2016年11月17日星期四

Paul Pogba DAB används för att undervisa Pythagoras sats

En matematik lärare har hittat ett sätt att få kontakt med sina elever med hjälp av Paul Pogba DAB fest som en matte fråga. Så nu Paul Pogba s "DAB" fest används i Frankrike för att undervisa och testa elever i matematik. Studenter som gillar klänning Fotbollströjor Barn spelar fotboll alla har stor intressant för den matematik problem.
Den distinkta pose blev känd genom Manchester United stjärnan bildar två rätvinkliga trianglar - som låg till grund för en tenta fråga frågar om Pogba firande är den perfekta dab.
Det har inte ofta setts i den röda av Manchester United tröja, men Paul Pogba DAB fest har äntligen blivit användbar. En lärare i Frankrike har hittat en ganska bra användning för flytten, genom att använda den för att göra barnen att förstå matematik. Den matematik fråga har sedan dess gått viral på Twitter, och även uppmärksammats av mannen själv. Pogba upptäckte testet frågan om sociala medier och twittrade: "DAB är användbar, jag godkänd?

Pogba sensationalized den "DAB" under sin tid på italienska klubb Juventus, medan Manchester United lagkamrat Jesse Lingard har använt drag som hans mål scoring firande sedan januari. Pogba kommer att hoppas att han har anledning att badda när Manchester United värd Arsenal i sin nästa Premier League fixtur.

没有评论:

发表评论