krossade Espanyol i det katalanska derbyt. Tvåmålsskytten Luis Suarez och Leo Messi briljerade på Camp Nou i 4-1-segern. Barcelona spelare bar lagets Billiga Fotbollströjor kram tätt för att fira sin seger.
Och det var de blåröda som tog initiativet direkt mot Espanyol. Redan i den 18: e minuten bröt Luis Suarez, som nyligen krita på ett nytt femårskontrakt i en FC Barcelona tröja, 1-0 till Barca.
Leo Messi stod för en imponerande soloprestation, men tappade både balans o och boll. Då snappades den upp av Luis Suarez som sköt in 2-0. Bara minuten senare ökade Jordi Alba på till 3-0 – innan Espanyol reducerade genom David Lopez.
Messi kom fram på högerkanten, spelade in bollen till Luis Suarez, som på en touch chippade tillbaka bollen till Messi som tagit sig in i straffområdet. Bollen rullade retfullt mellan benen på målvakten och in i mål.
Messi, som hade lekstuga matchen igenom, fångade upp en utsökt chippass från Suarez, drog till på volley och såg bollen rulla in mellan benen på Roberto Jimenez i bortamålet. Messi är som en spelare på PlayStation, säger Suarez till spanska Marca.

Barca är nu tre poäng efter ”Los Blancos”, som har en match mindre spelad.

2016年12月13日星期二

Lewandowski förlänger avtal med Bayern

En av världens bästa angripare fortfarande Bayern München: Robert Lewandowski förlängt sitt kontrakt med mästare rekord i förtid till 2021. Det meddelade mästare tyska fotbollen rekord. Alla Bayern fans är glada att Lewandowski kan fortsätta att bära Bayern Billiga fotbollströjor på planen.
München och den polska val kaptenen hade redan varit i förhandlingar under lång tid. "Det var intensiv men alltid respekt och rättvisa diskussioner", säger vice ordförande Jan-Christian Dreesen.
Under sommaren 2014, Lewandowski gjorde en fri transfer från Borussia Dortmund till FC Bayern. Idag är antalet nio Bayern München tröja blir lagets topp målskytt. I 77 Bundesliga matcher för München laget, kapten i den polska landslaget (85 matcher) gjorde 58 mål och beredd 13 mer. Under den gångna säsongen, Lewandowski gjorde det goalscoring burk ligan med 30 mål.
Att Lewandowski också har förlängt, passar in i strategin för FC Bayern. Detta försvarar sig också mot de internationella transfer brottslingar genom att hålla kärnan i dess kader - se listan för 2021.
För München laget, är undertecknandet av Polen annan viktig mosaik sten för att bygga en kraftfull team för de kommande åren.

2016年12月11日星期日

Sergio Ramos sparar Real Madrid mot La Coruna

Champions League-vinnare Real Madrid har satt en ny klubbrekord och underströk sitt undantag i den spanska mästerskapet. Real Madrid har varit obesegrad i 35 matcher sedan sin triumf mot Deportivo La Coruña. Båda Real Madrid-spelare och fans klänning vit Billiga Fotbollströjor var glada att fira segern, men hjälten i natten måste vara Sergio Ramos.
Royal sidan fortsatte med att besegra Deportivo La Coruña på lördag med en 3-2 seger över Sergio Ramos (90 + 2) och är fortfarande sex poäng före ärkerivalen FC Barcelona.
Kaptenen för Madrid kaptenen märkt Sergio Ramos i den andra minuten av stopptid. Antalet 4 Real Madrid tröja vinner nu alla Real Madrid fans applåderar. Frälsare Ramos hade redan sparat katalan med en sista-minuten-header innan en Clasico nederlag i Barcelona en vecka innan.
"Sergio är speciell, det är inte första gången han har gjort ett mål i sista minuten, är han lagets själ", säger coach Zinedine Zidane. Skrev sport tidningen "Marca" på söndag och firade 30-årig som "hjältar natten".

2016年12月8日星期四

Zlatan och Mchitarjan skjuta United till seger

En seger borta i kylan mot ukrainska Zorja var ett krav för att Manchester United skulle var säkra på Europa League-avancemang. Zlatan Ibrahimovic hade röd Billiga fotbollströjor beslutade match förrän 2-0 när hans Manchester United gick vidare till finalen i Europa League.
I början av den andra halvleken gled Henrik Mkhitaryan igenom Zoryas försvar och rullade enkelt in 1-0 för Manchester United. Det upphaussade nyförvärvet Henrich Mchitarjan – som hittills floppat ordentligt – snodde åt sig bollen mitt på offensiv planhalva i upptakten av andra halvlek och gled elegant igenom försvaret, innan han behärskat placerade in 1–0 för United. Hans första träffen sedan hans flytt till Manchester i en Manchester United tröja.
Zlatan gjorde även han mål i friläge, när han utnyttjade Pogbas precisa passning två minuter före full tid. Det var Zlatans andra mål på Zorya Luhansk under gruppspelet i Europa League.

Matchen, som på grund av det spända politiska läget i Ukraina spelades i Odessa 90 mil från Luhansk, präglades långa stunder av lågt tempo och slarv. Det viktiga var att vi vann och gick vidare, sade Mchitarjan.

2016年12月4日星期日

Antonio Conte lyrisk efter segern mot City

Förstaplacerade Chelsea gästade Manchester City på Etihad Stadium under lördagen för en av säsongens hetaste matcher. Matchen lockade tiotusentals fans klädda Billiga fotbollströjor att titta på. Matchen levde upp till alla förväntningar och Chelsea gick segrandes ur säsongens kanske mest underhållande match.
Chelsea vann seriefinlen borta mot Manchester City med 3-1 efter ett uppvisning i snabba omställningar. Om någon tvivlade är det dags att sluta nu. Chelseas åtta raka segrar i Premier League, deras ligaledning och framfart är en tränarrevolution. Blues Chelsea tröja verkar finna sin rätt spår i Premier League.
Manchester Citys strålande första timme, deras chanskavalkad, deras utklassning av många andra lag är också tränardriven. Det blev en startsignal för en vändning av Antonio Contes nya Chelsea. Bara minuten senare ställde Londonlaget om snabbt och Diego Costa, med sina hårda armbågar, tryckte säkert in kvitteringen. Tio minuter senare forsade inhopparen Willian fram i nästa omställning och var lika iskall han.
Efter att Eden Hazard med en tredje omställning säkrat en 3–1-seger för Chelsea brann det till för Manchester City-stjärnan Sergio Agüero, som gick in fult på David Luiz. Direkt rött kort, ett storbråk bröt ut och även lagkamraten Fernandinho såg rött.

Chelsea tog i och med vinsten sin åttonde raka seger och rycker ifrån City något i toppen av tabellen.

2016年12月1日星期四

Zlatan i statypose efter två mål

Manchester United säsong har än så länge varit en berg- och dalbana. United fick bara 1-1 hemma mot West Ham i helgens ligamatch - men på onsdagskvällen fick storklubben efterlängtad revansch. Tusentals fans klädda Billiga fotbollströjor var titta på detta hämnd spel. Segersiffrorna skrevs till hela 4-1 efter bland annat två mål av Zlatan Ibrahimovic.
Det blev en afton att minnas för Zlatan Ibrahimovic. Manchester United är klara för semifinal i ligacupen – och det var till stor del Zlatan Ibrahimovics förtjänst.
Matchen började med Zlatan Ibrahimovic i centrum - och slutade på samma sätt. Ibrahimovic klädd Manchester United tröja in 1-0 efter drygt en minut av spelet när, efter en vacker häl framåt spela från Henrich Mchitarjan lobbade bollen. Anthony Martial satte 2-1 direkt i öppningen av den andra halvleken. Efter en timme så startade Zlatan ett anfall med en vacker klackpassning som sedermera resulterade i att Martial gjorde sitt andra mål för aftonen. Sen stände Zlatan Ibrahimovic butiken genom att precis i slutsekunderna slå in 4-1 från nära håll efter ett inlägg.

Zlatan själv var väldigt nöjd med såväl sin som lagets insats. Segern innebär att United är klart för semifinal i Ligacupen.

2016年11月29日星期二

Rekordung målskytt tog Liverpool till semifinal

Liverpool avancerar till semifinal i Ligacupen efter 2-0 mot Leeds på Anfield. Ben Woodburn, lägg namnet på minnet. På tisdag kväll, klädd han röd Billiga Fotbollströjor blev Liverpools yngste målskytt genom tiderna - och sköt klubben förväg till semifinal i Ligacupen .
Origi stötte in ett högerinlägg från jättetalangen Trent Alexander-Arnold, 18, i den 77:e minuten. Men kort senare hade den belgiske anfallaren även stor del i 17-årige Ben Woodburns 2–0. Woodburn slog därmed Michael Owens rekord som den yngste målgöraren i klubbens historia: 17 år och 45 dagar mot 17 år och 143 dagar. Den unge mannen chockade alla fans som klädda Liverpool tröja i arenan. Talangen blev inbytt i helgens ligamöte med Sunderland utan att göra några större avtryck.
Ben Woodburn, som fyllde 17 år för en månad sedan, är född strax utanför Liverpool på gränsen till Wales. Han har representerat Wales på U19-landslagsnivå, och redan tidigre under hösten har han visat framfötterna i Liverpools ungdomslag.

Hemmalaget vinner rättvist till slut, men med marginalerna lite mer åt gästerna hade Leeds kunnat fira avancemang nu. Det är dock Liverpool som får ställa in sig på semifinal i Ligacupen.

2016年11月27日星期日

Chelsea vände och vann mot Tottenham

Tungviktsmöte i Premier League. Mardrömsveckan fortsätter för Tottenham. I tisdags åkte man ur champions league redan i gruppspelet och under lördagskvällen förlorade man med 2-1 mot rivalerna Chelsea – samtidigt som resultatet gör att Chelsea går rätt upp i serieledning. Alle begeisterten Fans gekleidet blau Billiga Fotbollströjor waren verrückt zu feiern. Gästerna var laget som såg aningen bättre ut, men Chelsea visade sann kämpar- och laganda, och tog till slut med sig alla tre poäng upp i toppen av tabellen.
Christian Eriksen gav gästande Tottenham en drömstart mot serieledaren Chelsea när han redan i den elfte minuten gjorde matchens första mål. Målet var en riktig fullträff från dansken som avslutade strax utanför straffområdet. Men Chelsea skulle komma tillbaka. Först erkände Pedro minuter innan halvtid när han klädd Chelsea tröja slutade också utanför straffområdet mot mål och skruvade bollen mot bortre stolpen. Sedan följdes målet upp tidigt i andra när lagkamraten Victor Moses i den 51:e minuten skickade in 2–1 som också blev matchens sista mål.

Slutresultatet blev därför 2-1 till hemmalaget, vilket innebär att Chelsea nu går upp i serieledning, och att Tottenham förutom sin plats i champions league dessutom nu förlorat sin svit som det enda obesegrade laget i premier league.För Chelsea befäste segern en känsla: Det här är favoriterna till titeln.

2016年11月24日星期四

Messi skjuter Barcelona till gruppspelet

Den Celtic Park kallas "Paradise", och i arenan av Celtic Glasgow Lionel Messi också gick mycket bra. I 2-0 nederlag i de skotska mästarna, den argentinska gjorde en triumf för FC Barcelona för tionde gången i rad som grupp mästare i omgången av Champions League. Den femfaldiga världs fotbollsspelare gjorde också 100-målet märke under internationella uppdrag i Barça Billiga Fotbollströjor.
I Glasgow, gjorde Messi skillnaden inte bara på grund av sina mål åtta och nio i tävlingen. Den argentinska lanserade också attacker om och om igen och med sin starka överblick och punktliga pass var utestående man på planen. Vid Messi fotbollen är återigen i toppen. Antalet 10 Lionel Messi FC Barcelona tröja kommer att skriva i historien av laget.
Efter hans dubbel-pack av Glasgow (24/55 genom Foulelfmeter) Rosario mannen låste den internationella "100" -cord (119 spel) precis innan näsan, eftersom CR7 har i 141 internationell klubb möter 99 gånger träffades.

Efter fem omgångar har Messi redan gjorde nio mål i Champions League säsongen. Med 92 kungliga klass grindar "La Pulga", den "Flea", nu Ronaldo (95) i den eviga poäng listan till Pelle.

2016年11月22日星期二

Dortmund firar en oemotståndlig festival

Tyska storlaget Borussia Dortmund var redan klart för avancemang från Champions Leagues grupp F inför hemmamötet med polska Legia Warszawa. Målexplosion var ordet när Dortmund besegrade Legia Warszawa med 8–4 i Champions League. Rekordet sattes i övertid när Marco Reus, som klädd gul svart Billiga fotbollströjor hade tidigare gjorde två mål, avfyrade ett skott som avböjdes i mål av Legia kapten Jakub Rzezniczak.
Reus fick en strålande comeback och stod för ett hattrick när Dortmund vann med hela 8-4(!).Marco Reus, som klädd Borussia Dortmund tröja gjorde comeback efter skada i 183 dagar spelas först framåt Ousmane Dembeles 4-2 innan han var tvungen att göra 5-2 från nära håll efter ett inlägg från Kagawa.
Inga lag har gjort så många mål under en första halvlek som Borussia Dortmund och det polska mästarlaget. Den målrikaste matchen någonsin i Champions Leagues historia, sedan turneringsformens premiär säsongen 1992–1993.

I grupp F:s andra match avgjorde Real Madrids anfallare Karim Benzema sent borta mot Sporting från Lissabon. Målet betyder att Real säkrat avancemang till åttondelsfinal med en gruppspelsmatch kvar.

2016年11月20日星期日

Ronaldo skjuter Real Madrid till seger

Royal spelare har vunnit en överraskande klar seger på Atlético och har expanderat tabellerna. Matchwinner var Cristiano Ronaldo, som klädd Real Madrid Billiga fotbollströjor gjorde alla tre mål i Vicente Calderón.
Nästan i början av säsongen, Cristiano Ronaldo kämpar för Real Madrid Atlético, ett steg tillbaka i den spanska ligan. I 3-0 seger på Estadio Vicente Calderon, Portugal med sina sex-till-åtta knock-offs var framgångsrik i den 23: e, 71: a (Foulelfmeter) och 77th minut. Detta var en utmärkt presentation av ZZ laget.
Cristiano Ronaldo, mästare tre världsmästare, som klädd Real Madrid tröja har skjutit den spanska rekord mästaren Real Madrid i en tre-pack seger för seger Derby på Atlético Madrid, ger Royal en stor punkt på den 12: e omgången. Ledaren i tabellen, som var tvungen att göra utan mästare skadade världen Toni Kroos (hår Riss den femte metatarsal ben), redan byggt sin fördel över lokala Atlético på nio poäng.

Cristiano Ronaldo visade sin omättliga törst efter mål och fick rubriker, men alla spelade bra för Real. Ronaldos prestation, dock inneburit mycket mer än de tre målen och de tre punkter som förde Real Madrid in i förarsätet för La Liga kronan.

2016年11月17日星期四

Paul Pogba DAB används för att undervisa Pythagoras sats

En matematik lärare har hittat ett sätt att få kontakt med sina elever med hjälp av Paul Pogba DAB fest som en matte fråga. Så nu Paul Pogba s "DAB" fest används i Frankrike för att undervisa och testa elever i matematik. Studenter som gillar klänning Fotbollströjor Barn spelar fotboll alla har stor intressant för den matematik problem.
Den distinkta pose blev känd genom Manchester United stjärnan bildar två rätvinkliga trianglar - som låg till grund för en tenta fråga frågar om Pogba firande är den perfekta dab.
Det har inte ofta setts i den röda av Manchester United tröja, men Paul Pogba DAB fest har äntligen blivit användbar. En lärare i Frankrike har hittat en ganska bra användning för flytten, genom att använda den för att göra barnen att förstå matematik. Den matematik fråga har sedan dess gått viral på Twitter, och även uppmärksammats av mannen själv. Pogba upptäckte testet frågan om sociala medier och twittrade: "DAB är användbar, jag godkänd?

Pogba sensationalized den "DAB" under sin tid på italienska klubb Juventus, medan Manchester United lagkamrat Jesse Lingard har använt drag som hans mål scoring firande sedan januari. Pogba kommer att hoppas att han har anledning att badda när Manchester United värd Arsenal i sin nästa Premier League fixtur.

2016年11月15日星期二

Argentina pressat att vinna i VM-kvalet

Argentina verkligen behöver för att få sin VM kvalet går i rätt riktning. Argentina obestridda stjärna, Lionel Messi, klädd landslaget Billiga fotbollströjor stod i fokus i början av matchen. Argentinas storstjärna Lionel Messi satte en magisk frispark och spelade fram till ytterligare två mål när Argentina vann med 3–0 i VM-kvalmatchen mot Colombia.
Matchen började på ett utomordentligt högt tempo, båda lagen skapar entydiga chanser. Tidigt, Lionel Messi gjorde allt han kunde för att säkerställa argentinarna komma tillbaka till deras vinnande sätt efter en grov taget om saker. Messi klädd Argentina tröja böjt i en fantastisk frispark i den 10: e minuten innan han slog ett inlägg som Lucas Pratto snyggt nickade in efter 23 minuter. Den outtröttliga Messi spelade även fram till Ángel Di María som fastställde slutresultatet och säkrade tre poäng till hemmalaget med bara minuter kvar att spela.
Argentina behövde deras viktigaste man mer än någonsin på Estadio San Juan del Bicentenario och det tog honom bara 10 minuter att leverera. Messi värde till Argentina sida är otroligt , med deras rekord utan honom stå på en vinst från sju matcher och vinna honom fyra segrar från fem.

I och med segern placerar Argentina sig nu som femma i gruppen, över kvalstrecket, med sex matcher kvar att spela.

2016年11月13日星期日

Cristiano Ronaldo skjuter Portugal till seger

Europeiska mästare Portugal kvar i drift för en VM-biljett. Fernando Santos 'laget besegrade Lettland 4: 1 tack vare en dubbel puck från Cristiano Ronaldo, tvåa med tre poäng till Schweiz. Matchvinnare Ronaldo, som klädd landslaget Billiga Fotbollströjor gjorde två mål till leads Portugal vann fantastiskt.
Superstar Ronaldo tog ledningen i Faro genom Foulelfmeter (28), innan Nani hade kommit ner. Efter ungefär en timme, kunde Ronaldo också tagit en foul, men endast gjorde stolpen (59). Under tiden, Carlos Carvalho (70) var återigen i täten före Ronaldo (85) 68.
Cristiano Ronaldo gjorde en annan bit av historia med Portugal tröja när han gjorde sitt 68: e internationella mål - bindningen av Robbie Keane och Gerd Müller på tiderna listan. Endast Miroslav Klose (71), Sandor Kocsis (75) och Ferenc Puskas (84) nu sitter framför Ronaldo i Europa lista över alla tiders bästa målskyttar.

Segern satte Portugal tvåa i grupp B, tre poäng bakom ledarna Schweiz efter fyra matcher.

2016年11月10日星期四

Arsenal stjärna Alexis Sanchez skadades i utbildning

Arsenal har överlämnats en massiv ökning med Alexis Sanchez förklarade att han skulle vara lämpliga för Gunners "Old Trafford konflikt nästa lördag. Som chockade fans, är Alexis Sanchez den viktigaste mannen i Arsenal, han också den mest populära spelaren vinner många barn bär Fotbollströjor Barn till jagar han.
Den 27-åriga skadade sin hamstring i tisdagens träningspass och missar sitt lands match mot Colombia i kväll. Sanchez drabbades vad som ursprungligen rapporterats vara en "låg grad" kalv skada, är Wenger nu rädda för en upprepning av förra säsongen. Även många Arsenal-fans är oroa Alexis Sanchez, alla av dem är hoppas att se att han bära Arsenal tröja på planen.
Men Sanchez, som ursprungligen tros ha lidit en mindre lår skada, kunde ändå har mot Uruguay nästa tisdag. Wenger är oroad över att Chile kan riskera att förvärra hamstring problem genom att spela Sanchez genom smärtgränsen, och är nu angelägna om att hans spelare ska bedömas av Arsenals medicinska team så snart som möjligt.

Wenger axlade ansvaret för att riskera Sanchez den dagen och är angelägna om att se till att den främre landslag inte göra samma misstag.

2016年11月8日星期二

Lionel Messi hyllas som "utomjordiska" efter poängen 500. Klubbens

Lionel Messi har nått ännu en milstolpe i sin Barcelona karriär. Den 29-åriga nettas första i en 2-1 seger över Sevilla Barcelona. Det tog Messi till 500 i 592 matcher för den katalanska klubben. Messi aldrig sluta brant att bryta sig på planen, som kan varför så många barn tycker om att bära Messi Fotbollströjor Barn att visa sin respekt och tillbedjan för messi.
Spelet var en spegelbild av onsdagens förlust mot Manchester City. Detta spel var ett bevis på att Barca kan vända utvecklingen, även om bara en eller två spelare (företrädesvis Messi) verkligen slå på den.
Messi är redan klubbens all-time ledande målgörare, och nu har han 500 mål i FC Barcelona tröja följer denna strejk för att dra Barça nivå med Sevilla. Han gör det ser så lätt. Bara en enkel första gången finish, gick in i hörnet genom ett hav av kroppar och ett litet fönster för att pressa skottet igenom. Det är nästan som om han har fått denna mål scoring sak ner till en vetenskap.

Barca tränare Luis Enrique berömde den lilla trollkarlen för ännu en matchavgörande display. "Messi förmåga att tolka varje situation är anmärkningsvärt. Det finns ingen som honom. Vårt mål är att se till att ge bollen till honom så ofta som vi kan", sade han.

2016年11月6日星期日

Zlatans målfirande blev stor nätsnackis

Efter en längre period utan mål, mer exakt med endast ett mål på elva matcher, så var Zlatan Ibrahimovic tillbaka i målprotokollet mot Swansea. Den svenske anfallsstjärnan blev tvåmålsskytt när Manchester United vann med 3–1 i Premier League. Utmärkt Zlatan Ibrahimovic fortfarande vara kraftfulla , fler och fler barn som bär hans Fotbollströjor Barn att ta han som sin idol och mål.
Zlatan Ibrahimovic har gjort många mål som varit vackrare och mer prestigefyllda än de han stod för i Wales. Han har mött betydligt tuffare motståndare än ett Swansea i fritt fall. Men de två målen i går bröt längsta måltorka i tio år fortfarande var oerhört viktigt för hans karriär i en Manchester United tröja.
Zlatans första mål i matchen kom till efter drygt 20 minuters spel. Wayne Rooney spelade fram Zlatan som utanför straffområdet drog sin back, skaffade sig yta och dunkade in 2-0. Målet betydde mer än 2-0 och att Zlatans måltorka var ett minne blott. Det var nämligen det 25 000:e målet som gjorts i Premier Leagues historia. Zlatan själv sa efteråt att han aldrig varit orolig eftersom de skapat så många målchanser.

Inget lag gör lika många mål i Premier League. Det var femte gången den här säsongen man gjorde fyra eller fler mål. Men den statistisk som kanske är viktigast för gulddrömmarna är antalet målskyttar.

2016年11月3日星期四

Lewandowski skjuter Bayern i omgången av den sista 16

Vilken comeback från skivan mästare! Tack vare enastående Robert Lewandowski, FC Bayern München har gjort matchen i Eindhoven och nådde omgången av Champions League. Brave Lewandowski nu också populär bland de barn som bär Fotbollströjor Barn att titta på matchen. Vid PSV Eindhoven gjorde den polska två mål i all-in-one för Bayern München 2: 1.
Lewandowski var utestående mannen i området (34: e och 74: e minut) på grund av hans Champions League-mål nummer 35 och 36, och han hade också otur med tre andra aluminium träffar. 9 Robert Lewandowski Bayern München tröja är utan tvekan den bästa målskytten i Bayern.
Bayern var mycket bättre laget. Spelarna München var ännu mer olyckligt: ​​Lewandowski igen gjorde aluminium, men hölls av Héctor Moreno. Fyra minuter senare, Andrés Guardado fick bollen i eget straffområdet - den här gången, Rocchi luras, Lewandowski kvitterade med ett straff.

Spelarna München ofta spelat alltför komplicerat och felaktig, Eindhoven ljög för kontraterrorism, och till en början, medgav lite. Endast Lewandowski hittade en lucka och träffade två: en.

2016年11月1日星期二

Mesut Özil mål hjälper Arsenal kvalificera i stil

Arsenal nådde de sista 16 i Champions League efter en dramatisk 3-2 bortaseger över Ludogorets. Mesut Özil var den stora hjälten leder Arsenal säker vinna, bra gjort Mesut Özil! Inte undra på att det så många barn bär Fotbollströjor Barn till jagar han.
Det tog en stund av lugn verk geni för att uppnå det, men för en 17: e året i rad, kommer Arsenals Champions League kampanj sträcker sig in i det nya året.
Mål av Granit Xhaka och Olivier Giroud förde dem nivå vid halvtid. Sedan, när det såg ut som Arsenal skulle nöja sig med oavgjort, Mesut Özil hade 11 Arsenal tröja producerade ett konstigt mål i den 88: e minuten för Gunners supportrar överallt för att vårda evigheters evighet. Hans minnesvärd match-vinnaren avslutade 3-2 komma-från-bak seger.
Arsene Wenger prisade Mesut Özil för att tillhandahålla "optimala lösningen" efter Tyskland playmaker sena vinnare mot Ludogorets. Tyska internationella visade en lugn som var i samklang med en stundtals hektiskt, andfådd spelet för att slutföra en fantastisk comeback vinna.

Håll Özil bort. Vi kommer att behöva honom på 100% eller mindre att ta itu med Tottenham i helgen.

2016年10月30日星期日

Cristiano Ronaldo hade show för Real Madrid

Lördag var en speciell dag för Cristiano Ronaldo, som firade sitt mål nummer 371 mål med Real Madrid. Portugisen hann med ett hattrick och en missad straff innan Real Madrids 4-1-seger var fullbordad. Då vaknade Cristiano Ronaldo. Ronaldo alltid hitta sätt att bryta sig, och jag tror att det är kan därför så många barn bär Ronaldo Fotbollströjor Barn tar han som sin idol och mål. Real Madrid har nu 26 raka matcher utan förlust och leder spanska ligan, två poäng före Barcelona.
Ronaldos första multi-mål prestanda av säsongen klädd Real Madrid tröja var nyckeln till comeback vinna hemifrån. Och det kom just när röster i den spanska huvudstaden undrade om Ronaldos 31 år slutligen ifatt honom.
Han har dock redan nått 350-målet märke i ligan konkurrens - med dessa ansträngningar spridda över perioder med Sporting CP, Manchester United och Madrid. Ronaldo kvittas tre gånger i sitt hemland Portugal, före sex säsonger på Old Trafford levererade 84 Premier League insatser. En annan 263 har lagts till i La Liga, varav två i den första halvan mot Alaves, med det anmärkningsvärda avkastning kommer in bara 243 spel.

Ronaldos spot-spark mot Alaves innebär också att 31-åringen har kvittas mot varje spanska topp-motståndare han har haft, medan han samlat igen på 33 minuter innan du slutför sitt hat-trick med två minuter kvar.

2016年10月27日星期四

Manchester United hämnd

Ett litet steg i rätt riktning, Manchester United seger i Manchester derby. Det tar några betydande steg till mot Manchester United supportrar kommer att kunna säga: "Så bra vi är". Segern jubel alla Red Devil fans, även många små fans klädd röd Fotbollströjor Barn skriker för sitt favoritlag.
José Mourinho har fått hård kritik i England efter 4-0-förlusten mot Chelsea. Känslomässigt var 1–0 mot City tveklöst uppiggande, inte minst för att det var rivalen som fick stryk men segern i ligacupens åttondelsfinal var också balsam för de plågade United-själar som helt ville gömma sig efter 0–4-smällen Chelsea delade ut i helgen.
Yngre Manchester United spelare Juan Mata vara spelets hjälte, klädd röd Manchester United tröja gjorde det enda målet i hela spelet, räddade Manchester United. Ten 18-årige anfallaren slarvade bort den utmärkta möjligheten.

Managern José Mourinho har en del att jobba med för att få snurr på det hela. Med tanke på den individuella skickligheten var det kollektiva utförandet knackigt. I Premier League måste Mourinho, enligt reglerna, prata med journalister efteråt, men i Ligacupen behöver han inte det.

2016年10月25日星期二

Sturridge: s två mål leda Liverpool fram till kvartsfinal i PL Cup

Liverpool är klart för kvartsfinal i ligacupen efter att ha besegrat Tottenham med 2-1. Ratade Daniel Sturridge blev spelet hjälte med två mål på sig en röd Liverpool Billiga fotbollströjor. Ont om speltid och inga mål i Premier League. Men i ligacupen är Daniel Sturridge glödhet.
Daniel Sturridge har fått lite speltid och väntar fortfarande på säsongens första ligamål, men när han fick starta mot Tottenham i ligacupen tog han chansen att visa Liverpools manager Jürgen Klopp vad han kan. Sturridge var klädd Liverpool tröja sedan nära att hattrick-skytt fem minuter senare när han sköt genom en back, men baren stod i vägen. Anfallarens två mål skulle dock räcka för att ge segern och kvartsfinalplatsen till Liverpool.
Sturridge var dock inte nöjd där och dubblerade ledningen i andra halvlek när han frispelad av Georginio Wijnaldum satte 2–0 i den i minut 65. Man får mycket tid när man kommer en mot en. Det kan vara lätt men det kan också vara svårt om man tänker för mycket. Men jag agerade instinktivt, säger Sturridge till Sky Sport.

Klopp var imponerad av Sturridge. Han gjorde det han gör. Han var briljant. Han kunde ha gjort fyra mål, säger Klopp.

2016年10月23日星期日

Chelsea förnedrade Manchester United 4-0

Chelsea hade lekstuga med Manchester United på Stamford Bridge. 4–0 slutade matchen. En mardrömsåterkomst för José Mourinho, som dessutom hamnade i dispyt med Chelseatränaren Antonio Conte efter slutsignal. Blues Billiga Fotbollströjor registreras en tredje raka seger, att flytta upp till fjärde plats i Premier League tabellen.
Redan efter 30 sekunder var en boll i djupet bakom Uniteds backlinje , Chris Smalling tvekade, kom David de Gea på mellanhand och utsugna Pedro när han bar Chelsea tröja stal bollen och rundade de Gea innan han helt enkelt satt 1-0 öppen mål.
Uppförsbacken blev än brantare för återvändaren Mourinho i tjugonde minuten när en hörna studsade mellan United-spelarna och landade framför Gary Cahill som dundrade in 2-0. Krossen fortsatte i andra halvlek när Eden Hazard, som hade ett blytungt sista år under Mourinho, placerade in 3-0 efter timmen spelad. Och när mittfältsgnuggaren N'Golo Kanté fintade sig förbi Chris Smalling och satte 4-0 brast hemmaklacken ut i sång där man med illa dold ironi sjöng José Mourinhos hyllningsramsa.

Chelseas tränare Antonio Conte jublade vid sidlinjen och fortsatte elda på publiken hela vägen in till slutminuterna. Segern gör att Chelsea nu bara är en poäng från Manchester Citys ligaledning, men trots det är man bara fyra i den täta ligatoppen.

2016年10月20日星期四

Paul Pogba gjorde två mål i Eruopa League rout

Manchester Uniteds attackerande utbrott var väl i tiden. Paul Pogba gjorde dubbelt så Manchester United seglade till en bekväm seger över Fenerbahce 4-1. Världsrekord signering Paul Pogba fick fans prisade i en Manchester United Billiga fotbollströjor efter segern. Paul Pogba var under kritik efter hans dåliga resultat i de första spelen, och han visade sig i matchen mot Fenerbahce.
Red Devils kontrollerade spelet från första matchen, även om det tog lite tid att omvandla den dominans i fara. Paul Pogba öppnade poäng för United från straffpunkten med en Manchester United tröja före bränning en imponerande strejk i nätmaskorna.
Paul Pogba har avslöjat att han frågade Wayne Rooney om han kunde ta straffet som öppnade Manchester United poäng mot Fenerbahce. United rekord signering tackade sin kapten för möjligheten att öppna scoring.

4-1 seger bands för klubban största av året matcha Beatdown att försvara Premier League mästare Leicester City på Sept. 24. Det var en må-bra kväll för United, som skulle uppbåda några fler ser sent på som substitut injicerade lite energi och hunger i förfarandet.

2016年10月18日星期二

Fem mål Real Madrid vinna i stil över Legia

Innehavare Real Madrid kanter mot de sista 16 i Champions League kryssning förbi Legia 5-1 på tisdagen. Gareth Bale gjorde sitt första Champions League mål i en Real Madrid Billiga fotbollströjor sedan 2014 som Real Madrid bekvämt slå Legia Warszawa.
Det är tätt i toppen av grupp F. Real Madrid och Borussia Dortmund gör upp om vem av dem som kommer att ta första plats.
En självmål av Tomasz Jodlowiec, följt av ytterligare slag från Marco Asensio, Lucas Vazquez och Álvaro Morata, sedan förseglas en eftertrycklig seger för innehavarna. Superstar Cristiano Ronaldo hölls väntar på sin 100 karriär mål i en Real Madrid tröja.
Real Madrids tränare Zinedine Zidane medgav han hade tagit risker med sin startuppställningen. Zinedine Zidane berättade en presskonferens efteråt att hans beslut att spela attack sinnade Asensio och James Rodriguez i en tre-man mittfältet hade påverkat balansen i hans sida.

Innan spelet, det fanns några konfrontationer mellan Legia fans och lokala polisen utanför Bernabeu, och några officerare lindriga skador.

2016年10月16日星期日

Yannick Carrasco får hat-trick som Atlético Madrid vinner lätt

Atlético Madrid behållit topplaceringen genom stryk undersidan Granada 7-1 tack vare ett hat-trick från Yannick Carrasco. Atletico Madrid huvudtränare Diego Simeone slösade beröm på Yannick Ferreira Carrasco som hans första någonsin hat-trick i en Atlético Madrid Billiga Fotbollströjor hjälpte sin sida vinna komfortabelt.
Efter en första halv dubbel, Carrasco avslutat sin diskant i den andra 45 före Atleti sprang upplopp efter timme - Nico Gaitan gripa tag i en dubbel innan Angel Correa och Tiago avslutade eftertrycklig vinna. Carrasco aktiveras på några tvivelaktiga målvakts nivå i den 34: e minuten och var mottagaren av ett slag böjning i glöden i den första halvleken.
Diego Simeone: s män, bär nya Atlético Madrid tröja 2016-17 obesegrad i alla tävlingar den här säsongen, satte tävlingen till sängs med en skenande andra halvan visar, Carrasco sopa hem sin tredje och ersätta Nicolas Gaitan nät ett stag.
Simeone kunde dra Koke och framåt Antoine Griezmann och Kevin Gameiro i den andra halvan mot Granada i förberedelse för resan till Ryssland. Griezmann inte få på matchprotokollet, men Belgien internationell Carrasco, 23, består för det med sina första La Liga mål för säsongen.

Atlético är topp på 18 poäng, en före Sevilla, medan Barcelona är trea på 16.

2016年10月13日星期四

Lionel Messi tillbaka i full träning med Barcelona

Barcelona super Lionel Messi var ut tre veckor som ljumskskada på 21 september mot Atletico Madrid, enligt rapporten, Messi återvände till full träning med Barcelona på onsdag. Som var riktigt bra nyheter för alla Messi supportrar, många små fotbollsfans också bär Fotbollströjor Barn att visa sin glad över Messi återkomst.
Rapporten tillade att Messi är således förväntas ansluta sig till träningen för gott på torsdag för att spela en viss tid mot Deportivo på helgen. På så sätt kommer han att få matcha lämplighet att starta avgörande Champions League möte med Manchester City onsdagen den 19 oktober. Må vi kommer snart att se hur många 10 FC Barcelona tröja visas på planen.
"Leo är OK, han är perfekt när det gäller kondition," Neymar sade vid ett evenemang för Panasonic på torsdag. "Huruvida alla tre av oss spela (Messi, Neymar och Luis Suarez) mot Deportivo beror på chefen."

Men jag tror att tränaren Luis Enrique kanske föredrar att underlätta Messi tillbaka till handling. Messi återkomst är ett välkommet lyft för Luis Enrique, som har den här veckan intensifierade sitt sökande efter en mullvad på katalanska klubben.

2016年10月11日星期二

Paul Pogba räddade Frankrikes nya vinst

Frankrike har inlett VM-kvalet precis som Sverige: med två segrar, ett kryss och 5–1 i målskillnad. Ett distansavslut från Paul Pogba. Det räckte för en fransk trepoängare i Amsterdam. Segersiffrorna skrevs till 1–0 i stormötet borta mot Nederländerna. Som världens dyraste fotbolls överföring från Juventus till Manchester United i sommar, Paul Pogba var kritik när han var klädd i Manchester United Billiga Fotbollströjor på planen, men han är fortfarande kraftfull för att bevisa sig själv.
Och det var Manchester Uniteds stjärnmittfältare Paul Pogba som ordnade detta. Efter en halvtimme drog han till utifrån. Hemmamålvakten Maarten Stekelenburg lyckades inte tippa bollen utanför utan såg den i stället hamna i mål. Pogba hade i andra halvlek ytterligare en chans att näta, men den gången räddade Stekelenburg fransmannens nick. Paul Pogba bar Frankrike tröja hade under andra hälften en chans att nätverka, men den tid som sparas Stekelenburg fransmannens nick.

Paul Pogba visade ingen större glädje utan nöjde sig med att nicka lätt några gånger. Det är inte kul med kritik, men sådan är fotbollen. Jag försöker fokusera på spelet och ger alltid hundra procent för mitt land, säger Pogba till Canal Plus. Det var fransmannens sjunde mål i landslaget, och Didier Deschamps gillade vad han såg. Pogba svarade inte bara det matchavgörande målet utan vann närkamper och var trygg i passningsspelet.

2016年10月9日星期日

Robert Lewandowski lyser som Polen vinna över Danmark

2018 VM-kval är hetast pågår nu, vilket lag är ditt stöd? Jag tror att många galna fotbollsfans klädd i sitt stöd lagets Billiga Fotbollströjor och hålla nära uppmärksamhet för spelet att visa sitt stöd. Anledningen till att jag är så bekymrad över Polen är Robert Lewandowski, som har perfekt prestanda i matchen mot Danmark på lördag.
Robert Lewandowski gör för Polen vad han gör för Bayern München: Håller poäng. En hatt-trick av dödliga efterbehandlare Robert Lewandowski lyfte Polen till en seger 3-2 över Danmark i en spännande VM Grupp E-kval. En packad 56.000 publiken på National Stadium i Warszawa såg hemmalaget gå fram i den 20: e minuten när Kamil Grosicki levererade ett kors och Lewandowski bar Polen tröja gjorde från nära håll.
Polen hålls angriper främst ner vingarna och Lewandowski gjorde 2-0 med en straff nio minuter före halvtid efter full back Jannik Vestergaard fällde Arkadiusz Milik. Bayern München skytt tredje mål kom i början av den andra halvan när han överfallen på ett avslut från Vestergaard.
Polen är gemensam toppen av gruppen, tillsammans med Montenegro och Rumänien, med fyra poäng från två matcher.

Lewandowski har nu gjorde hat-trick i tre tävlingar den här säsongen, har också landat en diskant i Bundesliga och tyska cupen.

2016年10月7日星期五

Neymar lämnade blodig i storseger

Neymar, som är en av världens bästa fotbollsspelare, fick tiotusentals fans jagar, även många små barn som alltid klär sig i Neymar Fotbollströjor Barn att visa sin favorit och stöd för Neymar. Denna sommar, tack vare Neymar utmärkta prestanda, Brasilien vann OS-guld. Men Neymar hade en händelserik kväll mot Bolivia i VM-kval på torsdag.
Barcelona-stjärnan gjorde ett själv och bäddade för två mål i Brasiliens 5–0-kross innan han var tvungen att lämna matchen efter en blodig armbåge. Brasilien coach Tite prisade Neymar prestanda, men uppmanade stjärnan fram emot att lära från den gula kort han plockade upp som lämnar honom avbrytas under mötet med Venezuela. Neymar var alltför desperat i en Brasilien tröja på planen.
Neymar spelade Filipe Luis in på den vänstra sidan av området och Atletico Madrid full-back slog Carlos Lampe på sin närmsta stolpen. Jesus var nästa på protokollet, avslutar prydligt i en en-mot-en med Lampe efter Neymar satte honom genom att följa en snabb motattack. Neymar och Jesus fortsätter att hota efter pausen innan båda lossnade, den förstnämnda har varit kvar blödning efter en armbåge i ansiktet.

Däck känns det finns lärdomar att dra av 24-åriga framåt. På Neymar frånvaro, tillade han: "Laget måste vara stark utan Neymar Det är omänskligt att sätta allt på Neymar.."

2016年9月29日星期四

Zlatan räddande ängel för Manchester United

Manchester United har tagit sin första seger i Europa League den här säsongen. Den sista matchen var 0-1 förlust borta mot Feyenoord och hemma mot ukrainska Luhansk på torsdagskvällen var den engelska klubbens stora spelare i Manchester United Billiga Fotbollströjor under långa stunder synes långt från fästet engagerade.
Det blev emellertid ändå seger. Zlatan Ibrahimovic höll sig framme och knoppade in 1–0 med 20 minuter kvar att spela, och det räckte för tre poäng.
Spelet låste sig i början och de hade svårt att vaska fram de riktigt heta chanserna. Undantaget var när Marcus Rashford hade ett skott som dundrade i ribban och var en hårsmån i från att gå in.
Zlatan hade nummer 9 Manchester United tröja öppnade målkontot. Målet skulle dock komma - men det satt långt inne. Först efter att Wayne Rooney, som började på bänken efter sin formdipp den senaste tiden, kom in så fick United utdelning. Med sin första touch i matchen så avlossade Rooney ett skott som blev helt misslyckat som avslut betraktat. Men bollen, som studsade i marken, blev en perfekt passning till Zlatan Ibrahimovic som stod vid den bortre stolpen och skallade in ledningsmålet.

Men Manchester United managern är inte helt nöjd med sitt lag, även om Manchester United har vunnit tre matcher i rad. Mourinho är inte övertygad om att hans lag är i toppform ännu.

2016年9月25日星期日

Arsenal krossade Chelsea i 3-0-seger

Arsenal hade inför mötet med Chelsea inte gjort mål mot dem på sex ligamatcher. I lördagens derbykross gjorde ”Gunners” tre – på en halvlek. 3-0 slutade matchen och därmed tar Arsenal upp kampen med topplagen. Arsenal supportrar hade Arsenal Billiga Fotbollströjor hade glada att fira sin lagets fantastiska seger.
Inför matchen på Emirates såg det jämt ut. Poängraden var densamma. Tre segrar, en oavgjord och en förlust på de inledande fem omgångarna för både Arsenal och Chelsea.
Arsenal utspelad en bedrövad Chelsea sida som mål från Alexis Sanchez, Theo Walcott och Mesut Özil ledde en klinisk första halvåret blitz från Arsene Wenger outfit. Arsene Wenger var ganska nöjd och nöjd med sin sida, alla spelare bär Arsenal tröja på planen är värda fans stora applåder.
Hemmalaget var helt dominerande i den första perioden som Gary Cahills felplacerad pass tillåts Sanchez att gå igenom och öppna scoring med 11 minuter på klockan. Walcott lagt snart en sekund, med Özil volleying hem tredjedel innan paus för att slutföra en dröm första halv och lämnar besökarna alla till sjöss.

Efter fem år i väntan har Arsenal äntligen slagit sin London rivaler Chelsea i en tuktan upplevelse för Blues "nya chef Conte.

2016年9月20日星期二

Förändringar av Ballon d'Or försök att lossa Messi och Ronaldo strypgrepp

Attackerande fotboll alltid kan locka tiotusentals galna fotbollsfans att sätta på sin Billiga Fotbollströjor att titta på. Inte bara underbart spel för att locka fans, deras favorit fotbollslag eller deras fotboll idol också kan locka fans. Lionel Messi och Cristiano Ronaldo båda är världens bästa fotbollsspelare. Den Cristiano Ronaldo mot Lionel Messi debatt delat fotbollsfans under flera år nu. Vem tror du att världens bästa?
Den Ronaldo-Messi rivalitet intensifierats genom åren, inte bara för enskilda titlar, men också för att leda sina klubbar och landslag till ära. Båda vinns fans kärlek, även många barn bär också Fotbollströjor Barn till jaga för dem. De två fotbollssuper dominerade FIFA Ballon d'Or - World Player of the Year priset sedan 2008. Som i skrivande stund, Messi vann fem troféer medan Ronaldo fick tre.
Lionel Messi och Cristiano Ronaldos Ballon d'Oropoly kan vara över när fotbolls ledande enskilda prisändringar till ett nytt format. Det tillkännagavs förra månaden att de två nu skulle dela en gång, med France Football bekräftar denna vecka att Ballon d'Or skulle återgå till sin ursprungliga jury.

Man tror flytten kommer att ge andra aktörer än Messi och Ronaldo en chans att vinna priset, med artister som Antoine Griezmann, Luis Suarez och Gareth Bale har särskilt imponerande år.

2016年9月18日星期日

Bayern München slå Ingolstadt topp i Bundesliga tabellen

Bayern München fortsatte sin 100% vinnande start kom från ett mål ner hemma för att slå Ingolstadt 3-1 på lördag, och göra det tre segrar på tre Bundesliga matcher som de gick två punkter klara upptill. Den nya säsongen röda Bayern Billiga fotbollströjor populär bland Bundesliga fans behöver prestanda Bayern inte göra deras anhängare besviken.
Dario Lezcano blev den första spelaren att göra mål mot Bayern i konkurrens fotboll den här säsongen, stickning Mathew Leckie passningen i Manuel Neuer. Men Robert Lewandowski kvitterade snabbt med ett chip, och Xabi Alonso borras en sekund efter halvtid. Det var ett svårt spel för Bayern München, men alla spelare klänning i Bayern München tröja var alla försöker sitt bästa för att mot Ingolstadt.
"Det var en hård match för oss," Bayern tränare Carlo Ancelotti, sade. "Ingolstadt spelade riktigt bra, tryckte de högt upp. Ibland är det inte möjligt att spela bra, då måste vi visa andra kvaliteter och det är vad laget gjorde idag. "

Carlo Ancelotti lag har vunnit sin första tre Bundesliga matcher, förutom ett spel vardera i den tyska cupen och Champions League - och de slog Borussia Dortmund för att säkra den tyska Super Cup.

2016年9月13日星期二

Barcelona förnedrade Celtic i CL-premiären

Barcelona imponerade mest av storlagen då Champions League-fotbollen drog i gång. Det gick ut över Mikael Lustig och Celtic. Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar klänning i Barcelona Billiga fotbollströjor kombineras till förödande effekt som Barcelona swatted Celtic undan 7-0 på Nou Camp för att fastställa en markör i Champions League.
En befallande skärm, även av Barcelona standarder, krossade Celtic innan en Nou Camp publik som bevittnade historia i form av ett Hattrick för Lionel Messi - 40 i sin karriär och en Champions League rekord sjätte för den argentinska maestro.
Men med Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez i högform blev det ändå en målrik hemmashow på Camp Nou. Barcelona trio överraskade tiotusentals fans som bär bar FC Barcelona tröja, deras tysta samarbete vara nyckeln till seger.
Messi gjorde 1–0 redan efter tre minuter och han och Neymar lekte bort Celtic-försvaret då Messi petade in tvåan i 27:e minuten. I stället knorrade Neymar in 3–0 på frispark i början av andra halvlek. Brasilianaren serverade sedan Andres Iniesta då denne tryckte in fyran på volley och sedan var det dags för Messi igen, snyggt serverad av Luis Suarez. Messis hattrick – hans sjätte i Champions League.

Luis Enrique tror Lionel Messi skulle vara den bästa spelaren i världen där han spelar på planen.