2016年11月8日星期二

Lionel Messi hyllas som "utomjordiska" efter poängen 500. Klubbens

Lionel Messi har nått ännu en milstolpe i sin Barcelona karriär. Den 29-åriga nettas första i en 2-1 seger över Sevilla Barcelona. Det tog Messi till 500 i 592 matcher för den katalanska klubben. Messi aldrig sluta brant att bryta sig på planen, som kan varför så många barn tycker om att bära Messi Fotbollströjor Barn att visa sin respekt och tillbedjan för messi.
Spelet var en spegelbild av onsdagens förlust mot Manchester City. Detta spel var ett bevis på att Barca kan vända utvecklingen, även om bara en eller två spelare (företrädesvis Messi) verkligen slå på den.
Messi är redan klubbens all-time ledande målgörare, och nu har han 500 mål i FC Barcelona tröja följer denna strejk för att dra Barça nivå med Sevilla. Han gör det ser så lätt. Bara en enkel första gången finish, gick in i hörnet genom ett hav av kroppar och ett litet fönster för att pressa skottet igenom. Det är nästan som om han har fått denna mål scoring sak ner till en vetenskap.

Barca tränare Luis Enrique berömde den lilla trollkarlen för ännu en matchavgörande display. "Messi förmåga att tolka varje situation är anmärkningsvärt. Det finns ingen som honom. Vårt mål är att se till att ge bollen till honom så ofta som vi kan", sade han.

没有评论:

发表评论