2016年10月11日星期二

Paul Pogba räddade Frankrikes nya vinst

Frankrike har inlett VM-kvalet precis som Sverige: med två segrar, ett kryss och 5–1 i målskillnad. Ett distansavslut från Paul Pogba. Det räckte för en fransk trepoängare i Amsterdam. Segersiffrorna skrevs till 1–0 i stormötet borta mot Nederländerna. Som världens dyraste fotbolls överföring från Juventus till Manchester United i sommar, Paul Pogba var kritik när han var klädd i Manchester United Billiga Fotbollströjor på planen, men han är fortfarande kraftfull för att bevisa sig själv.
Och det var Manchester Uniteds stjärnmittfältare Paul Pogba som ordnade detta. Efter en halvtimme drog han till utifrån. Hemmamålvakten Maarten Stekelenburg lyckades inte tippa bollen utanför utan såg den i stället hamna i mål. Pogba hade i andra halvlek ytterligare en chans att näta, men den gången räddade Stekelenburg fransmannens nick. Paul Pogba bar Frankrike tröja hade under andra hälften en chans att nätverka, men den tid som sparas Stekelenburg fransmannens nick.

Paul Pogba visade ingen större glädje utan nöjde sig med att nicka lätt några gånger. Det är inte kul med kritik, men sådan är fotbollen. Jag försöker fokusera på spelet och ger alltid hundra procent för mitt land, säger Pogba till Canal Plus. Det var fransmannens sjunde mål i landslaget, och Didier Deschamps gillade vad han såg. Pogba svarade inte bara det matchavgörande målet utan vann närkamper och var trygg i passningsspelet.

没有评论:

发表评论