2016年11月20日星期日

Ronaldo skjuter Real Madrid till seger

Royal spelare har vunnit en överraskande klar seger på Atlético och har expanderat tabellerna. Matchwinner var Cristiano Ronaldo, som klädd Real Madrid Billiga fotbollströjor gjorde alla tre mål i Vicente Calderón.
Nästan i början av säsongen, Cristiano Ronaldo kämpar för Real Madrid Atlético, ett steg tillbaka i den spanska ligan. I 3-0 seger på Estadio Vicente Calderon, Portugal med sina sex-till-åtta knock-offs var framgångsrik i den 23: e, 71: a (Foulelfmeter) och 77th minut. Detta var en utmärkt presentation av ZZ laget.
Cristiano Ronaldo, mästare tre världsmästare, som klädd Real Madrid tröja har skjutit den spanska rekord mästaren Real Madrid i en tre-pack seger för seger Derby på Atlético Madrid, ger Royal en stor punkt på den 12: e omgången. Ledaren i tabellen, som var tvungen att göra utan mästare skadade världen Toni Kroos (hår Riss den femte metatarsal ben), redan byggt sin fördel över lokala Atlético på nio poäng.

Cristiano Ronaldo visade sin omättliga törst efter mål och fick rubriker, men alla spelade bra för Real. Ronaldos prestation, dock inneburit mycket mer än de tre målen och de tre punkter som förde Real Madrid in i förarsätet för La Liga kronan.

没有评论:

发表评论