2016年12月1日星期四

Zlatan i statypose efter två mål

Manchester United säsong har än så länge varit en berg- och dalbana. United fick bara 1-1 hemma mot West Ham i helgens ligamatch - men på onsdagskvällen fick storklubben efterlängtad revansch. Tusentals fans klädda Billiga fotbollströjor var titta på detta hämnd spel. Segersiffrorna skrevs till hela 4-1 efter bland annat två mål av Zlatan Ibrahimovic.
Det blev en afton att minnas för Zlatan Ibrahimovic. Manchester United är klara för semifinal i ligacupen – och det var till stor del Zlatan Ibrahimovics förtjänst.
Matchen började med Zlatan Ibrahimovic i centrum - och slutade på samma sätt. Ibrahimovic klädd Manchester United tröja in 1-0 efter drygt en minut av spelet när, efter en vacker häl framåt spela från Henrich Mchitarjan lobbade bollen. Anthony Martial satte 2-1 direkt i öppningen av den andra halvleken. Efter en timme så startade Zlatan ett anfall med en vacker klackpassning som sedermera resulterade i att Martial gjorde sitt andra mål för aftonen. Sen stände Zlatan Ibrahimovic butiken genom att precis i slutsekunderna slå in 4-1 från nära håll efter ett inlägg.

Zlatan själv var väldigt nöjd med såväl sin som lagets insats. Segern innebär att United är klart för semifinal i Ligacupen.