2017年8月10日星期四

Wayne Rooney kan hjälpa till med att avsluta Everton 22-åriga trofétorka

Wayne Rooney återvände till Everton i sommar, Rooney var en stjärnaögd nioårig skolpojke klädd i hans replika Billiga Fotbollströjor i Wembley i maj 1995 när Merseyside-klubben vann sin sista silverrock genom att slå Manchester United för att lyfta FA Cup.
Rooney avslutade en sensationell återgång till klubben som han lämnade 2004 efter att Manchester United gjorde det möjligt för honom att lämna en gratis transfer och Sharp insisterade på att 31-åringen kommer att spjutspets Evertons anklagelse eftersom de ser ut att hämta en första titel för över två decennier. Full Everton-teamet förväntar sig Rooneys prestation med en Everton FC tröja under den kommande säsongen. Hoppas Rooney att hjälpa Toffees sluta sin 22-åriga väntan på bestick.
Åren och antalet spel kan ha tagit en tolv på Rooney, men Sharp är övertygad om att han fortfarande kan bevisa ett stort plus för Koemans lag som sin 32-årsdag närmar sig i oktober.

Graeme Sharp säger bortsett från Rooneys varaktiga kvalitet på planen, har han redan ett stort inflytande på Evertons ungdomar och ger klubben en världsomspännande profil som den inte har haft tidigare.

没有评论:

发表评论