2017年8月17日星期四

Real Madrid helt överlägsen Barcelona

Real Madrid missade sin stora stjärna Cristiano Ronaldo, men hade inga problem med att signera Barcelona i returkampen och säkra trofén i den spanska Super Cup. Real Madrid vann 2-0 vid återkomsten av den spanska Super Cup mot Barcelona. Fantastisk seger, alla Real Madrid-fans kokar, de var stolta hade en Real Madrid Billiga Fotbollströjor just nu. Real Madrid vinner och vinner och vinner och gjorde mål i 68: e matchen i rad.
Och värdarna fick en bra start. Efter bara fyra minuter var Asensio på plats utanför 16 meter. Han gjorde som han har gjort flera gånger i Real Madrid tröja: Slog från avstånd. Barcelonas målvakt Marc-André ter Stegen kunde inte låta bli att se att bollen svepte förbi honom. Efter 39 minuter fick Karim Benzema ersättningen. Rutinutskottet sätter bollen på ett inlägg från vänster sida efter en bra avslutning från vänster bak Marcelo.
Real Madrid var tvungen att avsluta utan Cristiano Ronaldo i årets andra "El Clásico", som har tilldelats en karantän i fem matcher efter att ha tryckt domaren i den första uppgörelsen.

I ett och ett halvt år har Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane vunnit två mästerskapliga troféer, ett seriemästerskap, två UEFA Supercup-troféer, en klubbvärld och kvart en natt till torsdag.