2016年10月13日星期四

Lionel Messi tillbaka i full träning med Barcelona

Barcelona super Lionel Messi var ut tre veckor som ljumskskada på 21 september mot Atletico Madrid, enligt rapporten, Messi återvände till full träning med Barcelona på onsdag. Som var riktigt bra nyheter för alla Messi supportrar, många små fotbollsfans också bär Fotbollströjor Barn att visa sin glad över Messi återkomst.
Rapporten tillade att Messi är således förväntas ansluta sig till träningen för gott på torsdag för att spela en viss tid mot Deportivo på helgen. På så sätt kommer han att få matcha lämplighet att starta avgörande Champions League möte med Manchester City onsdagen den 19 oktober. Må vi kommer snart att se hur många 10 FC Barcelona tröja visas på planen.
"Leo är OK, han är perfekt när det gäller kondition," Neymar sade vid ett evenemang för Panasonic på torsdag. "Huruvida alla tre av oss spela (Messi, Neymar och Luis Suarez) mot Deportivo beror på chefen."

Men jag tror att tränaren Luis Enrique kanske föredrar att underlätta Messi tillbaka till handling. Messi återkomst är ett välkommet lyft för Luis Enrique, som har den här veckan intensifierade sitt sökande efter en mullvad på katalanska klubben.

没有评论:

发表评论