2017年11月5日星期日

Alvaro Morata sälar förtjänade vinst för Chelsea

Premier League-titeln kan inte vunnas i början av november. Manchester United utspelades grundligt av Chelsea på Stamford Bridge på söndagen. Chelsea Alvary Morata är matchvinnaren som gjorde det enda målet att hjälpa Chelsea att vinna.
Oline butik matchtrojorse.com säljer nu Billiga Fotbollströjor med rabatt för den kommande julen, snabbt klicka för att ta en titt!
Spelet var mycket mer händelserikt än senaste affärer med United eller Chelsea och andra topplag. När det gäller Chelsea fortsätter Conte att simma mot en tidvatten som tycks vara avsett att på något stadium tvätta honom ut ur dörren vid Stamford Bridge.
Blues tog total kontroll efter pausen när United satt tillbaka och belönades när Morata klättrade högst i huvudet i Cesar Azpilicueta 55 minuters kors då det spanska paret anslöt sig till femte gången för ett mål i Chelsea tröja denna säsong.
Alvaro Moratas rubrik visade skillnaden för Chelsea när Manchester United-chefen Jose Mourinho lämnade sin tidigare hemsökta Stamford Bridge tomhänt. Bluesen var kanske den mest oturiga, med ett eget mål från Phil Jones, otillåtet på grund av Morata.

Det var mycket press på Antonio Conte som gick in i det här spelet, men hans sida har svarat på utmärkt sätt. Segern betyder att Chelsea är tre poäng borta från Liverpool, Arsenal och Burnley i tävlingen för en topp fyra mål.

2017年10月31日星期二

Manchester United ledde över Benfica 2-0

Manchester United är nästan säker på kvalifikation för Champions League-utspelningsfasen efter en 2-0 seger över Benfica på Old Trafford. Det var en kritisk vinna för Manchester United, för att följa lagets nästa match, kom matchtrojorse.com för att köpa Billiga Fotbollströjor för att stödja Manchester United.
De röda djävlarna, som tjänat sin plats genom att vinna förra säsongens Europa League, har hävdat fyra segrar från sina fyra Grupp A-spel och behöver bara en poäng från sina återstående två matcher.
Ett eget mål från Benfica målvakt Mile Svilar och en straff från Daley Blind säkerställde United fortsatte sin perfekta start i Grupp A, sätta dem på randen av de senaste 16 med två spel att spela.
Anthony Martial, som bar Manchester United tröja gav upphov till ett hot från vänster med sin knep och takt, fick ett straff när han blev uttråkad av Douglas, men fransmannen hade sin spotspark uthållen av Mile Svilar. Svilar räddades också två gånger väl från landsmannen Romelu Lukaku, men ett misstag på sin debut i tävlingen i föregående match bidrog till Uniteds smala seger och han gav värdarna en hjälpande hand igen.
Svilar blev den yngsta målvakten i Champions League med hans 18 år och 65 dagar för att göra mål och spara straff. Från tidigare är han också den yngsta målvakten att spela i turneringen.

Manchester United leder nu gruppen med sex poäng till både Spartak Moskva och Basel, och endast teori kan förhindra grupp seger.

2017年10月15日星期日

Manchester City besegrar Stoke 7-2

Oskiljaktigt genom säsongens första sju matcher, wrestled Manchester City slutligen från Manchester United på Premier League toppmötet. Manchester City hamrade Stoke City 7-2 på Etihad Stadium för att återigen visa sin Premier League titelvinnande legitimationsuppgifter.
Onlinebutik matchtrojorse.com är nu hetsäljande Billiga Fotbollströjor, kommer snabbt att köpa en för att stödja Manchester City!
Mål från Gabriel Jesus, Raheem Sterling och David Silva ledde Manchester City vann. Pep Guardiolas män gjorde tre gånger i 10 första halvtimmen. De krävde tre minuter mindre att upprepa festen efter pausen.
De Bruyne var igen på sin scintillating bästa när City flyttade klart överst i Premier League, markerar sitt 100: e utseende i Manchester City tröja med en dynamisk bildskärm som såg honom skapa fyra mål. Pep Guardiola har tagit det bästa ut av den kreativa belgiska och han kommer bara att bli bättre när säsongen utvecklas.

Man City har namngett en oförändrad line-up i Premier League för bara andra gången under Pep Guardiola. Den omfattande vinnaren ser City antar toppunktet och en tvåpunktsledning över rivaler United efter åtta matcher med en överlägsen målskillnad som redan upprättats.

2017年9月28日星期四

PSG-stjärnorna lade fejden åt sidan och slog Bayern

PSGs kvalitet var på full skärm när Ligue 1-ledarna slog besök Bayern 3-0 på andra matchdagen i Grupp B. PSG hade redan vunnit stora matcher mot några av Europas finaste lag tidigare. Är du chockad över PSGs oemotståndliga anda? För att få PSG Billiga Fotbollströjor att stödja laget, klicka på matchtrojorse.com för att ta en titt.
Efter en halvtimme var det 2-0. Daniel Alves och Edinson Cavani arrangerade de två målen för värdarna. Den första kom efter två minuters spel. Paris Saint-Germains rekordsignaturer Neymar och Kylian Mbappé noterade var och en av sina målvaktare vid de två första målen. Neymar gick in i det tredje målet i Paris Saint-Germain tröja at Parc des Princes.

Paris Saint-Germain kommer att bli den andra franska klubben för att vinna Serie Cup / Champions League. Det är 62 år sedan den första upplagan av den mest kända europeiska cupen. Marseille är fortfarande den enda franska mästaren. Bayern har under många år varit fantastiskt i gruppspelet, men kollapsade på våren. Paris Saint Germain har också varit en solospelare i gruppens senaste fem säsonger, men det har inte varit möjligt att gå längre än kvartfinalen. Det kan sluta där den här gången också.

2017年9月21日星期四

Real Madrid har misslyckats med att vinna sina första tre hemspel

Jag tror att det måste finnas många fotbollsfansare chockade av Real Madrids förlust till Real Betis på onsdagen. Real Madrid välkomnade Cristiano Ronaldo tillbaka i laget efter uteslutningen, men gick mållöst av planen för första gången i 74 matcher och missade övertid.
Men Real Madrid-supportrar har fortfarande förtroende för sina spelare, om du nu också är en supporter till Real Madrid och inte får en Billiga Fotbollströjor, kom matchtrojorse.com att ta en titt!
Real Madrid som gjorde i otänkbara 73 matcher i rad, men misslyckades med att sätta sin egen "världsrekord". 73 raka matcher med mål är samma som brasilianska Santos, med Pelé, som hanterades mellan 1961 och 1963.
Cristiano Ronaldo spelade sin första serie match med nya Real Madrid tröja efter utvisningskriget, och han missbrukade några stora chanser. Därför är Ronaldo redan nio mål bakom Lionel Messi. Den portugisiska angriparen får peppar för sin chans, medan den franska chefen kritiseras för att reagera för sent.

Real Madrid förlust innebär att Barcelona är sju poäng framåt efter bara fem serier. Barcelona har vunnit alla sina matcher med totalt 17-2, och Lionel Messi har nio mål mot Ronaldo noll.

2017年9月19日星期二

Messi poäng fyra som Barca trounce Eibar

Med Lionel Messi är allt möjligt. Han visade det igen mot tisdagen. Lionel Messi gjorde fyra gånger som Barcelona sprang riot mot Eibar i en 6-1 seger som vadde deras ledning ovanför La Liga-positionerna. Om du nu letar efter Messi Billiga Fotbollströjor online, klicka snabbt på matchtrojorse.com för att ta en titt, du hittar överraskning där!
Barcelona gjorde det fem segrar från fem tack vare en annan Messi-mästarklass, med sin fyra måldrag som tog sin röst till 11 i sina fem senaste framträdanden.
Messi gav laget ledningen på tisdagen med straffespark i mitten av första halvleken. Den argentinska superstjärnan slutade matchen med ett riktigt hattrick. Hans poäng i 59, 62 och 87 minuter ledde laget till 15 poäng av 15 möjliga och 17-2 i målskillnad. När han träffade en ny fyra målsträcka, passerade han 300 mål på Camp Nou, med totalt 519 med FC Barcelona tröja i 591 utseende. Det var också andra gången han hade registrerat ett hattrick i de fem matcher som öppnades efter hans tre mål i segern över Espanyol för 10 dagar sedan. Och Messis nio mål i de fem första ligamatcherna är hans bästa någonsin.

Messi kommer att se för att fortsätta sin otroliga form framför målet när Barcelona reser till Girona på lördag.

2017年9月17日星期日

Rooney mållös och outclassed i Old Trafford tillbaka

Det var mer än bara en fotbollsmatch på Old Trafford på söndag. Wayne Rooney var tillbaka i sitt tidigare hemmalag för första gången sedan överföringen till Everton i sommar. Rooney fick ett varmt välkomnande från hemmapubliken, Rooney är en klubblegenden med sina 253 mål bär en Manchester United Billiga Fotbollströjor.
Wayne Rooney blev hyllad av Manchester United-fansen på Old Trafford före matchen, men efter matchen var Everton-stjärnan lite glad. Manchester United vann 4-0 tack vare betyg från Antonio Valencia, Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku och Suppleant Anthony Martial.
Spelare hade en Manchester United tröja såg ivriga att vinna spelet. Manchester United tog bara fyra minuter att ta ledningen. Det var Nemanja Matic som skickade bollen över till Valenica, som på hörnet av 16 meter knackade på volley. Det limmades till nätet bakom målvakten Jordan Pickford.

Det var Everton som kom till de största chanserna första kvartalet av spelet. Värre, det skulle vara i de sista minuterna av Everton. I övertid, Manchester United straffspel när Morgan Schneiderlin fick handenheten i sin egen 16 meter. En iskall Anthony Martial satte det lätt i mål.

2017年9月12日星期二

Messi gör första mål mot Buffon i dominerande seger

I förväntan av fotbollsfans, Champions League 2017-18 sparkades av på tisdag. Nu vår butik matchtrojorse.com heta säljer Billiga Fotbollströjor, snabb att köpa en för att stödja ditt favoritlag.
Barcelona hade ingen rolig fjolårssäsong och fick se ärkerivalen Real Madrid ta hem både ligan och Champions League. Men man har fått en desto roligare start på den nya säsongen. I CL-premiären mot Juventus vann man med 3–0 – sedan Lionel Messi stått i händelsernas centrun. Anfallaren gjorde dubbla mål – men varnades också sedan han tagit tag i domaren. Argentinien har redan gjort fem mål i ligaspelen i FC Barcelona tröja, och i Champions League-premiären hemma mot Juventus var han bakom de flesta.

Precis före halvtidsvilan tog hemmalaget ledningen. Leo Messi hade före kvällen aldrig gjort mål på Buffon. Den sviten sprack när argentinaren elegant tog sig fram och placerade bollen tätt intill Buffons vänstra stolpe. Dryga tio minuter senare gjorde Leo Messi sitt andra och Barcelonas tredje för kvällen på ett retfullt enkelt sätt när han drev förbi tre försvarare och lurade Buffon i målet. Barcelonas bästa toppscorer, Messi har gjort åtta mål i sex matcher över alla tävlingar den här säsongen.

2017年8月24日星期四

Zlatan Ibrahimović är tillbaka på Manchester United

Manchester United är glad över att Zlatan Ibrahimović fortsätter sin resa med klubben och har tecknat ett kontrakt på ett år. Alla fans från Manchester United förväntades se Ibrahimovic ha på sig nya säsong Billiga Fotbollströjor 2017 2018 på planen.
Den svenska blev allvarligt skadad i European League vid lasten i förra säsongen och släpptes officiellt när kontraktet löpte ut. Manchester United-chefen José Mourinho bekräftade nyligen att de var i samtal med Ibrahimović om en möjlig avkastning under andra halvan av säsongen.
Klubben meddelade också att den stora svenskar kommer att bära No. 10 Manchester United tröja vid hans återkomst. Den avkastningen måste vänta lite. Ibrahimović har sagt till kamrater att skadan nu är helt återhämtad och han planerar ordentligt bollarbete de närmaste veckorna. Före skadan nådde Ibrahimović 28 mål i 46 utseende i alla tävlingar i sin första säsong på United.

Jose Mourinho kunde ha den erfarna spelen tillgänglig så tidigt som Tottenhams besök den 28 oktober. Lukaku borde fortfarande vara Uniteds främsta man, men Ibrahimović blir det ultimata supersub eller förändringsalternativet för Mourinho.

2017年8月20日星期日

FC Barcelona tog upp säker seger över Betis

Barcelona fick en säker seger på land på sitt eget gräs mot Real Betis, med 2-0 i deras Premiership match i La Liga. Under matchen bär Barcelona spelare en speciell Billiga Fotbollströjor med "Barcelona" på baksidan där deras namn vanligtvis visas. Detta är tillfredsställande för alla de senaste terroristattackerna i Barcelona och Cambrils.
FC Barcelona gick till den nya säsongen utan att signalera det vanliga självförtroendet. På söndagen fanns ett Barcelona-lag som sparkade säsongen utan Neymar och Luis Suarez, ur spelet i fyra veckor med knäskada. Därför var Lionel Messi det enda stjärnnamnet framför, och argentinska hade istället företaget Paco Alcácer och Gerard Deulofeu i offensiven. Alla fans som hade på sig FC Barcelona tröja betalade höga förväntningar på Messi.
Lionel Messi var här och överallt i showen, men det var inte möjligt för argentinern att göra mål. Han var tvungen att testa hållarnas hållbarhet några gånger.

På bara tre minuter gjorde Barcelona två gånger och det var nog för en seger. Först skickades ett meddelande från Gerard Deulofeu i sitt eget nätverk av Alin Tosca, och senare inledde Deulofeu Sergi Robertos 2-0-mål med ett pass till den fria mittfältaren. Ändå kan hemmalaget köra en säker seger på land.

2017年8月17日星期四

Real Madrid helt överlägsen Barcelona

Real Madrid missade sin stora stjärna Cristiano Ronaldo, men hade inga problem med att signera Barcelona i returkampen och säkra trofén i den spanska Super Cup. Real Madrid vann 2-0 vid återkomsten av den spanska Super Cup mot Barcelona. Fantastisk seger, alla Real Madrid-fans kokar, de var stolta hade en Real Madrid Billiga Fotbollströjor just nu. Real Madrid vinner och vinner och vinner och gjorde mål i 68: e matchen i rad.
Och värdarna fick en bra start. Efter bara fyra minuter var Asensio på plats utanför 16 meter. Han gjorde som han har gjort flera gånger i Real Madrid tröja: Slog från avstånd. Barcelonas målvakt Marc-André ter Stegen kunde inte låta bli att se att bollen svepte förbi honom. Efter 39 minuter fick Karim Benzema ersättningen. Rutinutskottet sätter bollen på ett inlägg från vänster sida efter en bra avslutning från vänster bak Marcelo.
Real Madrid var tvungen att avsluta utan Cristiano Ronaldo i årets andra "El Clásico", som har tilldelats en karantän i fem matcher efter att ha tryckt domaren i den första uppgörelsen.

I ett och ett halvt år har Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane vunnit två mästerskapliga troféer, ett seriemästerskap, två UEFA Supercup-troféer, en klubbvärld och kvart en natt till torsdag.

2017年8月13日星期日

Neymar har ett mål och en hjälp i Paris Saint-Germain debut

Brasilien framåt Neymar gjorde sitt mycket efterlängtade första utseende för PSG på söndag mot Guingamp i Ligue 1. Tusentals PSG-fans sattes på Billiga Fotbollströjor för att vänta på världens dyraste spelares prestation, och det slutliga resultatet gör dem inte besvikna.
Neymar visade klass, Neymar noterade för både scoring och målvakt för att hjälpa PSG vinna över Guingamp 3-0. Neymar gjorde poängen efter 82 minuter, när han bröt bollen högt i mål från fem meter. Neymar bevisade sig att han också är attack slitage en Paris Saint-Germain tröja på planen.
Brasilianen var upptagen hela natten. Han drev ofta inuti, plockade upp bollen centralt mellan linjerna och spelade skaparens roll. Han hoppade över försvarsförsvarare efter vilja. Han borde verkligen ha fått hjälp sent i första halvleken, men Marquinos 'header träffade ribban. Men Neymar fick till sist sin hjälp och fick senare sitt mål när han klev hem Cavani's cross.
"Det är alltid mycket viktigt att göra poäng, inte bara i den första matchen. Jag är väldigt lugn. Det här är en stor utmaning för mig som person, men vi har ett bra lag och säsongen har precis börjat," sa Neymar till Canal Plus på spanska.

Om Neymar spelar som han gjorde söndag i sin debut i Paris Saint Germain i varje spel för sin nya klubb, kanske rekordet 263 miljoner dollar överföringsavgift PSG betalas kommer så småningom att bli mindre galen.

2017年8月10日星期四

Wayne Rooney kan hjälpa till med att avsluta Everton 22-åriga trofétorka

Wayne Rooney återvände till Everton i sommar, Rooney var en stjärnaögd nioårig skolpojke klädd i hans replika Billiga Fotbollströjor i Wembley i maj 1995 när Merseyside-klubben vann sin sista silverrock genom att slå Manchester United för att lyfta FA Cup.
Rooney avslutade en sensationell återgång till klubben som han lämnade 2004 efter att Manchester United gjorde det möjligt för honom att lämna en gratis transfer och Sharp insisterade på att 31-åringen kommer att spjutspets Evertons anklagelse eftersom de ser ut att hämta en första titel för över två decennier. Full Everton-teamet förväntar sig Rooneys prestation med en Everton FC tröja under den kommande säsongen. Hoppas Rooney att hjälpa Toffees sluta sin 22-åriga väntan på bestick.
Åren och antalet spel kan ha tagit en tolv på Rooney, men Sharp är övertygad om att han fortfarande kan bevisa ett stort plus för Koemans lag som sin 32-årsdag närmar sig i oktober.

Graeme Sharp säger bortsett från Rooneys varaktiga kvalitet på planen, har han redan ett stort inflytande på Evertons ungdomar och ger klubben en världsomspännande profil som den inte har haft tidigare.

2017年8月6日星期日

Arsenal slog Chelsea efter straffspelet

Säsongens första Arsenal-trofé var säkrad med seger i Community Shield mot Chelsea på Wembley. "The Gunners" vann matchen på straff. Arsenal vann 4-1 efter straffesparken i en dramatisk kamp mot Londons rivaliserande söndagsmiddag. Det var en viktig seger för Arsenal före den nya säsongen, både spelare och fans som klär Arsenal Billiga Fotbollströjor har alla förtroende för kommande säsong.
Båda lagen saknade något av sitt bästa. Det var en snabbare öppning av matchen, där Arsenal skapade de första farorna, utan att nå rätt ändamål. Det första riktigt stora skottet kom efter halvspel första gången. Efter en tid då Chelsea hade haft bollen mycket, vände sig Arsenal till en motattack. Bollen slutade med Alexandre Lacazette inom 16 meter. Den franska anfallaren klädd Arsenal tröja vände sig upp och sparkade, men bollen träffade kannen och hoppade ut.
Det var 1-1 efter 90 minuter, och lagen gick direkt till straffarna, där ett nytt system genomfördes där lagen inte tog någon annan straff. I straffskyddet testades det nya ABBA-formatet, vilket innebar att lagen bytte till att ta straff först i paren. Systemet kommer att användas i alla cup turneringar i England denna säsong.

Arsenal manager Arsene Wenger kommer samtidigt med en önskan för sina egna anhängare.

2017年8月3日星期四

Neymar blev världens dyraste fotbollsspelare

PSG rapporterar torsdag kväll att Neymar är redo för den franska klubben. Neymar slutar med kontraktet med Barcelona och tecknar ett 5-årigt kontrakt med Paris Saint-Germain. Neymar får nummer 10 PSG Billiga Fotbollströjor och det kommer att vara närvarande på 13.30 fredag.
Övergången slutfördes slutligen efter att Neymars advokater oroade sig på Barcelonas klubbkontor och betalade 222 miljoner euro-buy-out-klausulen efter att La Liga vägrade ta emot pengarna. Neymar blev världens dyraste fotbollsspelare med tydlig marginal. Ett antal internationella medier har rapporterat att Neymar kommer att tjäna 30 miljoner euro om året bär Paris Saint-Germain tröja. Barcelona köpte Neymar från Santos för 83,5 miljoner euro 2013.
Handeln mellan PSG och Barcelona har varit relativt snabb. Där några övergångssaga kan sträcka sig över flera månader, är det inte länge sedan de första trovärdiga källorna först rapporterade om PSGs avsikter. Vid den tiden var det inte känt om Neymar faktiskt skulle vara intresserad av en övergång till Paris-klubben.

Som Barcelona-spelare vann Neymar La Liga 2015 och 2016. År 2015 var han också central för laget som vann Champions League-finalen. I PSG blir Neymar lagkamrat med personer som Edinson Cavani, Marco Veratti, Thiago Silva, Dani Alves, Angel Di Maria och Julian Draxler.

2017年8月1日星期二

Liverpool kämpade med Bayern München

Liverpool verkar vara på väg 11 dagar före starten av serien. Liverpool påförde Bayern München en förödmjukande förlust med 3-0 tisdag och möter Atlético Madrid i finalen. Träning matcher är träning matcher, men Liverpool fansen sattes också på lagets nya Billiga Fotbollströjor 2017-18 för att visa sitt stöd för Liverpool.
Sadio Mané lämnade besökarna i matchen efter en vacker kontring sju minuter in i matchen. Han klädde Liverpool tröja 2017-18 fick bollen Firmino och satte 1-0 i det längsta hörnet bakom en spelad Sven Ulreich i Bayerns mål. Tio minuter före pausen ökade nykomlingen Mohamed Salah ledningen till 2-0 när han poundade bollen över huvudet efter ett pass från Alberto Moreno.
Liverpool spelade ibland fin fotboll mot ett relativt toppat Bayern-besättning. Jurgen Klopps besättning var periodiskt mer hakig än de tyska mästarna. I matchens 20: e minut tycktes Marko Grujic utöka ledningen till 3 - 0 för ett inlägg i mål. Adam Lallana var målvakten.
3-0 var också det slutliga resultatet, så Liverpools goda säsong har förbättrats ännu bättre. Från och med nu Jurgen Klopp & co. Vann fem av sex tränings matcher sedan slutet av maj.

2017年7月27日星期四

Neymar poäng som brasiliansk stjälsshow med Messi och Suarez

Manchester United drabbades inte av förlusten på sommarens första fyra matcher, men var tvungen att bli beat av Barcelona i USA-finalen på torsdagen. Den brasilianske superstjärnan Neymar gjorde det enda målet att hjälpa Barcelona att slå Manchester United. Fläktar som var klädda Barcelona Billiga Fotbollströjor alla jublade för Neymar. Neymar fortsatte den goda säsongen.
Båda lagen stod starkt. Barcelona startade matchen med den välkända angreppsspelaren Neymar, Luis Suárez och Lionel Messi. Matchens enda mål kom efter en halvtimme. Uniteds Antonio Valencia tappade bollen till Neymar, som enkelt satte bollen in i mål från åtta meter. Neymars utmärkta prestation visade sig att han är mest lämpad att bära FC Barcelona tröja på planen.
Matchvinnare Neymar har länge bytt namn till Barcelona. Både spanska och brittiska medier har rapporterat att Paris Saint-Germain kommer att vara villig att höja två miljarder dollar på bordet för att säkra måltyven.
På söndags skrev spanska talesman Marca att Neymar och PSG har förhandlat fram ett sexårigt avtal som ger brasilianen samma lön som Lionel Messi för närvarande har i Barcelona. Neymar har en återköpsklausul på över 200 miljoner euro i Barcelonas kontrakt.

2017年7月25日星期二

Muller vid dubbeln som Bayern studsar tillbaka

Bayern München gjorde tre mål och spelade Chelsea i första hand. Bayern är verkligen väldigt bra, alltför bra för alla engelska team. Alla Bayern-spelare hade en röd Billiga Fotbollströjor var alla ganska hårda för att hitta chans att vinna på planen.
Efter Bayern Munches förödmjukande 0-4-nederlag för AC Milan lyckades de återvända i efterföljande tränings match mot den dominerande Premier League-mästaren Chelsea. Bayern München playmaker Thomas Mueller gjorde två sublima mål som det kapitaliserades på en snabb start till kant Chelsea 3-2.
Rafinha gav det tyska laget ledningen efter sex minuter när han sköt på ett långt skott. Efter 12 minuter vänder sig Thomas Müller till att skriva på poänglistan för den härskande Bundesliga-mästaren. Läcker förberedelse av Franck Ribéry såg till att Müller klädde på FC Bayern München tröja 2017-18 fördubblade ledningen. Müller fick bollen från snuskiga Corentin Tolisso på mittfältet, gick hela vägen till 20 meter innan i riktigt David Beckhams stil, vred bollen längst längs korset.
Det slutade 3-2 till Bayern München, vilket säkrade sin första seger i Asien. Medan utbildnings matcherna spelas kontinuerligt, närmar sig serier i Tyskland och England.

2017年7月23日星期日

Michy Batshuayi gjorde två mål mot Arsenal

Dagen efter att Chelsea tillkännagav undertecknandet av Real Madrid-anfallaren Álvaro Morata, spelade Chelsea mot Premier League-kollega Arsenal i Pekings nationalstadion med smeknamnet "Bird's Nest". Matchen lockade tusentals Chiness-fans klädd Billiga Fotbollströjor att titta på, modiga Chelsea slår sin stora rival Arsenal med 3-0.
Chelsea hade lite problem med att signera de bästa männen från FA Cup-finalen i lördagens tränings match i Kina, men Antonio Conte fick ändå en ytterligare oro innan han kom säsongen. Det var så dåligt när Chelsea Pedro låg ner efter 25 minuter efter en brutal kollision med Arsenal målvakt David Ospina. Även om Antonio Conte förlorade sin spanska balettjättare, pressade de Arsenal hårt. Belgiens stjärna Michy Batshuayi klädd Chelsea tröja 2017-18 gjorde två gånger i andra omgången för att skapa en fin seger.
Den 23-årige angriparen startade bara en Premier League match förra året, men berömd vann vinnaren mot West Brom som titeln Chelsea. Batshuayi kommer sannolikt att få fler möjligheter den här säsongen eftersom Blues är tillbaka i Champions League.
Antonio Conte prisade Michy Batshuayis prestation efter att ha scoret två gånger. Conte stod efter Batshuayis skärm mot Gunners, och Chelsea-chefen säger att han har "stor potential".

2017年7月18日星期二

Rykten om Neymar kommer att lämna Barcelona till PSG

Det är inte ryktet, den information som Sport har, är att PSG försöker skriva under Neymar. Enligt rapporter är Neymar redo att lämna Barcelona för PSG i en deal värd 222 miljoner euro efter att ha blivit frustrerad på Camp Nou. Många fans som bär Neymar's Billiga Fotbollströjor vill alla tro på detta rykte, de tycker alla att Barcelona är den bästa klubben för Neymar.
Neymar har dock flyttat för att krossa sådana rapporter och insisterar på att han är "glad" på Camp Nou och sa att han ser fram emot nästa säsong. Barcelona vice president Jordi Mestre insisterade på tisdag att den brasilianska stjärnan Neymar kommer att bo i FC Barcelona tröja trots att rykten kopplar honom med ett drag till Paris Saint-Germain.
PSG försöker försiktigt dra nytta av Neymars önskan att gå ut ur Lionel Messis skugga, med den franska klubben beredd att bygga ett lag runt Brasilien framåt.
Neymar tecknade en ny affär med Barcelona fram till 2021 i oktober förra året och Barcelona betonade tidigare på tisdag att han skulle vara "200 procent" viss vistelse i sommar.

2017年7月16日星期日

Borussia Dortmund 2017-18 Puma hemma fotbollströja

Med den nya säsongen kommande publicerade BVB Borussia Dortmund sitt nya design tröja för 2017/18 säsongen. Nästan alla troende Borussia Dortmund fans fick sina händer på lagets nya 2017-18 hem Billiga Fotbollströjor. Om du inte har en. Oroa dig inte, det är nu också tillgängligt på matchtrojorse.com, weclome att ta en titt!
Mottoet är "ren känsla". Passion, viljestyrka, kärlek till spelet och entusiasmen - det nya hemme BVB Borussia Dortmund tröja syftar till att förverkliga de känslor och attribut som gör de åtta gånger tyska mästarna så speciella för sina fans både hemma och utomlands.
Den nya hemskjortan har behållit den klassiska gula färgen, men har nu horisontella ränder som växlar från svart till gult och vice versa när de rör sig över skjortan. PUMA-formstripen i axelområdet har också antagit den nya designen. BVBs broderade webblogo, den broderade PUMA-kattlogotypen och skjortsponsor Evonik pryder framsidan av skjortan som de har gjort den här säsongen, medan den klassiska "DORTMUND" letterungen är tryckt på baksidan.
Fläktarna kommer också ha chans att lägga märke till designen när spelarna väljer inspirerande meddelanden, skrivna av de troende i Dortmund, som kommer att innehålla på insidan av skjortan under nästa säsong.

2017年7月13日星期四

James Rodríguez lånas till Bayern München i två år

Bayern München bekräftade tisdag eftermiddag att klubben har säkrat den colombianska stjärnan James Rodriguez från Real Madrid. Och Bayerns nya pojke satt på Billiga Fotbollströjor började sin första träning med sin nya klubb på torsdagen.
Mittfältaren har länkats till ett antal stora klubbar i sommar, men övergången till Bayern München är fortfarande en stor överraskning. Det borde vara ett två-säsongslån med möjlighet till köp. Enligt German Sportsbild betalar Bayern 10 miljoner euro för att få ett lån nu och har möjlighet att köpa för 35,2 miljoner euro efter två år. Men det var kanske en bra chans för den colombianska stjärnan att bära FC Bayern München tröja, han kan lära sig mer från sin nya klubb.
Colombian James Rodriguez blev toppscorer i världscupen 2014 med sina 6 mål. Det hjälpte Real Madrid att öppna kontrollboken och plockade upp honom från Ligue 1 och Monaco. På tre år har James vunnit Champions League två gånger och La Liga en gång med Real Madrid, men han har kämpat med brist på självförtroende under tränaren Zinedine Zidane.

2017年7月11日星期二

Adidas och Manchester United lanserar nytt 2017/18 hemma matchställ

I början av juli har Manchester United avslöjat sitt nya hem Billiga Fotbollströjor för den kommande 2017/18 Premier League säsongen. Det var verkligen en bra nyheter för alla trofasta Manchester United-fans, och nu är det nya Manchester United hemma matchställ tillgänglig på matchtrojorse.com, missa inte det!
Den senaste hem ställ har en minimalistisk och sofistikerad design som hylder några av de klassiska kitarna från det förflutna, samtidigt som den ligger i framkant av teknisk sportkläder med teknisk, andningsväv och maskingeknik. Ställ har en helt ny knapphalsband som erbjuder en elegant och modern design, adidas tre ränder i vitt på axlarna och röda, vita och svarta ärmar för att representera flaggans färger som ses på matchdagar på Old Trafford.
Det nya hemma Manchester United tröja 2017-18 kommer att slitage för första gången mot LA Galaxy den 15 juli i det första spelet i Red Devils pre-season.
Vill du ha det nya matchställ för att stödja Manchester United under matchen? Snabbt klicka på vår butik för att köpa nu!

2017年7月4日星期二

Alexis Sanchez att se ut nytt kontrakt

Arsenal fans står inför en orolig vänta i sommar då Alexis Sanchez bestämmer om han vill förlänga sitt kontrakt på Emirates Stadium. Faktum är att Alexis Sanchez är en av Arsenals största styrka, så alla fans hoppas Sanchez kan fortsätta att bära Gunners Billiga Fotbollströjor på planen i den nya säsongen.
Alexis kontrakt löper ut den 30 juni 2018. Det innebär att 28-åringen börjar 2017/18-säsongen med mindre än ett år kvar på kontraktet och möjligheten att lämna gratis nästa sommar. Gunners har försökt knyta honom till nya villkor en stund men ingen överenskommelse har uppnåtts.
Men nu finns det några senaste rykten om att Sanchez bestämde sig för att fortsätta ha på sig Arsenal tröja och se upp sitt nya kontrakt och öppna dörren för en eventuell överföring som fri agent nästa sommar. Medan vissa fans firade nyheterna om sociala medier kan det också vara att förlora honom gratis för att hålla Chiles internationella till nästa sommar.
Ett annat rykte var att Sanchez är stadens prioriterade mål och rapporter har hävdat att han skulle vara angelägen om att gå med sin tidigare chef Pep Guardiola.
Sanchez talade om sin framtid förra veckan och bekräftade att han visste vad han ville göra men vägrade att göra sitt beslut offentligt.

2017年7月2日星期日

Lewandowskis Chelsea eller Man United-rörelse bedömd av Ancelotti

För några veckor sedan ryckte rykten upp från Tyskland att Bayern Münchens toppscorer Robert Lewandowski kunde vara på väg ut ur klubben. Det var chockat över alla Bayern-fans, som hoppas att Lewandowski kan fortsätta att bära Bayern Billiga Fotbollströjor på planen. Omedelbart klubbar från Premier League var kopplade till den heta polska anfallaren, med Chelsea och Man United listade som frontrunnare.
Det finns också rykten om att polens internationella var olycklig vid Allianz Arena efter att ha missat Bundesliga toppscorerpriset till Pierre-Emerick Aubameyang förra säsongen. Bayerns chef Ancelotti insisterar dock att det aldrig har varit ett problem mellan sig själv och 28-åringen och betonade sin tro på att anfallaren är glad i klubben. Och han lovade fans att Lewandowski fortfarande kommer att ha på sig FC Bayern München tröja nästa säsong.
Trots att det saknades på toppscorerpriset lyckades Lewandowski ändå slå 30 mål i bara 33 framträdanden, eftersom Bayern ännu en gång blev crowned mästare av den tyska toppflygningen.
Så var försiktig, alla rykten om Robert Lewandowski är bara ett rykte.

2017年5月16日星期二

Arsenal håller ligan levande

Hoppet om Champions League-spel nästa säsong lever för Arsenal, efter seger hemma mot Sunderland. Alexis Sanchez två mål mot Sunderlands noll gör att förhoppningen om en plats i fotbollens finrum lever fram till den sista omgången. Alexis Sanchez är utan tvekan Arsenal Frälsare i en röd Billiga Fotbollströjor.
Arsenal är på väg att misslyckas med att ta en Champions League-plats för första gången på 20 år. Och den svaga säsongen har fått Londonklubbens fans att rikta ilska mot inte minst tränare Arsene Wenger.
När mötet satte igång var det ett halvfullt Emirates Stadium som välkomnade spelarna. Som så många gånger förr var det Alexis Sanchez som fixade segern. I den 72:a minuten prickade chilenaren in det förlösande 1-0-målet och innan tillställningen var över hade anfallaren också hunnit med att sätta dit 2-0, hans 23: e mål i en Arsenal tröja för säsongen.
Fullträffen blev matchens sista och de rödvita bärgade segern med 2-0. Arsenal gör det bra när matchen började gå mot sitt slut, men det var i övrigt en medioker insats. Med en omgång kvar placerar sig Arsenal som femma, en poäng bakom Liverpool som innehar fjärdeplatsen.

2017年5月14日星期日

Real behåller greppet tack vare Ronaldo

Real Madrid fortsätter att vara beroende av sig själva för att vinna den spanska ligan. I matchen av den 37: e och näst sista rundan slog Real Madrid Sevilla 4-1. Spelets man tveklöst fortfarande Cristiano Ronaldo, som klädde på Billiga Fotbollströjor gjorde två gånger, alla fans var jublade för Ronaldo.
Den portugisiska superstjärnan hittade baksidan av nätet i den första halvan av Los Blancos match mot Sevilla för att nå milstolpen. Ronaldo gjorde sitt 400: e mål med en Real Madrid tröja för att bli den första spelaren för att nå det landmärket för klubben efter att ha gjort mot Sevilla. Målet tar också den portugisiska superstjärnan till 365 mål i Europas ligaspel, och knyter honom till andra gången med tysk legend Gerd Muller.
Madrid hävdar att Ronaldo redan hade registrerat 400 Blancos mål, klubben har tillskrivit en 2010-frispark mot Real Sociedad, avböjt till nätet från Pepes tillbaka till portugisiska. Även om hans höjdpunktsrulle fylls med dussintals, kanske hundratals, av strålande mål, kom 400-talet helt enkelt.
Zidanes lag har nu 87 poäng, detsamma som Barcelona som slog Las Palmas. På onsdag, om Real Madrid ritar eller slår Celta, kommer det att flytta till framsidan av ligan och kan fira nästa helg i Malaga.

2017年5月9日星期二

Juventus går vidare till Champions League-finalen

Juventus är klart för final i Champions League efter att ha slagit Monaco med 2-1 hemma på Juventus stadion i semifinalreturen. Det blev 4-1 totalt. Det var en fantastisk seger, alla Juventus-fans hade en svart och vit rand Billiga Fotbollströjor jubel för Juventus.
51 raka hemmamatcher utan förlust, och när matchdagarna väl rullar igång är det som om Juventus rituellt och metodiskt prickar av punkterna på ett segerprotokoll. Det är något alldeles särskilt med att komma till Juventus Stadium nuförtiden.
I slutet sjöng Juventus fans och spelarna bar Juventus tröja gick till kurvan och hoppade och dansade för att fira segern. Juventus har i princip säkrat ligatiteln och leder med sju poäng med tre matcher kvar att spela. Laget kan därmed nå en sällsynt trippel i Italien: Champions League, ligan och italienska cupen, något bara Inter klarat av tidigare (2009/2010).
Efter senaste CL-vinsten 1996 har Juventus fyra raka finalförluster, senast 2015. Veteranmålvakten Gianlugi Buffon, 39, saknar bara en Champions League-titel i sin karriär. Nu får han en ny chans att lyfta den åtråvärda pokalen.

2017年5月7日星期日

Arsenal tog tre viktiga poäng

Arsenal mot Manchester United, match i storleksordning och betydelse som ett derby, det blir alltid nerv när dessa matcher ska spelas. Tusentals fans drabbade Billiga Fotbollströjor lockades av sammandrabbningen mellan Arsenal och Manchester United.
Arsenals hopp om spel i Champions League nästa säsong lever efter 2-0 hemma mot Manchester United, ett resultat som även betydde slutet för Uniteds förlustfria svit.
Den första halvleken gick i ett bra tempo och dominerades av hemmalaget, där framförallt Aaron Ramsey och Danny Welbeck stod för flera fina löpningar och avslut. Efter en jämn, men ganska tam, första halvlek avgjorde Arsenal med två snabba mål inom tre minuter i början av andra halvlek.
Det sas före matchen att Granit Xhaka, som fick en smäll på vaden förra helgen inte var trolig att starta matchen. Men i stället för bänken hade han Arsenal tröja blev Gunners hjälte när hans 25 meter långa jätte sköt 1 - 0 efter 54 minuter. Sägas ska att bollen tog i Herreras rygg och fick en oväntat bana. 2-0 kom på nick bara tre minuter senare. Danny Welbeck höll sig framm ine i boxen på Alex Oxlade-Chamberlains inlägg.
Segern innebar att Arsenal är kvar på sjätte plats, men nu på 63 poäng, bara två bakom Manchester United och sex bakom fyran Manchester City som just nu har den sista platsen till Champions League.

2017年4月25日星期二

Drömmål av Chelsea – som går mot PL-titeln

Under tisdagskvällen tog Chelsea ett stort kliv mot att säkra Premier League-titeln. Laget besegrade då Southampton med 4-2 på hemmaplan och har nu sju poäng ner till tvåan Tottenham med en match mer spelad. Diego Costa, bar blå Billiga Fotbollströjor, blev hjälte i spelet för att göra två mål.
Diego Costa hade inte gjort mål på fem raka Premier League-matcher. Costa, som inte nätat på fem matcher, dessa två mål gjorde Costa den näst snabbaste spelaren i Chelsea tröja för att nå 50 Premier League-mål.
Chelseas första heta chans kom i den femte minuten. En chans som dessutom resulterade i ett 1-0-mål. David Luiz lade fram bollen till Diego Costa i dljupled. Costa tog emot och väntade in Eden Hazard. Trots att de båda Chelsea-spelarna var omringade av motståndare lyckades Costa hitta Hazard. Hazard å sin sida lyckades hitta målet med ett kliniskt avslut nere till vänster. Målet följdes av en jämn och underhållande fas av matchen.
54:e minuten. En kort hörna från Cesc Fàbregas till Eden Hazard, tillbaka till Fábregas och inlägg. Ett inlägg som Diego Costa smet före Ryan Bertrand på och nickade in 3-1. En sex matchers lång måltorka var därmed bruten.

2017年4月23日星期日

Barça vände och vann högklassig ”El Clásico”

El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona blev en sprakande och högdramatisk fotbollstillställning.  Det lockade också tusentals fotbollsfansare Billiga Fotbollströjor att titta på, det var verkligen ett spel som du inte får missa. Till slut fick Lionel Messi sista ordet, när han sköt 3–2 på tilläggstid. Och plötsligt är toppstriden i La Liga vidöppen.
Lionel Messi slogs blodig av Marcelos armbåge. Sen tog han över El Clasico fullständigt. Ett mål gjorde argentinaren samtidigt som han försökte stoppa blödningen från munnen. Det andra – och avgörande – kom med tio sekunder kvar av dramat.
Det borde egentligen inte gå för ett FC Barcelona som är fullare av hål än en innebandyboll att hålla drömmen om La Liga-titeln vid liv, Messi återupptar hoppets eld.  Bollen spelades in till Leo Messi som med ett mycket vackert och behärskat avslut avgjorde matchen med sitt 3-2-mål. Målet var argentinarens 500:e i FC Barcelona tröja.
I Barcelona är det Leo Messi, Neymar och Luiz Suarez som måste göra det. Det räcker när Leo Messi är så omänskligt bra som på söndagen men över en säsong kommer det troligen inte ta dem hela vägen.
För Real Madrid är fortfarande – i kraft av en match mindre spelad – storfavorit till att ta hem La Liga. Trofén är fortfarande deras att förlora. Det kan inte ens världens bäste fotbollsspelare ändra på.

2017年4月20日星期四

Rashford hjälte i förlängningsdrama - United till semifinal

Manchester United är klart för semifinal i Europa League. Manchester United har haft en tuffare afton än vad de hade hoppats på. Trots att vinna spelet var Ibrahimovics skada också en stor förlust för Manchester United. Tusentals Manchester United-fans som bär Billiga Fotbollströjor är nu mycket oroliga för Ibrahimovic.
Marcus Rashford, som visat prov på rejäl oskärpa framför mål tidigare under matchen och missat ett par fina lägen, var mannen som avgjorde. Marouane Fellaini vann en nickduell och just Rashford fick hand om bollen. Den 19-årige bar Manchester United tröja gjorde en bra tur innan han placerade bollen i ett mål med sin vänstra fot. Tidigare under matchen hade Henrikh Mkhitaryan gett hemmalaget ledningen innan Sofiane Hanni kvitterat.
I den absolut sista sekunden, i den 91:a matchminuten, landade svensken riktigt illa efter en duell. Han tog sig för höger knä och grimaserade av smärta innan han fick ledas av planen. Nytt kontrakt eller inte, lindrigt eller allvarligt – en sak är säker: Manchester United har behövt Zlatan. Det har inte varit riktigt så fantastiskt som båda hade hoppats på, men det skulle i alla fall krönas med en europeisk titel i Stockholm.

2017年4月18日星期二

Real Madrid till semifinal – Cristiano Ronaldo nådde 100 mål

Real Madrid är klart för semifinal i Champions League – efter ett stort drama mot mot Bayern München. Cristiano Ronaldo avgjorde, med tre mål, när spanjorerna vann med 4–2 efter förlängning. Fantastiskt spel för Ronaldo, nu Ronaldo bära Billiga Fotbollströjor bli den första spelaren att nå 100 mål. Denna match bjöd på allting och efter en otrolig dramatik så avancerade Real Madrid vidare till sin sjunde raka semifinal i Champions League.
Cristiano Ronaldo kände väl det, och punkterade allt hopp med kvällens tredje mål, 3–2 och sammanlagt 5–3, ensam med framspelaren Marcelo och några decimeter framför densamme. Två gånger offside och hattrick för Crille från Madeira alltså, i en match som faktiskt inte tillhör hans bästa. Cristiano Ronaldo alltid här i Real Madrid tröja för att skapa magi i viktiga ögonblick. Ronaldo bad även fansen efter slutsignalen att de inte skulle bua åt honom, vilket var fallet när Bayern tycktes ha grepp om matchen.
Det var fjärde gången Real Madrid slog ut Bayern München i kvarts- eller semifinal i Champions League. Vid de tre tidigare tillfällena har det slutat med att den spanska huvudstadsklubben har vunnit turneringen.

2017年4月16日星期日

Manchester United tätade till titelracet

Det blev ingen rolig tillställning för Chelsea när man på påskdagen resten till Old Trafford för möte med José Mourinhos Manchester United. José Mourinho fick sin revansch när Manchester United tog en stark 2-0-seger mot Chelsea. Det var en viktig seger för Manchester United, spelare och fans hade en Billiga Fotbollströjor var alla jublade av segern.
Att Zlatan Ibrahimovic, som bänkades från start, skulle behöva vila är befängt med tanke på att svensken hade nästan tre veckor ledigt mellan den 16 mars och 4 april. Det var första gången Zlatan Ibrahimovic inledde en Premier Leauge-match på bänken – men han hade ingen anledning att misströsta. Mourinho gav Marcus Rashford chans som en central anfallare och efter sju minuter hade 19-åriga hade Manchester United tröja exploderar i glädje på planen .
Rashford tog emot en djupledspassning från Ander Herrera och var iskall när han ryckte ifrån David Luiz och tryckte in bollen bakom Asmir Begovic. Andra halvlek hade pågått i tre minuter när Ander Herrera fick skottläge innanför straffområdeslinjen. Bollen touchade en täckande Kurt Zouma, ändrade riktning och ställde Begovic.
Resultatet 2-0 stod sig och United tog därmed en urstark seger mot tabellettan. Det innebär att ligatiteln kan vara hotad för Chelsea – Tottenham ligger nu endast fyra poäng bakom och lurar.

2017年4月13日星期四

Ronaldo ordnade segern med 100:e målet

Två mål av Cristiano Ronaldo vände den första kvartsfinalronden i Champions League mellan Bayern München och Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben vann, 2–1, på Allianz Arena. De båda målen gör Ronaldo historisk. Han är nu den första spelaren att göra etthundra mål i de europeiska turneringarna. Fans som bar en Ronaldo Billiga Fotbollströjor var alla glada för att fira sin idol nya rekord.
Bland Madrid-fansen och spansk media hade det diskuterats kring ifall BBC skulle starta matchen. Matchen inleds som väntat, Bayern anfaller från start, och allra främst via Real Madrids vänsterkant. Arturo Vidal stod för en stenhård nick som seglade in bakom Jesus Navas till 1-0. Kvitteringen kom tämligen omgående efter halvtidsvilan. Cristiano Ronaldo löpte fint in i straffområdet och slog på volley in 1-1. Ronaldos första CL mål i en Real Madrid tröja sedan den 27 september.
Ronaldo stod även i händelsernas centrum gällande en utvisning. Portugisen skulle även trycka in ledningsmålet. Inhopparen Asensio spelade fram när Ronaldo dök in i boxen och petade in 2-1 - hans 100:e mål i Europaspel.
De mesta mästarna styr fortfarande över Europa, den meste målskytten avgör alltjämt de stora matcherna. Tiderna förändras, åren går. Real Madrid och Cristiano Ronaldo består.

2017年4月11日星期二

Dybala tvåmålsskytt - när Barcelona krossades

Barcelona visade att storförlusten mot PSG för snart två månader sedan inte var en engångsföreteelse när de åkte till Turin, ställde ut skorna och förlorade med 3-0 mot ett inspirerat Juventus. Nästan alla Juventus supportrar bar en svart vit rand Billiga Fotbollströjor var jublade för att fira denna stora vivtory.
Stor segerorganisatör blev Paulo Dybala med dubbla klassmål. Hemmalaget fick en drömstart på matchen. Redan i den sjunde minuten gav Paulo Dybala Juve ledningen med ett mycket vackert, knorrat avslut i det bortre hörnet. Dybala var skoningslös när han fick chansen med vänsterfoten i den första kvartsfinalen mot Barcelona. Redan i den sjunde minuten visade 23-åriga i Juventus tröja från Laguna Larga i centrala Argentina, att han är en av Europas vassaste anfallare.
En perfekt stickare i djupet frispelade Andres Iniesta, men hemmakeepern Gianluigi Buffon gjorde en avgörande räddning. Några sekunder senare stod det 2–0 till Juventus. Dybalas andra mål i matchen påminde om det första. Nu serverades han en snett inåt bakåt-passning av Mario Mandžukić, kroaten som har skolats om till vänsterytter.
Barcelona inledde den andra halvleken bra. Passningsspelet var rakare, snabbare och laget skapade några reduceringschanser. Gianluigi Buffon höll dock tätt och i den 55:e minuten gjorde Juventus 3–0.
Segern gör att Juventus förlängde sin långa förlustfria svit, till 22 matcher, på hemmaplan i Champions League. Nu har laget ett bra utgångsläge inför returen i Spanien.