2016年12月27日星期二

Liverpool vände och vann

Halvvägs genom Premier League-säsongen ljuder en signal. Liverpool hänger på i toppen av Premier League-fotbollen efter en 4–1-seger mot Stoke. Upphetsad Reds spelare klädd Billiga Fotbollströjor kram tätt för att fira sin seger.
Roberto Firmino har varit en av Liverpools bäste spelare den här säsongen men den 25-årige brassen gav inte direkt den bästa julklappen till fansen... På självaste julafton blev han stoppad – för rattfylla. Tre dagar senare, klädd han Liverpool tröja blev målskytt när Liverpool körde över Stoke 4-1, Liverpools 16:e raka hemmamatch utan förlust.
Firmino har åtalats för rattfylla och ska upp i rätten den 31:a januari, samma dag som Liverpool möter Chelsea. Trots problemen med rättvisan fanns 25-åringen med i Jürgen Klopps startelva när Liverpool tog sig an Stoke på Anfield. Men varken Liverpool eller Firmino stod att känna igen i matchinledningen.
Stoke kom till Liverpool med den sämsta bortasviten i Premier Leagues historia. På 53 matcher har Stoke aldrig vunnit mot Liverpool borta – en svit som sträcker sig över 122 år.
Segern gör också att Liverpool klättrar tillbaka till andraplatsen i tabellen. Man är just nu sex poäng bakom ledande Chelsea.

2016年12月25日星期日

Zlatan fira jul med sit-ups i snön

Zlatan Ibrahimovic publicerade i går ett klipp på Instagram där han kastar sig i snön med enbart kalsonger, och börjar göra snöänglar. Därefter blir det några snabba sit-ups, innan han joggar därifrån med ett leende på läpparna. "Dare to Zlatan", skrev han. Ibrahimovic är alltid kunna ta positiv energi för fläktarna, som kan anledningen till att så många barn är som Zlatans Fotbollströjor Barn.
Zlatan Ibrahimovic är en av världens hetaste fotbollsspelare för tillfället. Svensken öser in mål för sitt Manchester United i Premier League – men under julafton fick han och resten av truppen ledigt. Det stoppade emellertid inte Zlatan från att träna. På sin Instagram har "Ibra" lagt upp en video där han gör snöänglar och sit-ups i bar överkropp ute i snön. Enligt rapporten är antalet 9 Zlatan Ibrahimovic Manchester United tröja en av mest populära julklapp bland fotbollsfans .
Men julledigheten närmar sig sitt slut och i morgon ställs Zlatans Manchester United mot Sunderland på Old Trafford på klassiska Boxning Day. et blir en tuff match mot ett defensivt lag, säger han inför mötet. Han är också nöjd med den egna formen.

2016年12月20日星期二

Sadio Mané avgjorde för Liverpool i slutet

Fotbollshistoriens 227:e ”Merseyside”-derby var annars inte något av de mer minnesvärda mötena mellan de heta Liverpool-rivalerna. Liverpool tog en enormt viktig trepoängare i kvällens Merseysidederby på Goodison Park (0-1). Den matchwinner sadio mané, som klädd röd Billiga Fotbollströjor gjorde det enda målet för hela spelet hjälp Liverpool vinna. Inför en lyrisk bortapublik bröt Sadio Mané dödläget på tilläggstid.
Stämningen var elektrisk på Goodison Park på måndagskvällen. Det såg ut som att matchen skulle sluta mållöst, men i matchens sista skälvande sekunder kunde Sadio Mané peta in det avgörande 1-0-målet. Men sadio mané bar Liverpool tröja fasta lead tre tidpunkter lades till. Men det var inte målchanserna som präglade säsongens första upplaga av det omtalade derbyt – snarare det fysiska spelet. Inhopparen Daniel Sturbridge sköt i stolpen, och den vindsnabbe yttern rullade in returen.
Vinsten innebär att Liverpool klättrar upp på andra plats i Premier League – sex poäng efter formstarka Chelsea. I samma veva misslyckades Everton att ta vara på möjligheten att gå om West Brom och Southampton i tabellen.

2016年12月18日星期日

Suarez och Messi briljerade i Barcelonas derbykross

Barcelona fortsätter jakten på Real Madrid i kampen om La Liga-titeln. Barcelona krossade Espanyol i det katalanska derbyt. Tvåmålsskytten Luis Suarez och Leo Messi briljerade på Camp Nou i 4-1-segern. Barcelona spelare bar lagets Billiga Fotbollströjor kram tätt för att fira sin seger.
Och det var de blåröda som tog initiativet direkt mot Espanyol. Redan i den 18: e minuten bröt Luis Suarez, som nyligen krita på ett nytt femårskontrakt i en FC Barcelona tröja, 1-0 till Barca.
Leo Messi stod för en imponerande soloprestation, men tappade både balans o och boll. Då snappades den upp av Luis Suarez som sköt in 2-0. Bara minuten senare ökade Jordi Alba på till 3-0 – innan Espanyol reducerade genom David Lopez.
Messi kom fram på högerkanten, spelade in bollen till Luis Suarez, som på en touch chippade tillbaka bollen till Messi som tagit sig in i straffområdet. Bollen rullade retfullt mellan benen på målvakten och in i mål.
Messi, som hade lekstuga matchen igenom, fångade upp en utsökt chippass från Suarez, drog till på volley och såg bollen rulla in mellan benen på Roberto Jimenez i bortamålet. Messi är som en spelare på PlayStation, säger Suarez till spanska Marca.

Barca är nu tre poäng efter ”Los Blancos”, som har en match mindre spelad.

2016年12月13日星期二

Lewandowski förlänger avtal med Bayern

En av världens bästa angripare fortfarande Bayern München: Robert Lewandowski förlängt sitt kontrakt med mästare rekord i förtid till 2021. Det meddelade mästare tyska fotbollen rekord. Alla Bayern fans är glada att Lewandowski kan fortsätta att bära Bayern Billiga fotbollströjor på planen.
München och den polska val kaptenen hade redan varit i förhandlingar under lång tid. "Det var intensiv men alltid respekt och rättvisa diskussioner", säger vice ordförande Jan-Christian Dreesen.
Under sommaren 2014, Lewandowski gjorde en fri transfer från Borussia Dortmund till FC Bayern. Idag är antalet nio Bayern München tröja blir lagets topp målskytt. I 77 Bundesliga matcher för München laget, kapten i den polska landslaget (85 matcher) gjorde 58 mål och beredd 13 mer. Under den gångna säsongen, Lewandowski gjorde det goalscoring burk ligan med 30 mål.
Att Lewandowski också har förlängt, passar in i strategin för FC Bayern. Detta försvarar sig också mot de internationella transfer brottslingar genom att hålla kärnan i dess kader - se listan för 2021.
För München laget, är undertecknandet av Polen annan viktig mosaik sten för att bygga en kraftfull team för de kommande åren.

2016年12月11日星期日

Sergio Ramos sparar Real Madrid mot La Coruna

Champions League-vinnare Real Madrid har satt en ny klubbrekord och underströk sitt undantag i den spanska mästerskapet. Real Madrid har varit obesegrad i 35 matcher sedan sin triumf mot Deportivo La Coruña. Båda Real Madrid-spelare och fans klänning vit Billiga Fotbollströjor var glada att fira segern, men hjälten i natten måste vara Sergio Ramos.
Royal sidan fortsatte med att besegra Deportivo La Coruña på lördag med en 3-2 seger över Sergio Ramos (90 + 2) och är fortfarande sex poäng före ärkerivalen FC Barcelona.
Kaptenen för Madrid kaptenen märkt Sergio Ramos i den andra minuten av stopptid. Antalet 4 Real Madrid tröja vinner nu alla Real Madrid fans applåderar. Frälsare Ramos hade redan sparat katalan med en sista-minuten-header innan en Clasico nederlag i Barcelona en vecka innan.
"Sergio är speciell, det är inte första gången han har gjort ett mål i sista minuten, är han lagets själ", säger coach Zinedine Zidane. Skrev sport tidningen "Marca" på söndag och firade 30-årig som "hjältar natten".

2016年12月8日星期四

Zlatan och Mchitarjan skjuta United till seger

En seger borta i kylan mot ukrainska Zorja var ett krav för att Manchester United skulle var säkra på Europa League-avancemang. Zlatan Ibrahimovic hade röd Billiga fotbollströjor beslutade match förrän 2-0 när hans Manchester United gick vidare till finalen i Europa League.
I början av den andra halvleken gled Henrik Mkhitaryan igenom Zoryas försvar och rullade enkelt in 1-0 för Manchester United. Det upphaussade nyförvärvet Henrich Mchitarjan – som hittills floppat ordentligt – snodde åt sig bollen mitt på offensiv planhalva i upptakten av andra halvlek och gled elegant igenom försvaret, innan han behärskat placerade in 1–0 för United. Hans första träffen sedan hans flytt till Manchester i en Manchester United tröja.
Zlatan gjorde även han mål i friläge, när han utnyttjade Pogbas precisa passning två minuter före full tid. Det var Zlatans andra mål på Zorya Luhansk under gruppspelet i Europa League.

Matchen, som på grund av det spända politiska läget i Ukraina spelades i Odessa 90 mil från Luhansk, präglades långa stunder av lågt tempo och slarv. Det viktiga var att vi vann och gick vidare, sade Mchitarjan.

2016年12月4日星期日

Antonio Conte lyrisk efter segern mot City

Förstaplacerade Chelsea gästade Manchester City på Etihad Stadium under lördagen för en av säsongens hetaste matcher. Matchen lockade tiotusentals fans klädda Billiga fotbollströjor att titta på. Matchen levde upp till alla förväntningar och Chelsea gick segrandes ur säsongens kanske mest underhållande match.
Chelsea vann seriefinlen borta mot Manchester City med 3-1 efter ett uppvisning i snabba omställningar. Om någon tvivlade är det dags att sluta nu. Chelseas åtta raka segrar i Premier League, deras ligaledning och framfart är en tränarrevolution. Blues Chelsea tröja verkar finna sin rätt spår i Premier League.
Manchester Citys strålande första timme, deras chanskavalkad, deras utklassning av många andra lag är också tränardriven. Det blev en startsignal för en vändning av Antonio Contes nya Chelsea. Bara minuten senare ställde Londonlaget om snabbt och Diego Costa, med sina hårda armbågar, tryckte säkert in kvitteringen. Tio minuter senare forsade inhopparen Willian fram i nästa omställning och var lika iskall han.
Efter att Eden Hazard med en tredje omställning säkrat en 3–1-seger för Chelsea brann det till för Manchester City-stjärnan Sergio Agüero, som gick in fult på David Luiz. Direkt rött kort, ett storbråk bröt ut och även lagkamraten Fernandinho såg rött.

Chelsea tog i och med vinsten sin åttonde raka seger och rycker ifrån City något i toppen av tabellen.

2016年12月1日星期四

Zlatan i statypose efter två mål

Manchester United säsong har än så länge varit en berg- och dalbana. United fick bara 1-1 hemma mot West Ham i helgens ligamatch - men på onsdagskvällen fick storklubben efterlängtad revansch. Tusentals fans klädda Billiga fotbollströjor var titta på detta hämnd spel. Segersiffrorna skrevs till hela 4-1 efter bland annat två mål av Zlatan Ibrahimovic.
Det blev en afton att minnas för Zlatan Ibrahimovic. Manchester United är klara för semifinal i ligacupen – och det var till stor del Zlatan Ibrahimovics förtjänst.
Matchen började med Zlatan Ibrahimovic i centrum - och slutade på samma sätt. Ibrahimovic klädd Manchester United tröja in 1-0 efter drygt en minut av spelet när, efter en vacker häl framåt spela från Henrich Mchitarjan lobbade bollen. Anthony Martial satte 2-1 direkt i öppningen av den andra halvleken. Efter en timme så startade Zlatan ett anfall med en vacker klackpassning som sedermera resulterade i att Martial gjorde sitt andra mål för aftonen. Sen stände Zlatan Ibrahimovic butiken genom att precis i slutsekunderna slå in 4-1 från nära håll efter ett inlägg.

Zlatan själv var väldigt nöjd med såväl sin som lagets insats. Segern innebär att United är klart för semifinal i Ligacupen.