2017年8月1日星期二

Liverpool kämpade med Bayern München

Liverpool verkar vara på väg 11 dagar före starten av serien. Liverpool påförde Bayern München en förödmjukande förlust med 3-0 tisdag och möter Atlético Madrid i finalen. Träning matcher är träning matcher, men Liverpool fansen sattes också på lagets nya Billiga Fotbollströjor 2017-18 för att visa sitt stöd för Liverpool.
Sadio Mané lämnade besökarna i matchen efter en vacker kontring sju minuter in i matchen. Han klädde Liverpool tröja 2017-18 fick bollen Firmino och satte 1-0 i det längsta hörnet bakom en spelad Sven Ulreich i Bayerns mål. Tio minuter före pausen ökade nykomlingen Mohamed Salah ledningen till 2-0 när han poundade bollen över huvudet efter ett pass från Alberto Moreno.
Liverpool spelade ibland fin fotboll mot ett relativt toppat Bayern-besättning. Jurgen Klopps besättning var periodiskt mer hakig än de tyska mästarna. I matchens 20: e minut tycktes Marko Grujic utöka ledningen till 3 - 0 för ett inlägg i mål. Adam Lallana var målvakten.
3-0 var också det slutliga resultatet, så Liverpools goda säsong har förbättrats ännu bättre. Från och med nu Jurgen Klopp & co. Vann fem av sex tränings matcher sedan slutet av maj.