2016年12月25日星期日

Zlatan fira jul med sit-ups i snön

Zlatan Ibrahimovic publicerade i går ett klipp på Instagram där han kastar sig i snön med enbart kalsonger, och börjar göra snöänglar. Därefter blir det några snabba sit-ups, innan han joggar därifrån med ett leende på läpparna. "Dare to Zlatan", skrev han. Ibrahimovic är alltid kunna ta positiv energi för fläktarna, som kan anledningen till att så många barn är som Zlatans Fotbollströjor Barn.
Zlatan Ibrahimovic är en av världens hetaste fotbollsspelare för tillfället. Svensken öser in mål för sitt Manchester United i Premier League – men under julafton fick han och resten av truppen ledigt. Det stoppade emellertid inte Zlatan från att träna. På sin Instagram har "Ibra" lagt upp en video där han gör snöänglar och sit-ups i bar överkropp ute i snön. Enligt rapporten är antalet 9 Zlatan Ibrahimovic Manchester United tröja en av mest populära julklapp bland fotbollsfans .
Men julledigheten närmar sig sitt slut och i morgon ställs Zlatans Manchester United mot Sunderland på Old Trafford på klassiska Boxning Day. et blir en tuff match mot ett defensivt lag, säger han inför mötet. Han är också nöjd med den egna formen.

没有评论:

发表评论