2016年9月13日星期二

Barcelona förnedrade Celtic i CL-premiären

Barcelona imponerade mest av storlagen då Champions League-fotbollen drog i gång. Det gick ut över Mikael Lustig och Celtic. Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar klänning i Barcelona Billiga fotbollströjor kombineras till förödande effekt som Barcelona swatted Celtic undan 7-0 på Nou Camp för att fastställa en markör i Champions League.
En befallande skärm, även av Barcelona standarder, krossade Celtic innan en Nou Camp publik som bevittnade historia i form av ett Hattrick för Lionel Messi - 40 i sin karriär och en Champions League rekord sjätte för den argentinska maestro.
Men med Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez i högform blev det ändå en målrik hemmashow på Camp Nou. Barcelona trio överraskade tiotusentals fans som bär bar FC Barcelona tröja, deras tysta samarbete vara nyckeln till seger.
Messi gjorde 1–0 redan efter tre minuter och han och Neymar lekte bort Celtic-försvaret då Messi petade in tvåan i 27:e minuten. I stället knorrade Neymar in 3–0 på frispark i början av andra halvlek. Brasilianaren serverade sedan Andres Iniesta då denne tryckte in fyran på volley och sedan var det dags för Messi igen, snyggt serverad av Luis Suarez. Messis hattrick – hans sjätte i Champions League.

Luis Enrique tror Lionel Messi skulle vara den bästa spelaren i världen där han spelar på planen.

没有评论:

发表评论