2016年9月18日星期日

Bayern München slå Ingolstadt topp i Bundesliga tabellen

Bayern München fortsatte sin 100% vinnande start kom från ett mål ner hemma för att slå Ingolstadt 3-1 på lördag, och göra det tre segrar på tre Bundesliga matcher som de gick två punkter klara upptill. Den nya säsongen röda Bayern Billiga fotbollströjor populär bland Bundesliga fans behöver prestanda Bayern inte göra deras anhängare besviken.
Dario Lezcano blev den första spelaren att göra mål mot Bayern i konkurrens fotboll den här säsongen, stickning Mathew Leckie passningen i Manuel Neuer. Men Robert Lewandowski kvitterade snabbt med ett chip, och Xabi Alonso borras en sekund efter halvtid. Det var ett svårt spel för Bayern München, men alla spelare klänning i Bayern München tröja var alla försöker sitt bästa för att mot Ingolstadt.
"Det var en hård match för oss," Bayern tränare Carlo Ancelotti, sade. "Ingolstadt spelade riktigt bra, tryckte de högt upp. Ibland är det inte möjligt att spela bra, då måste vi visa andra kvaliteter och det är vad laget gjorde idag. "

Carlo Ancelotti lag har vunnit sin första tre Bundesliga matcher, förutom ett spel vardera i den tyska cupen och Champions League - och de slog Borussia Dortmund för att säkra den tyska Super Cup.

没有评论:

发表评论