2017年8月24日星期四

Zlatan Ibrahimović är tillbaka på Manchester United

Manchester United är glad över att Zlatan Ibrahimović fortsätter sin resa med klubben och har tecknat ett kontrakt på ett år. Alla fans från Manchester United förväntades se Ibrahimovic ha på sig nya säsong Billiga Fotbollströjor 2017 2018 på planen.
Den svenska blev allvarligt skadad i European League vid lasten i förra säsongen och släpptes officiellt när kontraktet löpte ut. Manchester United-chefen José Mourinho bekräftade nyligen att de var i samtal med Ibrahimović om en möjlig avkastning under andra halvan av säsongen.
Klubben meddelade också att den stora svenskar kommer att bära No. 10 Manchester United tröja vid hans återkomst. Den avkastningen måste vänta lite. Ibrahimović har sagt till kamrater att skadan nu är helt återhämtad och han planerar ordentligt bollarbete de närmaste veckorna. Före skadan nådde Ibrahimović 28 mål i 46 utseende i alla tävlingar i sin första säsong på United.

Jose Mourinho kunde ha den erfarna spelen tillgänglig så tidigt som Tottenhams besök den 28 oktober. Lukaku borde fortfarande vara Uniteds främsta man, men Ibrahimović blir det ultimata supersub eller förändringsalternativet för Mourinho.

2017年8月20日星期日

FC Barcelona tog upp säker seger över Betis

Barcelona fick en säker seger på land på sitt eget gräs mot Real Betis, med 2-0 i deras Premiership match i La Liga. Under matchen bär Barcelona spelare en speciell Billiga Fotbollströjor med "Barcelona" på baksidan där deras namn vanligtvis visas. Detta är tillfredsställande för alla de senaste terroristattackerna i Barcelona och Cambrils.
FC Barcelona gick till den nya säsongen utan att signalera det vanliga självförtroendet. På söndagen fanns ett Barcelona-lag som sparkade säsongen utan Neymar och Luis Suarez, ur spelet i fyra veckor med knäskada. Därför var Lionel Messi det enda stjärnnamnet framför, och argentinska hade istället företaget Paco Alcácer och Gerard Deulofeu i offensiven. Alla fans som hade på sig FC Barcelona tröja betalade höga förväntningar på Messi.
Lionel Messi var här och överallt i showen, men det var inte möjligt för argentinern att göra mål. Han var tvungen att testa hållarnas hållbarhet några gånger.

På bara tre minuter gjorde Barcelona två gånger och det var nog för en seger. Först skickades ett meddelande från Gerard Deulofeu i sitt eget nätverk av Alin Tosca, och senare inledde Deulofeu Sergi Robertos 2-0-mål med ett pass till den fria mittfältaren. Ändå kan hemmalaget köra en säker seger på land.

2017年8月17日星期四

Real Madrid helt överlägsen Barcelona

Real Madrid missade sin stora stjärna Cristiano Ronaldo, men hade inga problem med att signera Barcelona i returkampen och säkra trofén i den spanska Super Cup. Real Madrid vann 2-0 vid återkomsten av den spanska Super Cup mot Barcelona. Fantastisk seger, alla Real Madrid-fans kokar, de var stolta hade en Real Madrid Billiga Fotbollströjor just nu. Real Madrid vinner och vinner och vinner och gjorde mål i 68: e matchen i rad.
Och värdarna fick en bra start. Efter bara fyra minuter var Asensio på plats utanför 16 meter. Han gjorde som han har gjort flera gånger i Real Madrid tröja: Slog från avstånd. Barcelonas målvakt Marc-André ter Stegen kunde inte låta bli att se att bollen svepte förbi honom. Efter 39 minuter fick Karim Benzema ersättningen. Rutinutskottet sätter bollen på ett inlägg från vänster sida efter en bra avslutning från vänster bak Marcelo.
Real Madrid var tvungen att avsluta utan Cristiano Ronaldo i årets andra "El Clásico", som har tilldelats en karantän i fem matcher efter att ha tryckt domaren i den första uppgörelsen.

I ett och ett halvt år har Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane vunnit två mästerskapliga troféer, ett seriemästerskap, två UEFA Supercup-troféer, en klubbvärld och kvart en natt till torsdag.

2017年8月13日星期日

Neymar har ett mål och en hjälp i Paris Saint-Germain debut

Brasilien framåt Neymar gjorde sitt mycket efterlängtade första utseende för PSG på söndag mot Guingamp i Ligue 1. Tusentals PSG-fans sattes på Billiga Fotbollströjor för att vänta på världens dyraste spelares prestation, och det slutliga resultatet gör dem inte besvikna.
Neymar visade klass, Neymar noterade för både scoring och målvakt för att hjälpa PSG vinna över Guingamp 3-0. Neymar gjorde poängen efter 82 minuter, när han bröt bollen högt i mål från fem meter. Neymar bevisade sig att han också är attack slitage en Paris Saint-Germain tröja på planen.
Brasilianen var upptagen hela natten. Han drev ofta inuti, plockade upp bollen centralt mellan linjerna och spelade skaparens roll. Han hoppade över försvarsförsvarare efter vilja. Han borde verkligen ha fått hjälp sent i första halvleken, men Marquinos 'header träffade ribban. Men Neymar fick till sist sin hjälp och fick senare sitt mål när han klev hem Cavani's cross.
"Det är alltid mycket viktigt att göra poäng, inte bara i den första matchen. Jag är väldigt lugn. Det här är en stor utmaning för mig som person, men vi har ett bra lag och säsongen har precis börjat," sa Neymar till Canal Plus på spanska.

Om Neymar spelar som han gjorde söndag i sin debut i Paris Saint Germain i varje spel för sin nya klubb, kanske rekordet 263 miljoner dollar överföringsavgift PSG betalas kommer så småningom att bli mindre galen.

2017年8月10日星期四

Wayne Rooney kan hjälpa till med att avsluta Everton 22-åriga trofétorka

Wayne Rooney återvände till Everton i sommar, Rooney var en stjärnaögd nioårig skolpojke klädd i hans replika Billiga Fotbollströjor i Wembley i maj 1995 när Merseyside-klubben vann sin sista silverrock genom att slå Manchester United för att lyfta FA Cup.
Rooney avslutade en sensationell återgång till klubben som han lämnade 2004 efter att Manchester United gjorde det möjligt för honom att lämna en gratis transfer och Sharp insisterade på att 31-åringen kommer att spjutspets Evertons anklagelse eftersom de ser ut att hämta en första titel för över två decennier. Full Everton-teamet förväntar sig Rooneys prestation med en Everton FC tröja under den kommande säsongen. Hoppas Rooney att hjälpa Toffees sluta sin 22-åriga väntan på bestick.
Åren och antalet spel kan ha tagit en tolv på Rooney, men Sharp är övertygad om att han fortfarande kan bevisa ett stort plus för Koemans lag som sin 32-årsdag närmar sig i oktober.

Graeme Sharp säger bortsett från Rooneys varaktiga kvalitet på planen, har han redan ett stort inflytande på Evertons ungdomar och ger klubben en världsomspännande profil som den inte har haft tidigare.

2017年8月6日星期日

Arsenal slog Chelsea efter straffspelet

Säsongens första Arsenal-trofé var säkrad med seger i Community Shield mot Chelsea på Wembley. "The Gunners" vann matchen på straff. Arsenal vann 4-1 efter straffesparken i en dramatisk kamp mot Londons rivaliserande söndagsmiddag. Det var en viktig seger för Arsenal före den nya säsongen, både spelare och fans som klär Arsenal Billiga Fotbollströjor har alla förtroende för kommande säsong.
Båda lagen saknade något av sitt bästa. Det var en snabbare öppning av matchen, där Arsenal skapade de första farorna, utan att nå rätt ändamål. Det första riktigt stora skottet kom efter halvspel första gången. Efter en tid då Chelsea hade haft bollen mycket, vände sig Arsenal till en motattack. Bollen slutade med Alexandre Lacazette inom 16 meter. Den franska anfallaren klädd Arsenal tröja vände sig upp och sparkade, men bollen träffade kannen och hoppade ut.
Det var 1-1 efter 90 minuter, och lagen gick direkt till straffarna, där ett nytt system genomfördes där lagen inte tog någon annan straff. I straffskyddet testades det nya ABBA-formatet, vilket innebar att lagen bytte till att ta straff först i paren. Systemet kommer att användas i alla cup turneringar i England denna säsong.

Arsenal manager Arsene Wenger kommer samtidigt med en önskan för sina egna anhängare.

2017年8月3日星期四

Neymar blev världens dyraste fotbollsspelare

PSG rapporterar torsdag kväll att Neymar är redo för den franska klubben. Neymar slutar med kontraktet med Barcelona och tecknar ett 5-årigt kontrakt med Paris Saint-Germain. Neymar får nummer 10 PSG Billiga Fotbollströjor och det kommer att vara närvarande på 13.30 fredag.
Övergången slutfördes slutligen efter att Neymars advokater oroade sig på Barcelonas klubbkontor och betalade 222 miljoner euro-buy-out-klausulen efter att La Liga vägrade ta emot pengarna. Neymar blev världens dyraste fotbollsspelare med tydlig marginal. Ett antal internationella medier har rapporterat att Neymar kommer att tjäna 30 miljoner euro om året bär Paris Saint-Germain tröja. Barcelona köpte Neymar från Santos för 83,5 miljoner euro 2013.
Handeln mellan PSG och Barcelona har varit relativt snabb. Där några övergångssaga kan sträcka sig över flera månader, är det inte länge sedan de första trovärdiga källorna först rapporterade om PSGs avsikter. Vid den tiden var det inte känt om Neymar faktiskt skulle vara intresserad av en övergång till Paris-klubben.

Som Barcelona-spelare vann Neymar La Liga 2015 och 2016. År 2015 var han också central för laget som vann Champions League-finalen. I PSG blir Neymar lagkamrat med personer som Edinson Cavani, Marco Veratti, Thiago Silva, Dani Alves, Angel Di Maria och Julian Draxler.

2017年8月1日星期二

Liverpool kämpade med Bayern München

Liverpool verkar vara på väg 11 dagar före starten av serien. Liverpool påförde Bayern München en förödmjukande förlust med 3-0 tisdag och möter Atlético Madrid i finalen. Träning matcher är träning matcher, men Liverpool fansen sattes också på lagets nya Billiga Fotbollströjor 2017-18 för att visa sitt stöd för Liverpool.
Sadio Mané lämnade besökarna i matchen efter en vacker kontring sju minuter in i matchen. Han klädde Liverpool tröja 2017-18 fick bollen Firmino och satte 1-0 i det längsta hörnet bakom en spelad Sven Ulreich i Bayerns mål. Tio minuter före pausen ökade nykomlingen Mohamed Salah ledningen till 2-0 när han poundade bollen över huvudet efter ett pass från Alberto Moreno.
Liverpool spelade ibland fin fotboll mot ett relativt toppat Bayern-besättning. Jurgen Klopps besättning var periodiskt mer hakig än de tyska mästarna. I matchens 20: e minut tycktes Marko Grujic utöka ledningen till 3 - 0 för ett inlägg i mål. Adam Lallana var målvakten.
3-0 var också det slutliga resultatet, så Liverpools goda säsong har förbättrats ännu bättre. Från och med nu Jurgen Klopp & co. Vann fem av sex tränings matcher sedan slutet av maj.