2017年7月11日星期二

Adidas och Manchester United lanserar nytt 2017/18 hemma matchställ

I början av juli har Manchester United avslöjat sitt nya hem Billiga Fotbollströjor för den kommande 2017/18 Premier League säsongen. Det var verkligen en bra nyheter för alla trofasta Manchester United-fans, och nu är det nya Manchester United hemma matchställ tillgänglig på matchtrojorse.com, missa inte det!
Den senaste hem ställ har en minimalistisk och sofistikerad design som hylder några av de klassiska kitarna från det förflutna, samtidigt som den ligger i framkant av teknisk sportkläder med teknisk, andningsväv och maskingeknik. Ställ har en helt ny knapphalsband som erbjuder en elegant och modern design, adidas tre ränder i vitt på axlarna och röda, vita och svarta ärmar för att representera flaggans färger som ses på matchdagar på Old Trafford.
Det nya hemma Manchester United tröja 2017-18 kommer att slitage för första gången mot LA Galaxy den 15 juli i det första spelet i Red Devils pre-season.
Vill du ha det nya matchställ för att stödja Manchester United under matchen? Snabbt klicka på vår butik för att köpa nu!

没有评论:

发表评论