2017年7月13日星期四

James Rodríguez lånas till Bayern München i två år

Bayern München bekräftade tisdag eftermiddag att klubben har säkrat den colombianska stjärnan James Rodriguez från Real Madrid. Och Bayerns nya pojke satt på Billiga Fotbollströjor började sin första träning med sin nya klubb på torsdagen.
Mittfältaren har länkats till ett antal stora klubbar i sommar, men övergången till Bayern München är fortfarande en stor överraskning. Det borde vara ett två-säsongslån med möjlighet till köp. Enligt German Sportsbild betalar Bayern 10 miljoner euro för att få ett lån nu och har möjlighet att köpa för 35,2 miljoner euro efter två år. Men det var kanske en bra chans för den colombianska stjärnan att bära FC Bayern München tröja, han kan lära sig mer från sin nya klubb.
Colombian James Rodriguez blev toppscorer i världscupen 2014 med sina 6 mål. Det hjälpte Real Madrid att öppna kontrollboken och plockade upp honom från Ligue 1 och Monaco. På tre år har James vunnit Champions League två gånger och La Liga en gång med Real Madrid, men han har kämpat med brist på självförtroende under tränaren Zinedine Zidane.

没有评论:

发表评论