2016年10月7日星期五

Neymar lämnade blodig i storseger

Neymar, som är en av världens bästa fotbollsspelare, fick tiotusentals fans jagar, även många små barn som alltid klär sig i Neymar Fotbollströjor Barn att visa sin favorit och stöd för Neymar. Denna sommar, tack vare Neymar utmärkta prestanda, Brasilien vann OS-guld. Men Neymar hade en händelserik kväll mot Bolivia i VM-kval på torsdag.
Barcelona-stjärnan gjorde ett själv och bäddade för två mål i Brasiliens 5–0-kross innan han var tvungen att lämna matchen efter en blodig armbåge. Brasilien coach Tite prisade Neymar prestanda, men uppmanade stjärnan fram emot att lära från den gula kort han plockade upp som lämnar honom avbrytas under mötet med Venezuela. Neymar var alltför desperat i en Brasilien tröja på planen.
Neymar spelade Filipe Luis in på den vänstra sidan av området och Atletico Madrid full-back slog Carlos Lampe på sin närmsta stolpen. Jesus var nästa på protokollet, avslutar prydligt i en en-mot-en med Lampe efter Neymar satte honom genom att följa en snabb motattack. Neymar och Jesus fortsätter att hota efter pausen innan båda lossnade, den förstnämnda har varit kvar blödning efter en armbåge i ansiktet.

Däck känns det finns lärdomar att dra av 24-åriga framåt. På Neymar frånvaro, tillade han: "Laget måste vara stark utan Neymar Det är omänskligt att sätta allt på Neymar.."

没有评论:

发表评论