2016年9月29日星期四

Zlatan räddande ängel för Manchester United

Manchester United har tagit sin första seger i Europa League den här säsongen. Den sista matchen var 0-1 förlust borta mot Feyenoord och hemma mot ukrainska Luhansk på torsdagskvällen var den engelska klubbens stora spelare i Manchester United Billiga Fotbollströjor under långa stunder synes långt från fästet engagerade.
Det blev emellertid ändå seger. Zlatan Ibrahimovic höll sig framme och knoppade in 1–0 med 20 minuter kvar att spela, och det räckte för tre poäng.
Spelet låste sig i början och de hade svårt att vaska fram de riktigt heta chanserna. Undantaget var när Marcus Rashford hade ett skott som dundrade i ribban och var en hårsmån i från att gå in.
Zlatan hade nummer 9 Manchester United tröja öppnade målkontot. Målet skulle dock komma - men det satt långt inne. Först efter att Wayne Rooney, som började på bänken efter sin formdipp den senaste tiden, kom in så fick United utdelning. Med sin första touch i matchen så avlossade Rooney ett skott som blev helt misslyckat som avslut betraktat. Men bollen, som studsade i marken, blev en perfekt passning till Zlatan Ibrahimovic som stod vid den bortre stolpen och skallade in ledningsmålet.

Men Manchester United managern är inte helt nöjd med sitt lag, även om Manchester United har vunnit tre matcher i rad. Mourinho är inte övertygad om att hans lag är i toppform ännu.

没有评论:

发表评论