2016年10月9日星期日

Robert Lewandowski lyser som Polen vinna över Danmark

2018 VM-kval är hetast pågår nu, vilket lag är ditt stöd? Jag tror att många galna fotbollsfans klädd i sitt stöd lagets Billiga Fotbollströjor och hålla nära uppmärksamhet för spelet att visa sitt stöd. Anledningen till att jag är så bekymrad över Polen är Robert Lewandowski, som har perfekt prestanda i matchen mot Danmark på lördag.
Robert Lewandowski gör för Polen vad han gör för Bayern München: Håller poäng. En hatt-trick av dödliga efterbehandlare Robert Lewandowski lyfte Polen till en seger 3-2 över Danmark i en spännande VM Grupp E-kval. En packad 56.000 publiken på National Stadium i Warszawa såg hemmalaget gå fram i den 20: e minuten när Kamil Grosicki levererade ett kors och Lewandowski bar Polen tröja gjorde från nära håll.
Polen hålls angriper främst ner vingarna och Lewandowski gjorde 2-0 med en straff nio minuter före halvtid efter full back Jannik Vestergaard fällde Arkadiusz Milik. Bayern München skytt tredje mål kom i början av den andra halvan när han överfallen på ett avslut från Vestergaard.
Polen är gemensam toppen av gruppen, tillsammans med Montenegro och Rumänien, med fyra poäng från två matcher.

Lewandowski har nu gjorde hat-trick i tre tävlingar den här säsongen, har också landat en diskant i Bundesliga och tyska cupen.

没有评论:

发表评论