2019年6月26日星期三

Lucas Torreira sa att han kommer att stanna hos Arsenal


Lucas Torreira har bekräftat att han kommer att stanna kvar i Arsenal i sommar trots AC Milans intressen. Han gick med från Sampdoria i en £ 23m deal som var den dyraste av Unai Emerys fem underteckningar förra sommaren. Torreira i Arsenal Fotbollströja föreföll 50 gånger för klubben och gjorde ett positivt intryck på mittfältet. Han vägrade nyligen att länka med den italienska klubben. Hans kontrakt med Arsenal kommer att vara fram till 2023.
Arsenal har bara £ 45m att spendera i sommar. Det sägs att Crystal Palace Wilfried Zaha är inställd att byta Billiga Fotbollströjor och gå med i Gunners i sommar. Budet för den här vingen uppgår dock till £ 80million. Zaha har knutits till en mängd toppklubbar men han föredrar ett drag till Arsenal. Det största problemet för den engelska klubben är hur de har råd att skriva Zaha med ett enormt pris.
Arsenal är enligt uppgift att stänga in på sin första affär på sommaren. Klubben är nära att komma överens om att teckna William Saliba från Ligue 1. Det rapporteras att spelaren redan har kommit överens om en femårig affär. Det kan förutsägas att Salibas ankomst kommer att påverka minst tre nuvarande försvarare för första lag. Ungern kan säkert ses som en långsiktig investering trots Gunners preferens att hålla Koscielny.

2019年6月25日星期二

Atletico Madrid utforskar andra alternativ istället för Hermoso


Atletico Madrid har länge varit intresserad av Mario Hermoso. Espanyol insisterade emellertid på att fråga 40 miljoner euro för spelaren. Atletico Madrid vill inte betala försvararens fullständiga frisättningsklausul och sägs att utforska andra alternativ istället. Daley Blind och Nicolas Otamendi finns på listan Los Rojiblancos. Blind skulle kunna täcka både vänster- och mitthalvpositionerna. Otamendi ses som mer av en ersättare för utgående kapten Diego Godin.
Thomas Lemar insisterar på att han kommer att stanna kvar på Atletico Madrid nästa säsong. Med att bidra med tre mål och nio hjälper, lyckades mannen inte bevisa att han är värd 63 miljoner kronor förra sommaren. Även om det var osäkert om den 23-årige kommer tillbaka till klubben, sa han att han kommer att ta med Billiga Fotbollströjor tillbaka nästa säsong. Lemar har ålder på sin sida men han har förmågan att återuppliva sin karriär i framtiden. Dessutom är han fast besluten att vara en framgång med Rojiblancos.
Det har rapporterats att Everton är intresserad av försvararen Santiago Arias som har uttryckt sin vilja att spela mer spel för Atletico Madrid. Arias gillar sin Atlético Madrid Fotbollströja så mycket. Dessutom har Atletico Madrid gjort ett drag för Lillebacken Mehmet Zeki Celik. Lille är angelägna om att hålla Celik som har ytterligare tre år kvar på sitt kontrakt.

2019年6月20日星期四

Romelu Lukaku kan bli med i Inter Milan


Det är rapporterat att Manchester United-anfallaren Romelu Lukaku har gått med på att lämna för Inter Milan. Lukaku har förlorat sin plats på Old Trafford. Spelaren hoppas att flytta till Italien för att få sin karriär tillbaka. Han har en överenskommelse i princip för att landa 180 000 kronor i veckan. Belgiens framtid gick United i sommaren 2017 men har inte lyckats återta sin verkliga form sedan dess. Inter fortsätter att förhandla om Lukaku och vill snart träffa en affär.
Inter hoppas dock göra United ett erbjudande om Mauro Icardi plus kontanter. Medan italienarna behöver avlasta Icardi, kan Förenade inte vara angelägna om en överenskommelse som innebär att Icardi ska tas. Det finns inga andra köpare uppställda för Icardi att han inte skulle ha någon Inter Milan Fotbollströja att välja. Inter har andra spelare som de kan försöka sälja, men det skulle lämna Conte problemet med att ha Icardi i sin grupp.
Inter Milan har meddelat att de redan har säkrat två signeringar, Matteo Politano och Eddie Salcedo. Klubben verkar förbereda många Billiga Fotbollströjor. Politano gick med i Inter förra sommaren på en första ettårig låneavtal. Inter betalar 20 miljoner euro för honom. Under tiden för Salcedo kommer det att kosta Inter € 1m att använda ungen till ett ettårigt lån. Salcedo gjorde 13 mål med fyra hjälpmedel i 35 konkurrenskraftiga framträdanden.

2019年6月18日星期二

Jordan Veretout har länkats till AC Milan


Agent för Fiorentina mittfältare Jordan Veretout deltog i ett möte i Casa Milan som har utlöst några spekulationer. Det sägs att mittfältaren kan flytta till AC Milan. Det betyder förmodligen Veretout kommer att ha på sig AC Milan Fotbollströja, eftersom klubben hoppas kunna bygga upp sitt mittfält i en ny säsong. Dessutom har flera namn kopplats till ombyggnaden inklusive Pellegrini, Praet, Sensi och Torreira.
Belopp de fem spelarna, Lucas Torreira är italienarnas favorit. Det kan dock ta tid innan en sådan affär kan slutföras. Torreira är utan tvekan ett alternativ till den defensiva rollen som kan kosta Milan cirka 20 miljoner euro för att få tillbaka honom. Det är värt att spendera så mycket att anpassa sin Billiga Fotbollströjor. Dennis Praet vill enligt uppgift återförenas med belgiska på San Siro. Alla fem av dem är anständiga alternativ.
AC Milan är enligt uppgift intresserad av Real Madrid mittfältare Dani Ceballos. Spelaren är sannolikt ansedd överskott till krav på Real. Ceballos har varit ett mål för ett antal klubbar under det senaste året. Dessutom är Milan intresserad av Kostas Manolas att ett drag skulle kunna ske under de närmaste veckorna. Juventus och Napoli är dock uppenbarligen i jakten på spelaren. Manolas är en av de få spelare som romerna har hållit på.

2019年6月12日星期三

Bayern München är angelägna om Leroy Sane


Bayern München börjar bredda sin sökning efter förstärkningar. Leroy Sane har varit huvudrollen under en lång tid. Men Manchester City-spelaren verkar dämpa sitt beslut om framtiden, men han har inte uteslutit möjligheten att vara kopplad till ett drag till Bayern München. Han kan inte välja vilken Billiga Fotbollströjor han gillar. Bayern måste överväga andra möjligheter som ersättning för Leroy Sane.
Det rapporteras att Bayern har identifierat Carrasco som ett möjligt alternativ till Sane. Tidiga reportrar sa att klubben hade intresse för Yannick Carrasco, vars överföring i februari 2018 var en överraskning. Carrasco gick med i den kinesiska klubben Dalian Yifang förra året men vill nu återvända till Europa. Vingen har gjort ganska bra i Kina denna säsong. Han är en av kandidaterna till Plan B i Bayern som kostar omkring 30 miljoner euro.
Klubben ser ut att vara aktiv i detta överföringsfönster. Bayern har redan investerat 118 miljoner euro i nya spelare. Klubben är redo att lägga mindre än 85 miljoner euro för att bygga upp truppen och förnya Bayern München Fotbollströja. Timo Werner har länkats till Bayern. Bayern München är dock fortfarande beredd att vänta ytterligare ett år för att underteckna spelaren på en gratis transfer.

2019年6月11日星期二

Barcelona kommer förhoppningsvis att skriva Griezmann


Barcelona säkrade en annan La Liga-titel den senaste säsongen. Men Champions League-utgången resulterar i att tränaren Ernesto Valverde behöver ha en bra balans i sin grupp. Antoine Griezmann avslöjade på söndag har han redan bestämt sin destination i sommar. Det är enligt uppgift att han kommer att flytta till Barcelona i stället för PSG. Hans frisättningsklausul kommer att sjunka till 120 miljoner den 1 juli. Tiden kommer att berätta om en affär är klar i sommar.
Det sägs att Barcelona är redo att göra ett sista tryck för att underteckna Matthijs de Ligt i veckan. De troddes vara ledande tävlingen sedan deras erbjudande förbättrats av klubbar inklusive PSG. De Ligt skulle vara nöjd med hans Barcelona Fotbollströja. Samtalen har stallat de senaste veckorna på grund av nya krav från De Ligt och Raiola. De Ligt, under tiden, sa att han först åkte på en trevlig semester och vila efter matcherna.
Samtidigt kommer Frenkie de Jong, som officiellt blir en Barcelona-spelare den 1 juli, och säger att han inte kan vänta med att leka med Arthur i Barcelona. Han måste förbereda sina nya Billiga Fotbollströjor. Han lovordade sin framtida Barca-lagkamrat som en fantastisk spelare. Och nu tänker han bara på semester. Barcelona har säkrat två vänskapsmatcher mot Napoli med båda att äga rum i USA. Matcherna är planerade till 7 och 11 augusti.

2019年6月6日星期四

Arsenal är intresserade av Exequiel Palacios


Arsenal är i strävan efter River Plate mittfältare Exequiel Palacios som har bekräftats att klubben är intresserad av att underteckna honom i sommar. Den 20-årige anses vara en av de ljusaste utsikterna i Sydamerika. Arsenal har tippats som de nya frontrunnarna efter överenskommelsen mellan spelaren och Real Madrid blev scuppered av skada förra året. Arsenal måste avlasta några spelare för att höja ytterligare medel, eftersom Palacios frisläppande klausul står på en rapporterad £ 18m.
Kaliberna av spelare som kommer in i Emiraten kommer att vara begränsade eftersom klubben bara har £ 40million överföringsbudget att spela med. Arsenal har gjort sitt drag och lämnat ett £ 22m erbjudande till Thomas Meunier. Han kunde vara lysande i en Arsenal Fotbollströja. Emery sägs försegla ett möte med belgiska och ser ut att lägga till den 27-årige i sin Arsenal-grupp. Om Meunier ansluter, har han chansen att se till att han kommer att vara på höger sida om Arsenals försvar till början av nästa säsong.
Reiss Nelson hade en utmärkt årstid i Bundesliga. Efter en framgångsrik kampanj i Tyskland kommer Nelson att ta sina Billiga Fotbollströjor och återvända till Arsenal. Han lägger till kvalitet till Arsenals lag utan extra kostnad. Den unga engelen skulle säkert kunna lägga till ett element i Arsenals spel som de tidigare saknat. Han skulle kunna vara den perfekta ersättaren för Aaron Ramsey.

2019年6月3日星期一

Juventus har börjat prata om att teckna Paul Pogba igen


Det är enligt uppgift att Juventus har börjat prata om att skriva under Paul Pogba från Manchester United. Mittfältaren är uppsåtligen angelägen om att lämna Old Trafford i sommar. United kräver enligt uppgift mer än 89 miljoner kronor för den franska världscupen att vinna på Juventus Fotbollströja. Det sägs att Juventus försöker inkludera spelare i affären för att minska det pris de måste betala för Pogba. Och avtalet som indikerar Paulo Dybala-tips som spelaren kan flytta till Manchester United.
Juventus är utan manager efter att Massimiliano Allegri lämnat i slutet av säsongen. Pep Guardiola kopplade till Serie A-mästare tidigare föreslog att han kommer att bli den efterföljande Allegri som den nya tränaren. Han hävdade nyligen att han skulle stanna kvar på Etihad Stadium trots rykten om att han kunde gå med i Juventus. Den gesten är ett tecken på att den katalanska tränaren är säker på sin framtid i England.
Cristiano Ronaldo och Lionel Messi är de bästa två fotbollsspelarna i världen. Det är svårare att jämföra de två spelarna än att hämta Billiga Fotbollströjor. Antonio Cabrini känner Cristiano Ronaldo ledarskap exploits sätta honom framför sin eviga rival. Han sa att Ronaldo har visat sig vara en riktig ledare både på och utanför planen, medan Messi kom upp några få fall i hans karriärkort.