2017年9月28日星期四

PSG-stjärnorna lade fejden åt sidan och slog Bayern

PSGs kvalitet var på full skärm när Ligue 1-ledarna slog besök Bayern 3-0 på andra matchdagen i Grupp B. PSG hade redan vunnit stora matcher mot några av Europas finaste lag tidigare. Är du chockad över PSGs oemotståndliga anda? För att få PSG Billiga Fotbollströjor att stödja laget, klicka på matchtrojorse.com för att ta en titt.
Efter en halvtimme var det 2-0. Daniel Alves och Edinson Cavani arrangerade de två målen för värdarna. Den första kom efter två minuters spel. Paris Saint-Germains rekordsignaturer Neymar och Kylian Mbappé noterade var och en av sina målvaktare vid de två första målen. Neymar gick in i det tredje målet i Paris Saint-Germain tröja at Parc des Princes.

Paris Saint-Germain kommer att bli den andra franska klubben för att vinna Serie Cup / Champions League. Det är 62 år sedan den första upplagan av den mest kända europeiska cupen. Marseille är fortfarande den enda franska mästaren. Bayern har under många år varit fantastiskt i gruppspelet, men kollapsade på våren. Paris Saint Germain har också varit en solospelare i gruppens senaste fem säsonger, men det har inte varit möjligt att gå längre än kvartfinalen. Det kan sluta där den här gången också.

没有评论:

发表评论