2017年8月24日星期四

Zlatan Ibrahimović är tillbaka på Manchester United

Manchester United är glad över att Zlatan Ibrahimović fortsätter sin resa med klubben och har tecknat ett kontrakt på ett år. Alla fans från Manchester United förväntades se Ibrahimovic ha på sig nya säsong Billiga Fotbollströjor 2017 2018 på planen.
Den svenska blev allvarligt skadad i European League vid lasten i förra säsongen och släpptes officiellt när kontraktet löpte ut. Manchester United-chefen José Mourinho bekräftade nyligen att de var i samtal med Ibrahimović om en möjlig avkastning under andra halvan av säsongen.
Klubben meddelade också att den stora svenskar kommer att bära No. 10 Manchester United tröja vid hans återkomst. Den avkastningen måste vänta lite. Ibrahimović har sagt till kamrater att skadan nu är helt återhämtad och han planerar ordentligt bollarbete de närmaste veckorna. Före skadan nådde Ibrahimović 28 mål i 46 utseende i alla tävlingar i sin första säsong på United.

Jose Mourinho kunde ha den erfarna spelen tillgänglig så tidigt som Tottenhams besök den 28 oktober. Lukaku borde fortfarande vara Uniteds främsta man, men Ibrahimović blir det ultimata supersub eller förändringsalternativet för Mourinho.

没有评论:

发表评论