2016年9月1日星期四

Schweinsteiger tårögd efter sista landskampen

Bastian Schweinsteiger gör sin sista internationella för Tyskland på onsdag. Och det var en känslomässig farväl. Omgiven av applåder, kunde Bastian Schweinsteiger inte hålla tillbaka tårarna. Tyskland nummer sju Billiga Fotbollströjor var visste att hans stund skulle komma, men eftersom montage av hans nationell lag karriär spelade och stående ovationer fortsatte han hade inget hopp om att stoppa det.
Manchester United mittfältare, 32, gjorde sin debut Tyskland i juni 2004 och avslutar sin internationella karriär med 121 lock och 24 mål. I Finland 121 International, bar han Tyskland tröja med kaptenens armbindel. När han byttes ut i den 68: e minuten - till stående ovationer - han hade en lång och hjärtlig kram med tränare Joachim Löw. Ja, vann Tyskland 2-0. Max Meyer gjorde ett fall var det andra ett självmål.
Bastian Schweinsteiger var en del av Tysklands VM 2014-vinnande truppen och avgår som Tysklands fjärde mest utjämnade spelare genom tiderna.

Färre och dämpad i stöd, fansen gjorde det klart de var här - som annonseras - för bara en man. Schweinsteiger är varje beröring och pass var jublade raucously. Stöd för 32-åringen är inget nytt, men med tanke på den känsliga naturen av hans nuvarande situation som stöder måste ha låtit bättre än någonsin.

没有评论:

发表评论