2016年11月15日星期二

Argentina pressat att vinna i VM-kvalet

Argentina verkligen behöver för att få sin VM kvalet går i rätt riktning. Argentina obestridda stjärna, Lionel Messi, klädd landslaget Billiga fotbollströjor stod i fokus i början av matchen. Argentinas storstjärna Lionel Messi satte en magisk frispark och spelade fram till ytterligare två mål när Argentina vann med 3–0 i VM-kvalmatchen mot Colombia.
Matchen började på ett utomordentligt högt tempo, båda lagen skapar entydiga chanser. Tidigt, Lionel Messi gjorde allt han kunde för att säkerställa argentinarna komma tillbaka till deras vinnande sätt efter en grov taget om saker. Messi klädd Argentina tröja böjt i en fantastisk frispark i den 10: e minuten innan han slog ett inlägg som Lucas Pratto snyggt nickade in efter 23 minuter. Den outtröttliga Messi spelade även fram till Ángel Di María som fastställde slutresultatet och säkrade tre poäng till hemmalaget med bara minuter kvar att spela.
Argentina behövde deras viktigaste man mer än någonsin på Estadio San Juan del Bicentenario och det tog honom bara 10 minuter att leverera. Messi värde till Argentina sida är otroligt , med deras rekord utan honom stå på en vinst från sju matcher och vinna honom fyra segrar från fem.

I och med segern placerar Argentina sig nu som femma i gruppen, över kvalstrecket, med sex matcher kvar att spela.