2016年12月20日星期二

Sadio Mané avgjorde för Liverpool i slutet

Fotbollshistoriens 227:e ”Merseyside”-derby var annars inte något av de mer minnesvärda mötena mellan de heta Liverpool-rivalerna. Liverpool tog en enormt viktig trepoängare i kvällens Merseysidederby på Goodison Park (0-1). Den matchwinner sadio mané, som klädd röd Billiga Fotbollströjor gjorde det enda målet för hela spelet hjälp Liverpool vinna. Inför en lyrisk bortapublik bröt Sadio Mané dödläget på tilläggstid.
Stämningen var elektrisk på Goodison Park på måndagskvällen. Det såg ut som att matchen skulle sluta mållöst, men i matchens sista skälvande sekunder kunde Sadio Mané peta in det avgörande 1-0-målet. Men sadio mané bar Liverpool tröja fasta lead tre tidpunkter lades till. Men det var inte målchanserna som präglade säsongens första upplaga av det omtalade derbyt – snarare det fysiska spelet. Inhopparen Daniel Sturbridge sköt i stolpen, och den vindsnabbe yttern rullade in returen.
Vinsten innebär att Liverpool klättrar upp på andra plats i Premier League – sex poäng efter formstarka Chelsea. I samma veva misslyckades Everton att ta vara på möjligheten att gå om West Brom och Southampton i tabellen.

没有评论:

发表评论