2017年7月4日星期二

Alexis Sanchez att se ut nytt kontrakt

Arsenal fans står inför en orolig vänta i sommar då Alexis Sanchez bestämmer om han vill förlänga sitt kontrakt på Emirates Stadium. Faktum är att Alexis Sanchez är en av Arsenals största styrka, så alla fans hoppas Sanchez kan fortsätta att bära Gunners Billiga Fotbollströjor på planen i den nya säsongen.
Alexis kontrakt löper ut den 30 juni 2018. Det innebär att 28-åringen börjar 2017/18-säsongen med mindre än ett år kvar på kontraktet och möjligheten att lämna gratis nästa sommar. Gunners har försökt knyta honom till nya villkor en stund men ingen överenskommelse har uppnåtts.
Men nu finns det några senaste rykten om att Sanchez bestämde sig för att fortsätta ha på sig Arsenal tröja och se upp sitt nya kontrakt och öppna dörren för en eventuell överföring som fri agent nästa sommar. Medan vissa fans firade nyheterna om sociala medier kan det också vara att förlora honom gratis för att hålla Chiles internationella till nästa sommar.
Ett annat rykte var att Sanchez är stadens prioriterade mål och rapporter har hävdat att han skulle vara angelägen om att gå med sin tidigare chef Pep Guardiola.
Sanchez talade om sin framtid förra veckan och bekräftade att han visste vad han ville göra men vägrade att göra sitt beslut offentligt.

没有评论:

发表评论