2016年11月1日星期二

Mesut Özil mål hjälper Arsenal kvalificera i stil

Arsenal nådde de sista 16 i Champions League efter en dramatisk 3-2 bortaseger över Ludogorets. Mesut Özil var den stora hjälten leder Arsenal säker vinna, bra gjort Mesut Özil! Inte undra på att det så många barn bär Fotbollströjor Barn till jagar han.
Det tog en stund av lugn verk geni för att uppnå det, men för en 17: e året i rad, kommer Arsenals Champions League kampanj sträcker sig in i det nya året.
Mål av Granit Xhaka och Olivier Giroud förde dem nivå vid halvtid. Sedan, när det såg ut som Arsenal skulle nöja sig med oavgjort, Mesut Özil hade 11 Arsenal tröja producerade ett konstigt mål i den 88: e minuten för Gunners supportrar överallt för att vårda evigheters evighet. Hans minnesvärd match-vinnaren avslutade 3-2 komma-från-bak seger.
Arsene Wenger prisade Mesut Özil för att tillhandahålla "optimala lösningen" efter Tyskland playmaker sena vinnare mot Ludogorets. Tyska internationella visade en lugn som var i samklang med en stundtals hektiskt, andfådd spelet för att slutföra en fantastisk comeback vinna.

Håll Özil bort. Vi kommer att behöva honom på 100% eller mindre att ta itu med Tottenham i helgen.

没有评论:

发表评论