2016年9月29日星期四

Zlatan räddande ängel för Manchester United

Manchester United har tagit sin första seger i Europa League den här säsongen. Den sista matchen var 0-1 förlust borta mot Feyenoord och hemma mot ukrainska Luhansk på torsdagskvällen var den engelska klubbens stora spelare i Manchester United Billiga Fotbollströjor under långa stunder synes långt från fästet engagerade.
Det blev emellertid ändå seger. Zlatan Ibrahimovic höll sig framme och knoppade in 1–0 med 20 minuter kvar att spela, och det räckte för tre poäng.
Spelet låste sig i början och de hade svårt att vaska fram de riktigt heta chanserna. Undantaget var när Marcus Rashford hade ett skott som dundrade i ribban och var en hårsmån i från att gå in.
Zlatan hade nummer 9 Manchester United tröja öppnade målkontot. Målet skulle dock komma - men det satt långt inne. Först efter att Wayne Rooney, som började på bänken efter sin formdipp den senaste tiden, kom in så fick United utdelning. Med sin första touch i matchen så avlossade Rooney ett skott som blev helt misslyckat som avslut betraktat. Men bollen, som studsade i marken, blev en perfekt passning till Zlatan Ibrahimovic som stod vid den bortre stolpen och skallade in ledningsmålet.

Men Manchester United managern är inte helt nöjd med sitt lag, även om Manchester United har vunnit tre matcher i rad. Mourinho är inte övertygad om att hans lag är i toppform ännu.

2016年9月25日星期日

Arsenal krossade Chelsea i 3-0-seger

Arsenal hade inför mötet med Chelsea inte gjort mål mot dem på sex ligamatcher. I lördagens derbykross gjorde ”Gunners” tre – på en halvlek. 3-0 slutade matchen och därmed tar Arsenal upp kampen med topplagen. Arsenal supportrar hade Arsenal Billiga Fotbollströjor hade glada att fira sin lagets fantastiska seger.
Inför matchen på Emirates såg det jämt ut. Poängraden var densamma. Tre segrar, en oavgjord och en förlust på de inledande fem omgångarna för både Arsenal och Chelsea.
Arsenal utspelad en bedrövad Chelsea sida som mål från Alexis Sanchez, Theo Walcott och Mesut Özil ledde en klinisk första halvåret blitz från Arsene Wenger outfit. Arsene Wenger var ganska nöjd och nöjd med sin sida, alla spelare bär Arsenal tröja på planen är värda fans stora applåder.
Hemmalaget var helt dominerande i den första perioden som Gary Cahills felplacerad pass tillåts Sanchez att gå igenom och öppna scoring med 11 minuter på klockan. Walcott lagt snart en sekund, med Özil volleying hem tredjedel innan paus för att slutföra en dröm första halv och lämnar besökarna alla till sjöss.

Efter fem år i väntan har Arsenal äntligen slagit sin London rivaler Chelsea i en tuktan upplevelse för Blues "nya chef Conte.

2016年9月20日星期二

Förändringar av Ballon d'Or försök att lossa Messi och Ronaldo strypgrepp

Attackerande fotboll alltid kan locka tiotusentals galna fotbollsfans att sätta på sin Billiga Fotbollströjor att titta på. Inte bara underbart spel för att locka fans, deras favorit fotbollslag eller deras fotboll idol också kan locka fans. Lionel Messi och Cristiano Ronaldo båda är världens bästa fotbollsspelare. Den Cristiano Ronaldo mot Lionel Messi debatt delat fotbollsfans under flera år nu. Vem tror du att världens bästa?
Den Ronaldo-Messi rivalitet intensifierats genom åren, inte bara för enskilda titlar, men också för att leda sina klubbar och landslag till ära. Båda vinns fans kärlek, även många barn bär också Fotbollströjor Barn till jaga för dem. De två fotbollssuper dominerade FIFA Ballon d'Or - World Player of the Year priset sedan 2008. Som i skrivande stund, Messi vann fem troféer medan Ronaldo fick tre.
Lionel Messi och Cristiano Ronaldos Ballon d'Oropoly kan vara över när fotbolls ledande enskilda prisändringar till ett nytt format. Det tillkännagavs förra månaden att de två nu skulle dela en gång, med France Football bekräftar denna vecka att Ballon d'Or skulle återgå till sin ursprungliga jury.

Man tror flytten kommer att ge andra aktörer än Messi och Ronaldo en chans att vinna priset, med artister som Antoine Griezmann, Luis Suarez och Gareth Bale har särskilt imponerande år.

2016年9月18日星期日

Bayern München slå Ingolstadt topp i Bundesliga tabellen

Bayern München fortsatte sin 100% vinnande start kom från ett mål ner hemma för att slå Ingolstadt 3-1 på lördag, och göra det tre segrar på tre Bundesliga matcher som de gick två punkter klara upptill. Den nya säsongen röda Bayern Billiga fotbollströjor populär bland Bundesliga fans behöver prestanda Bayern inte göra deras anhängare besviken.
Dario Lezcano blev den första spelaren att göra mål mot Bayern i konkurrens fotboll den här säsongen, stickning Mathew Leckie passningen i Manuel Neuer. Men Robert Lewandowski kvitterade snabbt med ett chip, och Xabi Alonso borras en sekund efter halvtid. Det var ett svårt spel för Bayern München, men alla spelare klänning i Bayern München tröja var alla försöker sitt bästa för att mot Ingolstadt.
"Det var en hård match för oss," Bayern tränare Carlo Ancelotti, sade. "Ingolstadt spelade riktigt bra, tryckte de högt upp. Ibland är det inte möjligt att spela bra, då måste vi visa andra kvaliteter och det är vad laget gjorde idag. "

Carlo Ancelotti lag har vunnit sin första tre Bundesliga matcher, förutom ett spel vardera i den tyska cupen och Champions League - och de slog Borussia Dortmund för att säkra den tyska Super Cup.

2016年9月13日星期二

Barcelona förnedrade Celtic i CL-premiären

Barcelona imponerade mest av storlagen då Champions League-fotbollen drog i gång. Det gick ut över Mikael Lustig och Celtic. Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar klänning i Barcelona Billiga fotbollströjor kombineras till förödande effekt som Barcelona swatted Celtic undan 7-0 på Nou Camp för att fastställa en markör i Champions League.
En befallande skärm, även av Barcelona standarder, krossade Celtic innan en Nou Camp publik som bevittnade historia i form av ett Hattrick för Lionel Messi - 40 i sin karriär och en Champions League rekord sjätte för den argentinska maestro.
Men med Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez i högform blev det ändå en målrik hemmashow på Camp Nou. Barcelona trio överraskade tiotusentals fans som bär bar FC Barcelona tröja, deras tysta samarbete vara nyckeln till seger.
Messi gjorde 1–0 redan efter tre minuter och han och Neymar lekte bort Celtic-försvaret då Messi petade in tvåan i 27:e minuten. I stället knorrade Neymar in 3–0 på frispark i början av andra halvlek. Brasilianaren serverade sedan Andres Iniesta då denne tryckte in fyran på volley och sedan var det dags för Messi igen, snyggt serverad av Luis Suarez. Messis hattrick – hans sjätte i Champions League.

Luis Enrique tror Lionel Messi skulle vara den bästa spelaren i världen där han spelar på planen.

2016年9月11日星期日

Manchester City segrare i upphaussade derbyt

Alla blickar riktades mot Old Trafford i dag när Manchester United ställdes mot Manchester City - Mourinho mot Guardiola. Tiotusentals fans bär Billiga Fotbollströjor till åskådare denna duell. Det upphaussade Manchesterderbyt mellan United och City slutade med bortaseger. Manchester City vann med 2-1 och därmed inkasserade United sin första förlust för säsongen.
Pep Guardiola kom ut på toppen i Manchester derby på Old Trafford som han förnyade fientlighet med chefs nemesis Jose Mourinho. Pep Guardiola visade intervallet attackera alternativ han har till sitt förfogande genom att plocka unga framåt Kelechi Iheanacho bar Manchester City tröja att leda linjen. Tonåringen motiverade hans manager beslut med en assist och ett mål, innan han kom ut i början av den andra halvan av taktiska skäl.

De City fans var mer än lite upphetsad på att få resultatet - särskilt som det kom i sin grannes bakgård. De City fans fastnat i slutet av spelet - som brukligt är - att ge sitt lag en välförtjänt klapp. Spelarna återgäldas gesten genom kryper ihop och närmar sig bort änden gratulera fasta underlaget.

2016年9月8日星期四

Ronaldo är redo att återvända till Real Madrid

De spanska fotbollsklubbar Real Madrid och Atlético Madrid kommer inte att tillåtas att plocka spelare under de kommande två överföringsfönster. Transferbunden var dock tillfälligt när båda klubbarna överklagas. Strax efter FIFA domen meddelade Real Madrid att de kommer att medföra en ytterligare vädjan till sporten Voldgiftsre. Alla Real Madrid fans bär Billiga Fotbollströjor en oro händelse varje rörelse.
Madrid klubbar fick samma straff, som i 2014 drabbades tredjedel spanska fotbollsjätten FC Barcelona för samma brott. Barcelona överklagade också domen till CAS, men utan framgång.
Även överföring förbud gör Real Madrid vara nervös, goda nyheter att Real Madrids all-time skyttekung Cristiano Ronaldo kommer tillbaka klänning i Real Madrid tröja och visas på planen när laget mot Osasuna på lördag, till glädje för Los Blancos fans.
Real Madrid förlorade inte någon grund i La Liga titel jaga, vann sina första två matcher sans Ronaldo, men nu produktiv ytter är tillbaka och redo att få rulla med Los Blancos. Hans återkomst är goda nyheter för Real Madrid, och förmodligen ovälkommen nyhet för sina konkurrenter.

Under den kommande kampen döpa Osasuna i den spanska ligan regn Zidane påstås, att använda Ronaldo i en timme i striden - och sedan 70 minuter i mitten av veckans Champions League.

2016年9月6日星期二

Zlatan Ibrahimovic utsågs till bästa spelare i augusti

Zlatan Ibrahimovic har röstats augusti månads fotbollsspelare i Europa av program Eurosport. Att bära Manchester United Billiga Fotbollströjor poäng fyra mål i tre matcher i ett av världens främsta fotbollsligorna har uppmärksammats.
TV-kanal med hjälp av tio framstående experter plockat ut de två bästa spelarna från de fem stora ligorna (Spanien, England, Tyskland, Italien och Frankrike) och överfördes sedan över 60 000 personer rösta för Europas bästa fotbollsspelare. "Ibrahimovic har haft en enorm inverkan sedan sin ankomst på en fri transfer i somras genom att göra fyra mål i Uniteds tre första matcher av säsongen", skriver Eurosport. Manchester United stjärnan vann nästan 2000 fler röster än Juventus Sami Khedira. Svensken hade aldrig spelat i Englands högsta divisionen innan, jag tror nu Zlatan Ibrahimovic har anpassat sig till att bära Manchester United tröja.

Enligt Ibrahimovic agent Mino Raiola, Old Trafford var inte hans första val destination denna sommar. "Italien har inte råd honom, så vi var tvungna att träna andra planer," Raiola sa Football Italia. "Milan är i hans hjärta, säkert hans favoritklubb i Italien och förmodligen hela världen. Men denna sommar vi alltid arbetat mot Manchester United. "Kanske Manchester United är Ibrahimovic rätt val.

2016年9月4日星期日

Neymar omkull av fans

Brasilien fans älskar Neymar. Enbart 2016, guidade han nationen till guld vid sommarspelen 2016, och på torsdag han bar Brasilien Billiga Fotbollströjor gjorde som hans nation fick sitt VM kvalet tillbaka på rätt spår med en övertygande 3-0 seger på Ecuador.
Under matchen mot Ecuador, gjorde Brasilien Gabriel Jesus en dröm ledande internationell debut som han gjorde två mål, nya Brasilien chef Tite öste beröm över målskyttar Neymar och Gabriel Jesus efter vinst. Innan detta spel hade Brasilien hävdade bara nio poäng från sex matcher i Sydamerikanskt kvalificerade.
Upphetsad som kan vara en del fans bär Neymar tröja beslutat att invadera området under en öppen praxis på söndag och kram Neymar till den punkt där han tacklades till marken. Det är inte en skämt.
Händelsen inträffade på lördag halvvägs genom en öppen session besöks av cirka 15.000 fans på arenan Amazonia, rapporterar Xinhua. I kaotiska scener, massor av fans invaderade planen och en tog Neymar till jord med en björnkram. Senare, kastade han sin skjorta i läktaren och klättrade stängslet att krama fans och skriva autografer.

Jag helt få spänningen att vilja möta spelare, men om du får en bra och välförtjänt knock från säkerhet, inte gråta. Säkerheten först!

2016年9月1日星期四

Schweinsteiger tårögd efter sista landskampen

Bastian Schweinsteiger gör sin sista internationella för Tyskland på onsdag. Och det var en känslomässig farväl. Omgiven av applåder, kunde Bastian Schweinsteiger inte hålla tillbaka tårarna. Tyskland nummer sju Billiga Fotbollströjor var visste att hans stund skulle komma, men eftersom montage av hans nationell lag karriär spelade och stående ovationer fortsatte han hade inget hopp om att stoppa det.
Manchester United mittfältare, 32, gjorde sin debut Tyskland i juni 2004 och avslutar sin internationella karriär med 121 lock och 24 mål. I Finland 121 International, bar han Tyskland tröja med kaptenens armbindel. När han byttes ut i den 68: e minuten - till stående ovationer - han hade en lång och hjärtlig kram med tränare Joachim Löw. Ja, vann Tyskland 2-0. Max Meyer gjorde ett fall var det andra ett självmål.
Bastian Schweinsteiger var en del av Tysklands VM 2014-vinnande truppen och avgår som Tysklands fjärde mest utjämnade spelare genom tiderna.

Färre och dämpad i stöd, fansen gjorde det klart de var här - som annonseras - för bara en man. Schweinsteiger är varje beröring och pass var jublade raucously. Stöd för 32-åringen är inget nytt, men med tanke på den känsliga naturen av hans nuvarande situation som stöder måste ha låtit bättre än någonsin.