2016年11月24日星期四

Messi skjuter Barcelona till gruppspelet

Den Celtic Park kallas "Paradise", och i arenan av Celtic Glasgow Lionel Messi också gick mycket bra. I 2-0 nederlag i de skotska mästarna, den argentinska gjorde en triumf för FC Barcelona för tionde gången i rad som grupp mästare i omgången av Champions League. Den femfaldiga världs fotbollsspelare gjorde också 100-målet märke under internationella uppdrag i Barça Billiga Fotbollströjor.
I Glasgow, gjorde Messi skillnaden inte bara på grund av sina mål åtta och nio i tävlingen. Den argentinska lanserade också attacker om och om igen och med sin starka överblick och punktliga pass var utestående man på planen. Vid Messi fotbollen är återigen i toppen. Antalet 10 Lionel Messi FC Barcelona tröja kommer att skriva i historien av laget.
Efter hans dubbel-pack av Glasgow (24/55 genom Foulelfmeter) Rosario mannen låste den internationella "100" -cord (119 spel) precis innan näsan, eftersom CR7 har i 141 internationell klubb möter 99 gånger träffades.

Efter fem omgångar har Messi redan gjorde nio mål i Champions League säsongen. Med 92 kungliga klass grindar "La Pulga", den "Flea", nu Ronaldo (95) i den eviga poäng listan till Pelle.

没有评论:

发表评论