2017年9月17日星期日

Rooney mållös och outclassed i Old Trafford tillbaka

Det var mer än bara en fotbollsmatch på Old Trafford på söndag. Wayne Rooney var tillbaka i sitt tidigare hemmalag för första gången sedan överföringen till Everton i sommar. Rooney fick ett varmt välkomnande från hemmapubliken, Rooney är en klubblegenden med sina 253 mål bär en Manchester United Billiga Fotbollströjor.
Wayne Rooney blev hyllad av Manchester United-fansen på Old Trafford före matchen, men efter matchen var Everton-stjärnan lite glad. Manchester United vann 4-0 tack vare betyg från Antonio Valencia, Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku och Suppleant Anthony Martial.
Spelare hade en Manchester United tröja såg ivriga att vinna spelet. Manchester United tog bara fyra minuter att ta ledningen. Det var Nemanja Matic som skickade bollen över till Valenica, som på hörnet av 16 meter knackade på volley. Det limmades till nätet bakom målvakten Jordan Pickford.

Det var Everton som kom till de största chanserna första kvartalet av spelet. Värre, det skulle vara i de sista minuterna av Everton. I övertid, Manchester United straffspel när Morgan Schneiderlin fick handenheten i sin egen 16 meter. En iskall Anthony Martial satte det lätt i mål.