2016年9月25日星期日

Arsenal krossade Chelsea i 3-0-seger

Arsenal hade inför mötet med Chelsea inte gjort mål mot dem på sex ligamatcher. I lördagens derbykross gjorde ”Gunners” tre – på en halvlek. 3-0 slutade matchen och därmed tar Arsenal upp kampen med topplagen. Arsenal supportrar hade Arsenal Billiga Fotbollströjor hade glada att fira sin lagets fantastiska seger.
Inför matchen på Emirates såg det jämt ut. Poängraden var densamma. Tre segrar, en oavgjord och en förlust på de inledande fem omgångarna för både Arsenal och Chelsea.
Arsenal utspelad en bedrövad Chelsea sida som mål från Alexis Sanchez, Theo Walcott och Mesut Özil ledde en klinisk första halvåret blitz från Arsene Wenger outfit. Arsene Wenger var ganska nöjd och nöjd med sin sida, alla spelare bär Arsenal tröja på planen är värda fans stora applåder.
Hemmalaget var helt dominerande i den första perioden som Gary Cahills felplacerad pass tillåts Sanchez att gå igenom och öppna scoring med 11 minuter på klockan. Walcott lagt snart en sekund, med Özil volleying hem tredjedel innan paus för att slutföra en dröm första halv och lämnar besökarna alla till sjöss.

Efter fem år i väntan har Arsenal äntligen slagit sin London rivaler Chelsea i en tuktan upplevelse för Blues "nya chef Conte.

没有评论:

发表评论