2019年6月12日星期三

Bayern München är angelägna om Leroy Sane


Bayern München börjar bredda sin sökning efter förstärkningar. Leroy Sane har varit huvudrollen under en lång tid. Men Manchester City-spelaren verkar dämpa sitt beslut om framtiden, men han har inte uteslutit möjligheten att vara kopplad till ett drag till Bayern München. Han kan inte välja vilken Billiga Fotbollströjor han gillar. Bayern måste överväga andra möjligheter som ersättning för Leroy Sane.
Det rapporteras att Bayern har identifierat Carrasco som ett möjligt alternativ till Sane. Tidiga reportrar sa att klubben hade intresse för Yannick Carrasco, vars överföring i februari 2018 var en överraskning. Carrasco gick med i den kinesiska klubben Dalian Yifang förra året men vill nu återvända till Europa. Vingen har gjort ganska bra i Kina denna säsong. Han är en av kandidaterna till Plan B i Bayern som kostar omkring 30 miljoner euro.
Klubben ser ut att vara aktiv i detta överföringsfönster. Bayern har redan investerat 118 miljoner euro i nya spelare. Klubben är redo att lägga mindre än 85 miljoner euro för att bygga upp truppen och förnya Bayern München Fotbollströja. Timo Werner har länkats till Bayern. Bayern München är dock fortfarande beredd att vänta ytterligare ett år för att underteckna spelaren på en gratis transfer.

没有评论:

发表评论