2016年11月10日星期四

Arsenal stjärna Alexis Sanchez skadades i utbildning

Arsenal har överlämnats en massiv ökning med Alexis Sanchez förklarade att han skulle vara lämpliga för Gunners "Old Trafford konflikt nästa lördag. Som chockade fans, är Alexis Sanchez den viktigaste mannen i Arsenal, han också den mest populära spelaren vinner många barn bär Fotbollströjor Barn till jagar han.
Den 27-åriga skadade sin hamstring i tisdagens träningspass och missar sitt lands match mot Colombia i kväll. Sanchez drabbades vad som ursprungligen rapporterats vara en "låg grad" kalv skada, är Wenger nu rädda för en upprepning av förra säsongen. Även många Arsenal-fans är oroa Alexis Sanchez, alla av dem är hoppas att se att han bära Arsenal tröja på planen.
Men Sanchez, som ursprungligen tros ha lidit en mindre lår skada, kunde ändå har mot Uruguay nästa tisdag. Wenger är oroad över att Chile kan riskera att förvärra hamstring problem genom att spela Sanchez genom smärtgränsen, och är nu angelägna om att hans spelare ska bedömas av Arsenals medicinska team så snart som möjligt.

Wenger axlade ansvaret för att riskera Sanchez den dagen och är angelägna om att se till att den främre landslag inte göra samma misstag.

没有评论:

发表评论