2017年9月19日星期二

Messi poäng fyra som Barca trounce Eibar

Med Lionel Messi är allt möjligt. Han visade det igen mot tisdagen. Lionel Messi gjorde fyra gånger som Barcelona sprang riot mot Eibar i en 6-1 seger som vadde deras ledning ovanför La Liga-positionerna. Om du nu letar efter Messi Billiga Fotbollströjor online, klicka snabbt på matchtrojorse.com för att ta en titt, du hittar överraskning där!
Barcelona gjorde det fem segrar från fem tack vare en annan Messi-mästarklass, med sin fyra måldrag som tog sin röst till 11 i sina fem senaste framträdanden.
Messi gav laget ledningen på tisdagen med straffespark i mitten av första halvleken. Den argentinska superstjärnan slutade matchen med ett riktigt hattrick. Hans poäng i 59, 62 och 87 minuter ledde laget till 15 poäng av 15 möjliga och 17-2 i målskillnad. När han träffade en ny fyra målsträcka, passerade han 300 mål på Camp Nou, med totalt 519 med FC Barcelona tröja i 591 utseende. Det var också andra gången han hade registrerat ett hattrick i de fem matcher som öppnades efter hans tre mål i segern över Espanyol för 10 dagar sedan. Och Messis nio mål i de fem första ligamatcherna är hans bästa någonsin.

Messi kommer att se för att fortsätta sin otroliga form framför målet när Barcelona reser till Girona på lördag.

没有评论:

发表评论