2017年9月21日星期四

Real Madrid har misslyckats med att vinna sina första tre hemspel

Jag tror att det måste finnas många fotbollsfansare chockade av Real Madrids förlust till Real Betis på onsdagen. Real Madrid välkomnade Cristiano Ronaldo tillbaka i laget efter uteslutningen, men gick mållöst av planen för första gången i 74 matcher och missade övertid.
Men Real Madrid-supportrar har fortfarande förtroende för sina spelare, om du nu också är en supporter till Real Madrid och inte får en Billiga Fotbollströjor, kom matchtrojorse.com att ta en titt!
Real Madrid som gjorde i otänkbara 73 matcher i rad, men misslyckades med att sätta sin egen "världsrekord". 73 raka matcher med mål är samma som brasilianska Santos, med Pelé, som hanterades mellan 1961 och 1963.
Cristiano Ronaldo spelade sin första serie match med nya Real Madrid tröja efter utvisningskriget, och han missbrukade några stora chanser. Därför är Ronaldo redan nio mål bakom Lionel Messi. Den portugisiska angriparen får peppar för sin chans, medan den franska chefen kritiseras för att reagera för sent.

Real Madrid förlust innebär att Barcelona är sju poäng framåt efter bara fem serier. Barcelona har vunnit alla sina matcher med totalt 17-2, och Lionel Messi har nio mål mot Ronaldo noll.

没有评论:

发表评论