2017年7月2日星期日

Lewandowskis Chelsea eller Man United-rörelse bedömd av Ancelotti

För några veckor sedan ryckte rykten upp från Tyskland att Bayern Münchens toppscorer Robert Lewandowski kunde vara på väg ut ur klubben. Det var chockat över alla Bayern-fans, som hoppas att Lewandowski kan fortsätta att bära Bayern Billiga Fotbollströjor på planen. Omedelbart klubbar från Premier League var kopplade till den heta polska anfallaren, med Chelsea och Man United listade som frontrunnare.
Det finns också rykten om att polens internationella var olycklig vid Allianz Arena efter att ha missat Bundesliga toppscorerpriset till Pierre-Emerick Aubameyang förra säsongen. Bayerns chef Ancelotti insisterar dock att det aldrig har varit ett problem mellan sig själv och 28-åringen och betonade sin tro på att anfallaren är glad i klubben. Och han lovade fans att Lewandowski fortfarande kommer att ha på sig FC Bayern München tröja nästa säsong.
Trots att det saknades på toppscorerpriset lyckades Lewandowski ändå slå 30 mål i bara 33 framträdanden, eftersom Bayern ännu en gång blev crowned mästare av den tyska toppflygningen.
Så var försiktig, alla rykten om Robert Lewandowski är bara ett rykte.

没有评论:

发表评论