2017年7月27日星期四

Neymar poäng som brasiliansk stjälsshow med Messi och Suarez

Manchester United drabbades inte av förlusten på sommarens första fyra matcher, men var tvungen att bli beat av Barcelona i USA-finalen på torsdagen. Den brasilianske superstjärnan Neymar gjorde det enda målet att hjälpa Barcelona att slå Manchester United. Fläktar som var klädda Barcelona Billiga Fotbollströjor alla jublade för Neymar. Neymar fortsatte den goda säsongen.
Båda lagen stod starkt. Barcelona startade matchen med den välkända angreppsspelaren Neymar, Luis Suárez och Lionel Messi. Matchens enda mål kom efter en halvtimme. Uniteds Antonio Valencia tappade bollen till Neymar, som enkelt satte bollen in i mål från åtta meter. Neymars utmärkta prestation visade sig att han är mest lämpad att bära FC Barcelona tröja på planen.
Matchvinnare Neymar har länge bytt namn till Barcelona. Både spanska och brittiska medier har rapporterat att Paris Saint-Germain kommer att vara villig att höja två miljarder dollar på bordet för att säkra måltyven.
På söndags skrev spanska talesman Marca att Neymar och PSG har förhandlat fram ett sexårigt avtal som ger brasilianen samma lön som Lionel Messi för närvarande har i Barcelona. Neymar har en återköpsklausul på över 200 miljoner euro i Barcelonas kontrakt.

2017年7月25日星期二

Muller vid dubbeln som Bayern studsar tillbaka

Bayern München gjorde tre mål och spelade Chelsea i första hand. Bayern är verkligen väldigt bra, alltför bra för alla engelska team. Alla Bayern-spelare hade en röd Billiga Fotbollströjor var alla ganska hårda för att hitta chans att vinna på planen.
Efter Bayern Munches förödmjukande 0-4-nederlag för AC Milan lyckades de återvända i efterföljande tränings match mot den dominerande Premier League-mästaren Chelsea. Bayern München playmaker Thomas Mueller gjorde två sublima mål som det kapitaliserades på en snabb start till kant Chelsea 3-2.
Rafinha gav det tyska laget ledningen efter sex minuter när han sköt på ett långt skott. Efter 12 minuter vänder sig Thomas Müller till att skriva på poänglistan för den härskande Bundesliga-mästaren. Läcker förberedelse av Franck Ribéry såg till att Müller klädde på FC Bayern München tröja 2017-18 fördubblade ledningen. Müller fick bollen från snuskiga Corentin Tolisso på mittfältet, gick hela vägen till 20 meter innan i riktigt David Beckhams stil, vred bollen längst längs korset.
Det slutade 3-2 till Bayern München, vilket säkrade sin första seger i Asien. Medan utbildnings matcherna spelas kontinuerligt, närmar sig serier i Tyskland och England.

2017年7月23日星期日

Michy Batshuayi gjorde två mål mot Arsenal

Dagen efter att Chelsea tillkännagav undertecknandet av Real Madrid-anfallaren Álvaro Morata, spelade Chelsea mot Premier League-kollega Arsenal i Pekings nationalstadion med smeknamnet "Bird's Nest". Matchen lockade tusentals Chiness-fans klädd Billiga Fotbollströjor att titta på, modiga Chelsea slår sin stora rival Arsenal med 3-0.
Chelsea hade lite problem med att signera de bästa männen från FA Cup-finalen i lördagens tränings match i Kina, men Antonio Conte fick ändå en ytterligare oro innan han kom säsongen. Det var så dåligt när Chelsea Pedro låg ner efter 25 minuter efter en brutal kollision med Arsenal målvakt David Ospina. Även om Antonio Conte förlorade sin spanska balettjättare, pressade de Arsenal hårt. Belgiens stjärna Michy Batshuayi klädd Chelsea tröja 2017-18 gjorde två gånger i andra omgången för att skapa en fin seger.
Den 23-årige angriparen startade bara en Premier League match förra året, men berömd vann vinnaren mot West Brom som titeln Chelsea. Batshuayi kommer sannolikt att få fler möjligheter den här säsongen eftersom Blues är tillbaka i Champions League.
Antonio Conte prisade Michy Batshuayis prestation efter att ha scoret två gånger. Conte stod efter Batshuayis skärm mot Gunners, och Chelsea-chefen säger att han har "stor potential".

2017年7月18日星期二

Rykten om Neymar kommer att lämna Barcelona till PSG

Det är inte ryktet, den information som Sport har, är att PSG försöker skriva under Neymar. Enligt rapporter är Neymar redo att lämna Barcelona för PSG i en deal värd 222 miljoner euro efter att ha blivit frustrerad på Camp Nou. Många fans som bär Neymar's Billiga Fotbollströjor vill alla tro på detta rykte, de tycker alla att Barcelona är den bästa klubben för Neymar.
Neymar har dock flyttat för att krossa sådana rapporter och insisterar på att han är "glad" på Camp Nou och sa att han ser fram emot nästa säsong. Barcelona vice president Jordi Mestre insisterade på tisdag att den brasilianska stjärnan Neymar kommer att bo i FC Barcelona tröja trots att rykten kopplar honom med ett drag till Paris Saint-Germain.
PSG försöker försiktigt dra nytta av Neymars önskan att gå ut ur Lionel Messis skugga, med den franska klubben beredd att bygga ett lag runt Brasilien framåt.
Neymar tecknade en ny affär med Barcelona fram till 2021 i oktober förra året och Barcelona betonade tidigare på tisdag att han skulle vara "200 procent" viss vistelse i sommar.

2017年7月16日星期日

Borussia Dortmund 2017-18 Puma hemma fotbollströja

Med den nya säsongen kommande publicerade BVB Borussia Dortmund sitt nya design tröja för 2017/18 säsongen. Nästan alla troende Borussia Dortmund fans fick sina händer på lagets nya 2017-18 hem Billiga Fotbollströjor. Om du inte har en. Oroa dig inte, det är nu också tillgängligt på matchtrojorse.com, weclome att ta en titt!
Mottoet är "ren känsla". Passion, viljestyrka, kärlek till spelet och entusiasmen - det nya hemme BVB Borussia Dortmund tröja syftar till att förverkliga de känslor och attribut som gör de åtta gånger tyska mästarna så speciella för sina fans både hemma och utomlands.
Den nya hemskjortan har behållit den klassiska gula färgen, men har nu horisontella ränder som växlar från svart till gult och vice versa när de rör sig över skjortan. PUMA-formstripen i axelområdet har också antagit den nya designen. BVBs broderade webblogo, den broderade PUMA-kattlogotypen och skjortsponsor Evonik pryder framsidan av skjortan som de har gjort den här säsongen, medan den klassiska "DORTMUND" letterungen är tryckt på baksidan.
Fläktarna kommer också ha chans att lägga märke till designen när spelarna väljer inspirerande meddelanden, skrivna av de troende i Dortmund, som kommer att innehålla på insidan av skjortan under nästa säsong.

2017年7月13日星期四

James Rodríguez lånas till Bayern München i två år

Bayern München bekräftade tisdag eftermiddag att klubben har säkrat den colombianska stjärnan James Rodriguez från Real Madrid. Och Bayerns nya pojke satt på Billiga Fotbollströjor började sin första träning med sin nya klubb på torsdagen.
Mittfältaren har länkats till ett antal stora klubbar i sommar, men övergången till Bayern München är fortfarande en stor överraskning. Det borde vara ett två-säsongslån med möjlighet till köp. Enligt German Sportsbild betalar Bayern 10 miljoner euro för att få ett lån nu och har möjlighet att köpa för 35,2 miljoner euro efter två år. Men det var kanske en bra chans för den colombianska stjärnan att bära FC Bayern München tröja, han kan lära sig mer från sin nya klubb.
Colombian James Rodriguez blev toppscorer i världscupen 2014 med sina 6 mål. Det hjälpte Real Madrid att öppna kontrollboken och plockade upp honom från Ligue 1 och Monaco. På tre år har James vunnit Champions League två gånger och La Liga en gång med Real Madrid, men han har kämpat med brist på självförtroende under tränaren Zinedine Zidane.

2017年7月11日星期二

Adidas och Manchester United lanserar nytt 2017/18 hemma matchställ

I början av juli har Manchester United avslöjat sitt nya hem Billiga Fotbollströjor för den kommande 2017/18 Premier League säsongen. Det var verkligen en bra nyheter för alla trofasta Manchester United-fans, och nu är det nya Manchester United hemma matchställ tillgänglig på matchtrojorse.com, missa inte det!
Den senaste hem ställ har en minimalistisk och sofistikerad design som hylder några av de klassiska kitarna från det förflutna, samtidigt som den ligger i framkant av teknisk sportkläder med teknisk, andningsväv och maskingeknik. Ställ har en helt ny knapphalsband som erbjuder en elegant och modern design, adidas tre ränder i vitt på axlarna och röda, vita och svarta ärmar för att representera flaggans färger som ses på matchdagar på Old Trafford.
Det nya hemma Manchester United tröja 2017-18 kommer att slitage för första gången mot LA Galaxy den 15 juli i det första spelet i Red Devils pre-season.
Vill du ha det nya matchställ för att stödja Manchester United under matchen? Snabbt klicka på vår butik för att köpa nu!

2017年7月4日星期二

Alexis Sanchez att se ut nytt kontrakt

Arsenal fans står inför en orolig vänta i sommar då Alexis Sanchez bestämmer om han vill förlänga sitt kontrakt på Emirates Stadium. Faktum är att Alexis Sanchez är en av Arsenals största styrka, så alla fans hoppas Sanchez kan fortsätta att bära Gunners Billiga Fotbollströjor på planen i den nya säsongen.
Alexis kontrakt löper ut den 30 juni 2018. Det innebär att 28-åringen börjar 2017/18-säsongen med mindre än ett år kvar på kontraktet och möjligheten att lämna gratis nästa sommar. Gunners har försökt knyta honom till nya villkor en stund men ingen överenskommelse har uppnåtts.
Men nu finns det några senaste rykten om att Sanchez bestämde sig för att fortsätta ha på sig Arsenal tröja och se upp sitt nya kontrakt och öppna dörren för en eventuell överföring som fri agent nästa sommar. Medan vissa fans firade nyheterna om sociala medier kan det också vara att förlora honom gratis för att hålla Chiles internationella till nästa sommar.
Ett annat rykte var att Sanchez är stadens prioriterade mål och rapporter har hävdat att han skulle vara angelägen om att gå med sin tidigare chef Pep Guardiola.
Sanchez talade om sin framtid förra veckan och bekräftade att han visste vad han ville göra men vägrade att göra sitt beslut offentligt.

2017年7月2日星期日

Lewandowskis Chelsea eller Man United-rörelse bedömd av Ancelotti

För några veckor sedan ryckte rykten upp från Tyskland att Bayern Münchens toppscorer Robert Lewandowski kunde vara på väg ut ur klubben. Det var chockat över alla Bayern-fans, som hoppas att Lewandowski kan fortsätta att bära Bayern Billiga Fotbollströjor på planen. Omedelbart klubbar från Premier League var kopplade till den heta polska anfallaren, med Chelsea och Man United listade som frontrunnare.
Det finns också rykten om att polens internationella var olycklig vid Allianz Arena efter att ha missat Bundesliga toppscorerpriset till Pierre-Emerick Aubameyang förra säsongen. Bayerns chef Ancelotti insisterar dock att det aldrig har varit ett problem mellan sig själv och 28-åringen och betonade sin tro på att anfallaren är glad i klubben. Och han lovade fans att Lewandowski fortfarande kommer att ha på sig FC Bayern München tröja nästa säsong.
Trots att det saknades på toppscorerpriset lyckades Lewandowski ändå slå 30 mål i bara 33 framträdanden, eftersom Bayern ännu en gång blev crowned mästare av den tyska toppflygningen.
Så var försiktig, alla rykten om Robert Lewandowski är bara ett rykte.