2019年12月17日星期二

Cristiano Ronaldo är inte MVP på Juventus


Det sägs att Cristiano Ronaldo inte är den "mest värdefulla spelaren" på Juventus. Miralem Pjanic är spelaren som vinner ära. Ronaldo är bara bra på att skjuta men Pjanic bedöms vara spelaren med statistiken för bästa bollåterhämtning. Ronaldo har utstått sin värsta start i sin Juventus Fotbollströja den här säsongen. Men portugisernas agent sa att det inte är rättvist att hans klient förlorade Ballon d'Or till Lionel Messi. Ronaldo har vunnit fem gånger medan Messi fick ett rekord sex gånger den här månaden.
Ronaldo hade misslyckats med att netto i fyra Juve-spel i november på grund av skadeproblem. Men nu har framåtmannen återfått full kondition. Klubbens vice president har stött stjärnspelaren för att leda laget att jaga Champions League-trofén nästa år. Juventus listar nu fortfarande på andra plats i Serie A men har samma poäng som Inter. Deras verkliga mål är att vinna Champions League. Ronaldo gjorde två gånger i söndagens 3-1-seger på Udinese vilket antyder hans konditionstatus.
Juventus har just säkrat oavgjort mot Lyon som till och med innebär en förlust för dem. Lyon var den minst troliga motståndaren Old Lady. Juve har befunnit sig i en utomordentligt lyckosam position samt ägt de vackra Billiga Fotbollströjor. Det är galen! Juventus fick verkligen en enorm paus här. Och det var kanske det ögonblick då Lyon-chefen Rudi Garcia plötsligt hittar en gnista som brinner på hans trupp.

2019年12月11日星期三

Kylian Mbappe och Neymar strålade efter PSG


Kylian Mbappe och Neymar strålade båda för Paris Saint-Germain och hjälpte klubben att vinna en 5-0-seger över Galatasaray i knockout-etappen i Champions League. De två männen gjorde vardera ett mål och satte upp två andra mål. Mbappe har nu gjort 19 mål i sin PSG Fotbollströja nummer 7. Dessutom sägs Juventus göra ett byte med PSG för Leandro Paredes. Den italienska sidan kommer att erbjuda Mattia De Sciglio eller Emre Can i gengäld. Juventus är inställda på att fylla sitt tomrum i det inlämnade mitten.
Efter intressena från Barcelona deltar också andra toppklubbar som Liverpool, Chelsea och Man City i loppet för att jaga Paris Saint-Germain-stjärnan, Neymar. Brasilien framåt kunde lämna Parc des Princes för 150 miljoner pund eftersom Ligue 1-mästarna har mildnat sin hållning. Han gick med PSG i en världsrekord £ 200m £ 2017 och har ett kontrakt som kommer att löpa ut 2022. En ny handel kommer dock inte att realiseras eftersom Paris Saint-Germain och Neymar kommer att vara tillsammans förrän säsongens slut .
Om Neymar lämnade klubben, har PSG sett Liverpools Sadio Mane som hans potentiella ersättare. Senegalesiska framåt är en av Liverpools mest inflytelserika spelare. Med att göra 13 mål i alla tävlingar hittills denna säsong kommer Mane att ta med sig värdefull erfarenhet och sina Billiga Fotbollströjor till klubben i Paris. Det sägs emellertid att Liverpool är intresserad av den här stjärnan framåt. Jurgen Klopps sida skulle vara ostoppbar om de lägger Neymar till sin formidabla attack.

2019年12月9日星期一

Manchester City kämpar under Guardiola


Manchester City fick ett 2-1 nederlag mot Manchester United på lördagen. Någon föreslog att Pep Guardiolas dag vid Etihad kunde numreras efter den dagen. Staden förbereder sig för sin avresa nästa sommar. City vann ligan såväl som en inhemsk diskant förra säsongen medan han kämpade den här säsongen. Tränaren sa att de måste acceptera sanningen att de inte nu kan tävla med topplagen. Dessutom kommer David Silva och Fernandinho att vara i det sista året av sina kontrakt, vilket kommer att skapa ytterligare svårigheter för City.
Pep Guardiolas sida har ett utmärkt försvar men de har besegrats av deras defensiva rekord. City tackade bara 23 Premier League-mål förra säsongen. Men den här säsongen har de bara det fjärde bästa försvaret. Laporte kommer tillbaka med sin Manchester City Fotbollströja kommer att göra en skillnad. Rodris defensiva instinkter hålls fortfarande på. Det är dock troligt att det kommer för sent att rädda denna Premier League-titel. Men de kan fortfarande jaga Champions League-triumf.
Manchester City har sjunkit 14 poäng efter Liverpool i Premier League. Det är underförstått att de kan se till andra tävlingar. Men Guardiola sa att hans sida fortfarande kommer att fokusera på varje match men kommer inte att prioritera UEFA Champions League. Dessutom är City intresserad av att skriva under Nathan Ake och förbereda en ny Billiga Fotbollströjor för honom i januari. De letar efter en ersättning för Vincent Kompany och Aymeric Laporte. Men Chelsea sägs vara intresserad av spelarens tjänst.

2019年12月4日星期三

Inter Milan startade ett partnerskap med Dugout


Inter Milan har inlett ett partnerskap med Dugout, en global grupp för digitala medier. Partnerskapet kommer att öka Serie A-jättarnas globala fotavtryck. Inter har haft full insyn över sitt exklusiva innehåll. Partnerskapet kommer i hög grad att öka sina videovisningar med 142%. Antonio Conte har verkligen inte besviken hittills att vara Inter Milan manager. Klubben sitter högst upp i Serie A-bordet nu som har varit en allvarlig utmaning för Juventus.
Efter att han tog ledningen i Inter signerade han Nicolo Barella och Stefano Sensi för att stärka hans mittfält. Under tiden gick Romelu Lukaku, Alexis Sanchez och Lautaro Martinez i klubben i sommar. Martinez har gjort 13 gånger redan den här säsongen som också gynnades av hans fantastiska partnerskap med Lukaku. Martinez är glad att bosätta sig på Inter Milan. Han sa att han försöker arbeta hårt och visar att han är värd Inter Milan Fotbollströja. Under tiden kräver Conte mer av en anfallare som såg att hans sida har överträffat Juventus med sex mål.
Genom att bidra med en serie utmärkta prestationer har Manchester City och Barcelona sett Lautaro Martinez som deras potentiella överföringsmål. City har stått upp den unga talangen för att ersätta Sergio Aguero. Premier League-klubben har förberett en Billiga Fotbollströjor för honom. Antonio Conte hoppas hålla honom efter att han gjorde två mål före paus och hjälpte klubben att flytta ovanför Juventus till toppen av Serie A-tabellen.

2019年12月3日星期二

Isco spelade en viktig roll på Real Madrid


Francisco Isco har spelat en viktig roll på Real Madrid. Han har spelat bra och visat förtroende. Isco hade bara börjat två matcher i de tidigare 17 matcherna den här säsongen, spekulationerna kopplar alltid honom till en avgång från Bernabéu. Han uteslutte en flytt från klubben på sommaren. Och nu verkar det som om Zidane fortfarande vill att han ska spela. Han var en nyckelfaktor till glädjen under matchen mot PSG.
Real Madrid fick tre poäng i Vitoria med målen från Sergio Ramos och Dani Carvajal. Toni Kroos bidrog också med sin underbara prestation med tre mål och fyra assists hittills. Adidas lanserar en ny utgåva av Real Madrid Fotbollströja inspirerad av designen av den fjärde satsen. Kylian Mbappé har varit föremål för olika rykten. Hans framtida koppling till Real Madrid är fortfarande en hemlighet. PSG är desperata efter att teckna ett nytt kontrakt med anfallaren samt en högre lön. Men det sägs att Mbappé fortfarande inte har svarat till PSG.
Real Madrid har nu olika talanger i mittfältet. Luka Modric har anslutit sig till Kroos som mittfältare. Nu är det dags för Modric att njuta av back-back-säsonger. Han har mest spelat som en attackerande mittfältare i sin Billiga Fotbollströjor nummer 10. Hans återkomst till form underlättar bördan för Valverde och Kroos.

2019年11月27日星期三

Lionel Messi spelade upp för Barcelona


Lionel Messi gjorde 700 uppträdanden på Camp Nou och skrev om skivböckerna igen. Mannen hjälpte Barcelona att slå Borussia Dortmund med en 3-1 som kommer att se den spanska klubben ta toppplats i grupp F i Champions League. Stjärnman gjorde sitt 613: e mål för klubben i sin Barcelona Fotbollströja nummer 10 och hjälpte också Antoine Griezmann att säkra segern. Luis Suarez och Frenkie de Jong smalade också på planen.
Messi kommer enligt uppgift att få sin sjätte Ballon d'Or. Den argentinska väskan sjätte europeiska gyllene skor förra säsongen. Onsdagens seger ser också att Barcelona har kvalificerat sin garanti till knockouts. Dortmunds Jadon Sancho gjorde ett imponerande mål i sin gula Billiga Fotbollströjor men lyckades slutligen inte stoppa de spanska jättarna. Under tiden, den andra rivalen i grupp F, tog Inter Milan ut 3-1 vinnare på Slavia Prag som är nummer två på sju poäng.
Barcelona och Real Madrid planerar enligt uppgift att signera Pierre-Emerick Aubameyang som har utsett nio mål hittills denna säsong. 30-åringen har ett kontrakt som löpt ut i slutet av nästa säsong. Mannen sägs vägra att teckna en ny affär med Gunners. Barcelona är angelägna om att lägga till en framåt som ersättare för Luis Suarez och Lionel Messi. Om Aubameyang lämnade skulle det vara ett stort slag för Arsenal.

2019年11月25日星期一

Manchester City slog Chelsea med 2-1

Manchester City har vunnit sin andra seger genom att slå Chelsea med 2-1 förra helgen. Chelses ledning varade bara i åtta minuter och sedan startade Guardiolas sida sina egna attacker. Sergio Aguero har emellertid bekräftats missa några veckor på grund av muskelskada. Guardiola har redan avgått honom för att missa hemmakampen med Manchester United. Men Agueros frånvaro kommer att ge en gyllene chans för Gabriel Jesus. Den brasilianska är den enda passande anfallaren för konflikten med Shakhtar Dontesk.
Jesus har gjort fem mål i åtta startar den här säsongen. Guardiola verkar redo att ge Jesus en långvarig körning. Den 22-åriga anfallaren vill ha mer speltid men truppen hade Sergio Aguero. Men nu kommer han att ha den ultimata chansen att bevisa sitt värde i sina älskade Manchester City Fotbollströja. Eller så kan han ha det bättre någon annanstans men Guardiola hävdade att de kommer att hålla honom i klubben så länge som möjligt.
Leroy Sané är fortfarande skadad och han förväntas komma tillbaka till Champions League i februari. Bayern München är intresserad av att ta med honom tillbaka till Tyskland och förbereda Billiga Fotbollströjor för honom. Stad verkar dock behöva Sané inom en snar framtid och de kommer att göra allt för att hindra honom från att lämna. Och det finns den andra spelaren som Manchester City kommer att vilja behålla. Mikel Arteta har kopplats till några klubbar tidigare. Men Pep Guardiola är angelägen om att hålla honom på klubben.

2019年11月20日星期三

Mario Götze letar efter en avgång


Mario Götzes kontrakt med Borussia Dortmund löper fram till säsongens slut. Det sägs att spelaren inte kommer att lämna Borussia Dortmund på en fri överföring. VM-vinnaren sägs vara missnöjd med sin brist på speltid under Lucien Favre. Även om han lyste sin goda prestanda i Borussia Dortmund Fotbollströja kunde han inte spela lite. Dortmund försöker behålla Götze efter samtal om en potentiell förlängning, men ingen överenskommelse har nåtts ännu.
Borussia Dortmund har bekräftat att Thomas Delaney drabbades av skadan och kommer att vara ute tills efter vinterpausen. Jadon Sancho, de mest spännande ungdomarna i Dortmund, har lockat några av de största klubbernas intressen med underbara föreställningar. Han kommer att bli het egendom nästa år och många klubbar hoppas kunna skräddarsy Fotbollskläder Barn för honom. Juventus 'Emre Can sägs dessutom vilja flytta till Borussia Dortmund trots att han vill ha Bayern München, PSG och Barcelona.
Borussia Dortmund följer Olivier Giroud efter Premier League-sidan Crystal Palace gjorde sitt erbjudande för spelaren. De är villiga att göra 33-åringen till en av klubbernas toppinkomsttagare. Dortmund kan också göra ett erbjudande till honom i januari. Chelsea-spetsen är angelägen om att lämna Stamford Bridge men Inter Milan har varit hans föredragna destination. Han skulle vara villig att ta en 18-månadersavtal. Men Chelsea verkar vara motvilligt att låta honom lämna klubben.

2019年11月18日星期一

Uli Hoeneß avgick från Bayerns president


Uli Hoeneß blev den yngsta chefen i Bundesliga historia efter att han avslutade sin spelkarriär i Bayern. Och nu lade han sig som Bayerns president efter 40 år i klubben. Tidigare Adidas-chef kommer att vara hans efterträdare vid positionen. Klubben tillkännagav också sina rekordresultat förra året. Klubben uppnådde ett rekordgruppsresultat med en omsättning på 816,8 miljoner dollar. De kunde äga dyrare Bayern München Fotbollströja. FC Bayern skulle bli den andra i Deloitte Football Money League.
Bayern har varit på jakt efter en ny manager. Pep Guardiola sägs vara överst på deras önskelista. Guardiolas agent har dock svalnat spekulationerna. Guardiola åtnjöt livet i Manchester. Mannen har ett nuvarande kontrakt med Manchester City löper ut till 2021. Guardiola tränade en gång många veteraner på Bayern. Hansi Flick kommer att fortsätta vara tränaren fram till säsongens slut. Men fansen skulle vara nöjda med Peps återkomst.
Bayern München förväntas återuppliva intresset för Leroy Sane. Det sägs att Manchester City vill signera Kingsley Coman från Bayern. Men det finns ingen swapavtal i rapporten. Bayern har dock ingen plan att dela vägar med den franska kantlinjen som inte heller vill byta Billiga Fotbollströjor. Coman har inga problem med speltiden och hans kontrakt med Bayern kommer att sluta 2023. Han har framträtt mycket framträdande den här säsongen. Men klubben behöver fortfarande tillägg i attacken.

2019年11月13日星期三

PSG-mål Antoine Griezmann


Paris Saint-Germain riktar sig mot Antoine Griezmann som ersättare för Kylian Mbappe om 20-åringen lämnar klubben nästa sommar. Mbappe har kopplats till Real Madrid och Liverpool. De spanska jättarna sägs förbereda ett bud på 400 miljoner euro för spelaren. Mbappes nuvarande kontrakt på PSG kommer att löpa ut till 2022. Så Ligue 1-mästarna är oroliga för att de skulle kunna förlora honom. Griezmann verkar vara ett bra komplement till PSG medan Barcelona inte vill sälja honom.
Det sägs att PSG ser Real Madrid unga Vinicius Junior. Parisklubben förbereder sig på att förlora sina två stjärnspelare under nästa sommar. Kylian Mbappe och Neymar kopplas båda med en flytt från Paris. Det är dags för klubben att överväga att ta med fler Fotbollskläder Barn. Vinicius var en av de bättre framstegen för La Liga-jättarna och han har ett femårskontrakt med Real. Så det verkar som om det kommer att vara lite svårt för PSG att föra tillbaka ungen.
PSG är för närvarande topp i ligan med en åtta-poäng ledning. Neymar har hittills fyra gånger för klubben den här säsongen. Men stjärnspelaren har drabbats av ett hamstringsproblem och varit ute i månader. Han förväntas komma tillbaka för att bära sitt NO. 10 PSG Fotbollströja och spela matchen mot Real Madrid den 26 november. Vissa rapporter sa att brasilianern fortfarande är fast besluten att fullfölja en återgång till Barcelona.

2019年11月11日星期一

Ronaldos ilska är normal


Juventus har precis avslutat sitt La Liga-spel mot AC Milan. Cristiano Ronaldo ersattes av Paulo Dybala bara 10 minuter in i andra halvlek. Dybala gjorde ett mål för att hjälpa klubben att vinna över sin rival. Juventus-manager sa att stjärnspelaren har kämpat med skador i NO.7-Billiga Fotbollströjor. Och det var anledningen till att han ersattes under spelen. Målvakten Szczesny sa att det är normalt att Ronaldo blir lite arg, men de oroar sig inte för det här.
Det har rapporterats att Juventus är nära att underteckna Juan Cuadrado. Juventus sportdirektör Fabio Paratici antydde att colombianern snart kommer att gå med i klubben. Det 31-åriga nuvarande kontraktet löper ut i slutet av denna period. Och det kommer att bli ett enormt slag för Juve om han lämnar gratis nästa år. Han har gjort ett sådant intryck och varit en nyckelfigur för klubben den här säsongen. Så Juventus kommer att erbjuda honom en ny tvåårsavtal.
Juventus planerar att ladda ner flera spelare i januari. De har många utmärkta spelare så att Mario Mandzukic och Emre Can utesluts från Champions League-laglistan och många av dem kunde inte få vanliga minuter. Det sägs att upp till sex spelare förväntas säljas i januari. De måste ta av Juventus Fotbollströja. Samtidigt sägs Juventus vara intresserad av att ta med Ivan Rakitic från Barcelona och Gianluigi Donnarumma från AC Milan.

2019年11月6日星期三

Barcelona-fans var inte nöjda med spelarnas prestanda


Barcelona har hållit Slavia Prag med 0-0 oavgjort på Camp Nou på tisdag i UEFA Champions League. Efter matchen slog gästlaget hemmalaget för att inte skaka hand med dem. Barca-supportrarna, klädd i Billiga Fotbollströjor för att titta på spelet, var inte nöjda med deras spelares prestanda. Även om La Liga-jätten sitter på första plats hemma, är manager Ernesto Valverde under ökande press nu eftersom laget redan har tappat poäng i fyra matcher.
Valverde lyckades inte få ut mesta möjliga av flera begåvade attackerande spelare. Rykten tyder på att mannen skulle skjutas av klubben. Men vissa rapporter sa att spanjoren fortfarande stöds av hierarkin. Men han måste hjälpa klubben att lyfta Champions League-trofén för att stanna kvar i jobbet. Barca är i en bra situation i både La Liga och Champions League. Men försvararen Gerard Pique sa att det är svårt för dem att vinna Champions League med den nuvarande spaken.
Barça spelade sin sämsta match under säsongen. Griezmanns ankomst förväntades stärka vaktlistan, men bristen på sammanhållning mellan Messi och Griezmann har skadat laget. Luis Suarez utesluts genom skada och måste ta av sig Barcelona Fotbollströja. Ousmane Dembele har en bättre koppling till Messi. Det verkar som om de fortfarande har mycket arbete att göra. Klubben kommer att kollidera med Celta Vigo för att gå på deras La Liga-show.

2019年11月5日星期二

Pep Guardiola var nöjd med sitt beslut i Manchester City


Pep Guardiola flyttade till Premier League 2016 och hjälpte Manchester City att vinna en berömd inhemsk diskant förra säsongen. Han sa att det är ett av hans bästa beslut att ta över klubben någonsin. 48-åringen har vunnit 27 stora utmärkelser i sin karriär som chef. City den här säsongen sitter på andra plats i ligan hittills och de har fortfarande hopp om att besegra sin bittera rival Liverpool för att vinna titeln igen.
Micah Richards tror att Manchester City äntligen vinner Liverpool för att bli Premier League-mästare den här säsongen. Han föreslår att truppen har kvaliteten att slå på ett spel. När De Bruyne gradvis anpassar laget kommer mannen att spela sin roll och hjälpa klubben mycket i en Manchester City Fotbollströja. Dessutom har de en av de bästa tränarna som är bra på att spela sina män bäst. Därefter möter City Atalanta i Champions League på onsdag kväll.
Manchester City vann Southampton i helgen men David Silva fick en muskelskada och han förväntas inte spela matchen mot Liverpool. Spelet är utan tvekan en viktig fixtur i titelloppet. Det sägs att Sergio Aguero kan lämna City med sin Billiga Fotbollströjor på en gratis överföring nästa år vars kontrakt kommer att löpa ut 2021. Real Madrid sägs förbereda ett bud på City superstjärnan Raheem Sterling. Mannen har etablerat sig för att vara en av de bästa spelarna i fotbollsvärlden.

2019年10月31日星期四

Inter Milan är obesegrad i bortomgångar


Inter Milan har slagit Brescia med en 2-1-seger på tisdag och Romelu Lukaku gjorde för klubben. Truppen höll nerven och tog tidigt kontroll då Lautaro Martinez gjorde med ett framgångsrikt mål. De höll ett 100% bortrekord hittills denna säsong. Emellertid har chefen Antonio Conte varnat fansen att laget inte kommer att kunna fortsätta sin fina form. De flesta spelare måste suga upp trycket. Inter går mot Bologna på lördag.
Inter Milan förhandlar om en potentiell inkomstmöjlighet från Gabriel Barbosa. 23-åringen är för närvarande på lån hos Flamengo och har bevisat sin målsättning. Han har bidragit med 26 mål och sex assists för Flamengo redan så klubben vill signera honom direkt. Det är synd att han inte kan äga en Inter Milan Fotbollströja. West Ham behöver desperat en ny anfallare i januari och det kommer att vara en bra möjlighet för Barbosa att spela i Europa. Flamengo har dock rätten att göra affären permanent.
Det sägs att Newcastle United och Arsenal håller sina intressen i att underteckna Inter Milan Degnand Wilfried Gnonto. Anfallaren är bara 15 men kan skandalösa mål. Ungen har slitit sig i Billiga Fotbollströjor och gjort åtta mål för Inter's Under 17s och har verkligen lockat många sysselsättningar. Inter är enligt uppgift villiga att erbjuda honom ett treårigt kontrakt för att säkerställa sin underskrift.

2019年10月29日星期二

Real Madrid kommer att ge upp sin strävan efter Paul Pogba


Det finns många spekulationer som föreslås att Real Madrid kommer att göra drag för Paul Pogba eller Christian Eriksen i övergångsfönstret i januari. Klubben förnekas dock enligt uppgift alla rykten om de två spelarnas signeringar. Det sägs att manager Zinedine Zidane har fått höra att han måste utnyttja truppen. Madrid spenderade 130 miljoner pund för att få Eden Hazard och 50 miljoner pund för Luka Jovic. Andra investeringar som Eder Militao och Ferland Mendy spelas fortfarande inte för mycket.
Real Madrid har en kort mittfältare men klubben kommer nu att fokusera på sommaren och de är intresserade av mer lovande unga stjärnor. Real Madrid vill ha fler nya Billiga Fotbollströjor. Klubben har skickat två scouter ner till U17 World Cup-turneringen för att analysera de potentiella spelarna. Real Madrid är angelägna om Kylian Mbapes tjänst under lång tid. Spelaren är världens bästa unga spelare. Och han siktar på att nå toppen av europeisk fotboll.
Det sägs att klubben inte kommer att låta någon första lagspelare lämna mitt i denna säsong. Vissa rapporter tyder på att Gareth Bale vill lämna Madrid nästa sommar. Till slut blir han trött på Real Madrid Fotbollströja. Men klubben planerar sin avgång i januari. Han utesluts från spelet mot Club Brugge i början av denna månad. Han förväntas inte delta i spelet på onsdag.

2019年10月24日星期四

Chelsea 1-0 Ajax: Batshuayi hjälpte klubben att vinna


Chelsea har vunnit en 1-0-seger över sin grupp H Champions League-rival Ajax på onsdag. Det är ett landmärkesresultat för klubben. De pressade på mer under de sista 25 minuterna och Michy Batshuayis sena mål sparkade ut Ajax äntligen. Callum Hudson-Odoi har tillhandahållit det bästa ögonblicket på första halvlek. Men Pulisic och Batshuayi träffades för att göra skillnaden på 81 minuter. Pulisic har kämpat för spel efter sin ankomst i sommar. Men han bevisar sig äntligen mycket.
Mason Mount har brast i Chelsea första laget den här säsongen. Han utnyttjade varje möjlighet att lysa med att göra fyra mål i nio Premier League-matcher. Hans tidigare lag Arnmed-lagkamrat sa att Mason kommer att nå den absoluta toppen i Chelsea Fotbollströja. Mitchell van Bergen blev inte förvånad över att se prestandanivån Mason producerar. Han föreslår dock att Mason kommer att spela för Barcelona eller Real Madrid.
Nathan Ake har kopplats till Chelsea nyligen. Han har tillbringat fem år på klubben men såldes till Bournemouth 2017. Frank Lampard har uppmanats att anpassa en Billiga Fotbollströjor och avgå 24-åringen. Det sägs att Chelseas ägare letar efter en potentiell övertagande. Rykten säger att chefen har tappat intressen i Chelsea. Och många köpare sägs att närma sig ägaren redan.

2019年10月22日星期二

Cristiano Ronaldo slår 700: e mål för Juventus


Förra lördagens match har vi sett Cristiano Ronaldo göra för Juventus för att vinna över Bologna med 2-1, vilket lämnade klubben ledande fyra poäng i toppen av Serie A. stjärnan har presenterat sin jubileums Juventus Fotbollströja med tryck "Ronaldo 700" på baksidan till hedra det 700: e målet i sin 17-åriga karriär. Och han fokuserar fortfarande på att vinna trots att han har uppnått 700 mål. Även om han är 34 år är han inte redo för pensionering ännu.
Cristiano Ronaldo åtnjuter sin speltid på Juventus och han har uttryckt sin glädje med systemet under Maurizio Sarri. 34-åringen sa att han njuter av Juventus attackerande stil mer den här säsongen. Ronaldo har hittills gjort fem mål på nio matcher. Juventus kommer att möta Lokomotiv Moskva i UEFA Champions League idag. Aaron Ramsey kanske inte kommer med i spelet och Sarri har många alternativ i attacken.
För bristande speltid verkar Adrien Rabiot hitta en utgång från Juventus i januari. Han flyttade just till Turin med en gratis transfer över sommaren. Med bara tre framträdanden hittills blir mittfältaren mer och mer rastlös i Billiga Fotbollströjor. Matthijs de Ligt har det inte bra efter att han flyttade till Turin. Han står inför kritik men medgav att han inte gjorde det som bäst. Det ser ut som att den unga försvararen fortfarande måste arbeta hårdare.

2019年10月17日星期四

AC Milan led rekordförlusterna


AC Milan har enligt uppgift drabbats av rekordförluster. Rapporten antyder att förlusterna ökade med 16 procent till 146 miljoner euro. Elliott tog kontroll över klubben förra året och har försökt få klubben tillbaka i form. Uppenbarligen kunde en ny snygg AC Milan Fotbollströja inte hjälpa dem så mycket. Samtidigt ersatte Stefano Pioli Marco Giampaolo förra veckan men en vändning blir inte lätt. Milan slutade femte i Serie A förra säsongen medan han noterade en 13: e plats i Serie A hittills denna säsong.
Giampaolo ersattes av Stefano Pioli. Mittfältaren Franck Kessie tyckte synd om avskedningen och han tror att den tidigare tränaren bara behövde lite mer tid. Men han kommer att försöka arbeta med den nya chefen. AC Milan kunde ha en mittfältare anlänt i sommar. Mohamed Elneny sa att han har fått ett erbjudande från Milan men äntligen gick han med Arsenal på lån. Men Milan sägs planera att göra ett nytt bud i januari.
Theo Hernandez har nyligen gått in i Milanos första lag. Spelaren anlände till 20 miljoner euro i sommar och har kämpat i klubben. Han förutspås hand Billiga Fotbollströjor och vara vänsterback efter att Stefano Pioli var chef. Han väntar fortfarande på den nya kampanjen. Han sa att han kom till Milan för att göra historia. Och han tror att laget kommer att slå Lecce på söndag.

2019年10月15日星期二

Kevin Glazer planerar att sälja sin andel i Manchester United


Det sägs att en av innehavarna i Manchester United planerar att sälja 13%. Kevin Glazer har ärvt insatsen från sin far. Förenta staterna måste också hitta en ny Billiga Fotbollströjor sponsor. Trots att de kastade mycket pengar på överföringar ansågs bara en handfull av dessa signeringar vara en framgång. Fans kritiserade klubbhierarkin för deras sides dåliga start på kampanjen.
Manchester Uniteds chef planerar att spendera stora pengar på övergången nästa sommar. Det kommer inte att bli någon panikköp eftersom chefen har tillhandahållit de sex överföringsmålens namn. Moussa Dembele sägs vara med i listan. Förenta staterna sitter på 12: e plats i tabellen, vilket sågs som en fruktansvärd start på den nya kampanjen. Någon sa att Solskjær kunde bli avskedad medan vissa är övertygade om att chefen kan hantera trycket.
Mittfältaren Scott McTominay har avslöjat att han fortfarande håller kontakten med tidigare manager Jose Mourinho. Han berömde och tackade portugisierna för att ge honom en chans i det första laget. Han bar en Manchester United Fotbollströja och debuterade under Mourinho och tar sedan alla chanser. McTominay har blivit en av Ole Gunnar Solskjærs mer konsekventa spelare den här säsongen med att spela alla åtta Premier League-matcher.

2019年10月9日星期三

Neymar länkar till Chelsea signering


Neymar har länge varit kopplad till en flytt från PSG. Även nu finns det några gissningar och spekulationer om hans avgång. Det sägs att Chelsea är intresserad av att signera den brasilianska stjärnan för 230 miljoner dollar. Det råder ingen tvekan om att Neymar skulle lägga till något djup till Blues, men det är fortfarande osäkert att Chelsea skulle betala så mycket för att få tillbaka spelaren. Neymar har inte hjälpt den franska klubben att vinna UEFA Champions League-titel.
Neymar kommer att slutföra sitt 100: e spel med Brasilien. Med sin hjälp har Brasilien 70 segrar, 19 oavgjorda och 10 nederlag hittills. Han sa att han var mycket glad att nå det märket på 100 matcher. Efter misslyckandet med att flytta Barcelona i sommar fick 27-åringen vanligtvis sång från PSGs fans under spelen. Men nu sa han att han känner sig lycklig och bekväm med klubben och PSG Fotbollströja. Han hoppas hålla sig i form i den nya säsongen.
Det sägs att det sydamerikanska paret Cavani och Silva kommer att lämna Paris Saint-Germain. Cavani har inte helt uteslutit möjligheten att stanna. Kylian Mbappe kunde inte ta sin Billiga Fotbollströjor och spela för det franska laget som lårskada och kommer att missa matchen mot Turkiet och Island. PSG: s framåt gjorde 13 mål i 33 matcher för Frankrike. Men han har bara lyckats sex framträdanden för PSG den här säsongen.

2019年10月8日星期二

Bayern München fick en överraskande förlust


Bayern München kunde ha behållit sin obesegrade situation men föll till en nedslående 2-1-förlust tills Hoffenheims ankomst. Det har varit nästan ett år till dagen att de förlorade en Bundesliga-spel hemma förra gången. Det var väldigt lite drömmande om Bayerns skärm och ingen glans med sina Billiga Fotbollströjor. Efter att Bayern gjorde ett enormt uttalande när de besegrade Tottenham 7-2 på tisdag, stannade Hoffenheims seger Bayern faktiskt. Niko Kovacs attack såg ganska inaktuell ut.
Förlusten har utsatt gamla problem. De såg slöa och tillfredsställande till och med Lewandowski upprätthöll sitt resultat för poäng hittills. Tränaren måste erkänna att de gjorde för många misstag och var så irriterade att de inte kunde bygga på de goda vibberna. Bayern har 14 poäng hittills för att låta Bundesliga bli spännande. Wolfsburg förblir nu det enda obesegrade laget medan Dortmund låter ledningen glida två gånger. Lyckligtvis har Bayern chanser att vända situationen.
Bayern München Hernandez är frånvarande för hans kneproblem men kallades till den franska truppen av det franska fotbollsförbundet för en läkarundersökning. Klubben har kritiserat call-up och Bayerns klubbläkare sa också att en call-up inte är meningsfull. 23-åringen måste hålla sina Bayern München Fotbollströja väl eftersom han missade spelet förra veckan och inte kunde spela i matchen mot Island och Turkiet.

2019年9月24日星期二

Callum Hudson-Odoi ser ut att göra comeback


Callum Hudson-Odoi skadade sin Achilles-sen nu ser ut till comeback från fem månaders återhämtning. 18-åringen tecknade ett nytt femårskontrakt förra veckan och fick sina nya snygga Chelsea Fotbollströja. Hans återkomst förväntas bli ett stort uppsving för både klubb och land. Ungdomen har inte varit med sedan Frank Lampard tog tyggen på Stamford Bridge men förväntar sig att presentera tillsammans med Reece James för att göra sitt första lag tillbaka på onsdag. Chelsea tar Brighton på lördag.
Chelsea led en förlust med 2-1 hemma mot Liverpool. Mason Mount gick med i spelet men han avslöjade att hans oro efter att ha blivit offer för en utmaning. Hans fotled hade skadats under kollisionen mot Valencia. Han hoppades få en snabb återhämtning och spelade Liverpool-spelet. Men Christian Pulisic satt bara på bänken för att se klubbens nederlag. Men Lampard föreslog att 21-åringen skulle få stora möjligheter och hans chanser kommer att komma.
Även om Chelsea inte vann sin seger mot Liverpool, är klubben säkerhetskopierad för att säkra en topp-fyra mål i Premier League. Paul Merson sa att Chelsea har visat mycket positivt av det spelet. Klubben ligger för närvarande på 11: e plats i Premier League. N’Golo Kanté var också imponerande mot Liverpool i sin rena Billiga Fotbollströjor. Och han förvandlade sig själv till en komplett mittfältare. Men han gjorde bara sin tredje gång på sidan från början denna säsong.

2019年9月19日星期四

Jadon Sancho bekräftade inte sin framtid på Borussia Dortmund


Jadon Sancho bekräftade inte sin framtid på Borussia Dortmund nästa sommar. Han har haft en imponerande start på kampanjen. Manchester United försökte signera Sancho under lågsäsongen. Och den engelska klubben förväntas gå tillbaka till spelaren nästa år. Rykten har bekräftats av den tekniska direktören för Borussia Dortmund. Men frammannen sa att han för närvarande bara vill vårda Billiga Fotbollströjor och ge 100 procent för Borussia Dortmund.
Borussia Dortmund kämpade Barcelona till oavgjort i Champions League på tisdag kväll. Dortmunds nya signering Mats Hummels frågades en gång för bristen på snabbhet att spela effektivt i Favres system. Men de två fantastiska föreställningarna har visat att Hummels ankomst verkade förnuftig. Han bar Borussia Dortmund Fotbollströja och gjorde ett positivt intryck som ledde klubbens försvar. Barca startade spelet utan Messi men har fortfarande den högdrivna uppställningen.
Borussia Dortmund har en av de mest passionerade fanbaserna. Fans har gjort en imponerande gul vägg som är verkligen oförglömlig. De fick också ögonen med en fantastisk skärm före match, men de kunde inte hjälpa sina hjältar att bryta ner en stark Barcelona-sida. Men deras klubb hyllas fortfarande av besökare. Spelaren Achraf Hakimi berömde också sin klubb. Han har spelat sju gånger den här säsongen och hoppas fortsätta de fina defensiva prestationerna.

2019年9月17日星期二

Juventus fick skador och spelar dåligt mot Fiorentina


Juventus drog 0-0 till Fiorentina förra helgen, även om de ser ut att vara perfekt. Till skillnad från förra säsongen ledde de ligan från första helgen till sista. De fick skador och spelar dåligt. Trots att han har Cristiano Ronaldo i uppställningen behöver superstjärnan också mittfältet för att skapa möjligheter för honom. Miralem Pjanic tvingades att avvika strax före halvtid medan han hade på sig en Juventus Fotbollströja. Vissa fans har redan uttryckt besvikelse.
Sarri citerade tidpunkten för kick-off och extrem värme som skäl. Men chefen har kallats 'dåligt för fotboll' av den tidigare Juventus-direktören Luciano Moggi. Och Antonio Conte föreslog också att Sarri borde lugna sig eftersom de har så vackra Billiga Fotbollströjor. Det handlar verkligen om Champions League den här säsongen för Juve. Och Sarri kommer att behöva balansera under de kommande åtta månaderna. Juventus startar en kampanj på onsdag på Atletico Madrid.
Douglas Costa kommer att missa flera veckor med en hamstringskada. Det är fortfarande osäkerhet om Danilo kommer att gå med i kollisionen vid Wanda Metropolitano eller inte. Sarri måste göra ändringar för matchen mot Atletico Madrid. Ett problem med rasism finns redan länge i den italienska fotbollsvärlden. Färgspelare booed kontinuerligt av de rivaliserande lagfans. Det har rapporterats att tolv fotbolls-ultraljud har arresterats när de hotade med att sjunga rasistiska slagord.

2019年9月10日星期二

Manchester City blir den första klubben som spenderar över 1 miljard på överföring


Manchester City leder vägen på 1 014 miljarder euro framför de andra två klubbarna som bröt sitt överföringsrekord tidigare i år. Men de hade också det största nettoförbrukningsunderskottet 2010–2019. Pep Guardiola kan ha intressen i Benficas Florentino Luís och kan göra ytterligare ett drag för Inter-försvararen Milan Skriniar i januari. Manchester City och Liverpool är något som troligtvis avgör Premier League-titeln. Men deras finansiella muskel ger dem en fördel.
Manchester City tjänade 151 miljoner pund från TV-intäkter förra säsongen, bara 1 miljon pund efter Liverpool. De två sidorna kämpade för Premier League-ära förra terminen och kommer att göra sitt bästa för att vinna titeln för Billiga Fotbollströjor denna säsong. City kommer att resa till Carrow Road för matchen mot Norwich City på lördagen den 14 september. Kevin Friend kommer att vara domaren på spelet City mot Norwich City i helgen. City fans har uttryckt sin frustration över manens utnämning.
Kevin De Bruyne gav tre assistenter som fortsatte sin lysande start på säsongen när Belgien slog Skottland 4-0 i kvalet i Euro 2020. Mittfältaren har börjat alla fyra matcher i Manchester City Fotbollströja den här säsongen för City. Han förväntas spela en nyckelroll i Champions League. Samtidigt tävlar flera spelare inklusive Leroy Sané, Aymeric Laporte och Oleksandr Zinchenko i EA SPORTS FIFA-utmaningen.

2019年9月5日星期四

Aymeric Laporte hade en framgångsrik operation


Aymeric Laporte genomgick en framgångsrik operation på knäet, bekräftat av Manchester City. Spelaren ser ut att vara på sidan under en tid eftersom han fick skador på spelet mot Brighton. Spelaren deltog i staden 2018 och har spelat en viktig roll i klubben. Det råder ingen tvekan om att hans frånvaro kommer att vara ett enormt slag för klubben. Här är några spelare som Nathan Ake, Ruben Dias och Toby Alderweireld som Guardiola skulle vara intresserad av.
Manchester City letar efter en ny försvarare efter Vincent Kompanys avgång. Under tiden är Aymeric Laporte Pep Guardiolas första val mittbacke men förväntas vara frånvarande i några veckor eller månader för operationen i hans högra knä. Han måste ta av sig Manchester City Fotbollströja under en tid. Även om Fernandinho och John Stones skulle kunna vara tränarens ytterligare alternativ, tros Guardiola vara ångrat att han inte har gjort en affär för Harry Maguire som bristen på försvarare.
Vincent Kompany lämnade Manchester City i sommar men kommer nyligen att återvända till Etihad för ett speciellt spel. Han tror att detta kommer att vara en stor chans att säga adjö till fansen, men han har ingen möjlighet att bära Billiga Fotbollströjor. Han är glad över att vara en del av den enorma omvandlingen i klubben tidigare. Samtidigt har klubben lagt fram sin trupplista för UEFA Champions League den här säsongen.

2019年9月2日星期一

Bobby Duncan lämnade äntligen Liverpool till Fiorentina


Anfallaren Bobby Duncan har äntligen lämnat Reds till Fiorentina. Affären värd 1,8 miljoner pund under tre år och spelaren har slutfört sin medicinska på måndag. Duncan fångades upp i en social media-storm innan hans överföring. Hans agent Saif Rubie postade och anklagade klubben tvingade spelaren att hålla Billiga Fotbollströjor och stanna på klubben. Liverpool avfärdade anklagelserna mot klubben och beslutade att avgå med Duncan.
Samtidigt avslutade Liverpool det fyraåriga avtalet med Ryan Kent från klubben till Rangers. 22-åringen tillbringade förra säsongen på lån och presenterade för Liverpool under säsongen. Liverpool förväntas för närvarande spela som potentiella Premier League-vinnare. De har hittills 100 procent rekord för tre ligamatcher. De tros vara ett titelvinnande lag eftersom de gjorde varje arkiverad brunn. Klubben tar mot Newcastle hemma den 14 september.
Adrian gick med i de röda som en säkerhetskopia till Alisson som fick en kalvskada förra månaden. Adrian lämnade West Ham på sommaren och kommer att stanna kvar på Melwood för att komma upp till hastighet till högre standarder. Roberto Firmino har bevisat sin betydelse i Liverpool Fotbollströja till klubben efter att han ersatt Georginio Wijnaldum för att spela mot Barcelona. Han verkar vara tillbaka till sitt allra bästa i den nya säsongen och klubben kommer att fungera med honom.

2019年8月29日星期四

Coutinho fick beröm för att vara nyckeln till ny säsong


Robert Lewandowski har gjort alla mål för Bayern München i Bundesliga. Den superstjärna anfallaren sägs vara nöjd med nykomlingarna, Philippe Coutinho och Ivan Perišić. Anfallaren berömde sin nya lagkamrat Philippe Coutinho för att ha lagt till fler alternativ i ny Bayern München Fotbollströja och kan hjälpa till att fylla tomrummet i mittfältpositionerna. Lewandowski hävdade att hans klubb har en stor kvalitet i spelare än rival Dortmund. Samtidigt planerar Robert att förnya sitt kontrakt med klubben.
Det sägs att Bayern München och PSG båda är intresserade av mittfältaren Miralem Pjanić. Och om priset är rätt kommer spelaren att säljas och lämna Juventus i sommar. Det var några spelare som var angelägna om att få nya Billiga Fotbollströjor och gå med i Bayern München. Michael Cuisance sades flytta till Bayern genom att göra försök att irritera sina tidigare chefer. Men beteendet sågs vara oacceptabelt och oprofessionellt.
Bayern München har hävdat att de har gett upp jakten på den Espanyols defensiva mittfältaren Marc Roca. Men den spanska klubben sägs släppa sitt begärda pris på 40 miljoner euro. Om spelaren går med i den tyska klubben lägger han djupet till mittfältet för Bayern. Under tiden visar Bayern intressen för en målvakt för Schalke 04 och har fått ett stort erbjudande.

2019年8月26日星期一

Rodrygo kommer inte att lämna i sommar


Real Madrid har ingen plan att låta Rodrygo lämna men håller honom kvar. Han kommer att tillhöra den första laggruppen men kommer att återvända för att spela med Castilla om chefen inte behöver honom. Det kommer att finnas ett extra utrymme för Rodrygo att börja komma in i trupper. Keylor Navas sades att lämna klubben men detta har visat sig vara mycket svårt att uppnå. Även om det finns många klubbar som har intressen av att skriva under honom, vill klubbkaptenen Sergio Ramos att han ska stanna.
Real Madrid mot Valladolid på lördag drar en hemöppnare 1-1. Rodriguez överför tillbaka till Madrid för att bli huvudattraktionen i en match. Men han ersattes tidigt i andra halvlek eftersom han har drabbats av en kalvskada. Det är svårt att se honom ha på sig Real Madrid Fotbollströja och dyka upp på planen. Mittfältaren skapade flera chanser och chefen sa också att det var en bra match för James. Men han förväntades lämna klubben i sommar.
Madrid arbetar hårt för att söka en första ligatitel sedan 2017 och är fortfarande angelägen om att föra PSG-stjärnspelaren Neymar tillbaka till Bernabeu. Brasiliansken förväntas ta med sig kvaliteter och sina nya Billiga Fotbollströjor till klubben. Men Real har tillbringat mycket i sommar och måste ladda ner fler spelare för att samla in pengar. Barcelona tros vara hans föredragna destination. Real Madrid möter Villarreal på söndag.

2019年8月22日星期四

Marco Silva vill spela Richarlison på vingen


Marco Silva planerar att sätta Richarlison på högerkanten. Spelaren användes uteslutande som bred man från slutet av januari. Även om Richarlison nyligen sa att hans preferens är att spela som anfallaren insisterar Silva på att han kommer att spela brasiliansk främst till vänster eller höger. Han tror att det är den position som spelaren kan prestera bättre i. Han medgav att Richarlison gjorde mycket bra saker för klubben som anfallare förra säsongen.
Everton-försvararen Yerry Mina har börjat säsongen i mitt försvar. Han gick med i klubben med en signering på 27 miljoner pund för 12 månader sedan men har inte spelat mer än sex på varandra följande matcher hittills. Silva säkerhetskopierade sin spelare och trodde att han kunde vara en mycket bra lösning i sina Everton Fotbollströja för klubben. Mina medgav också att han fortfarande kan förbättra sig men sa att han spelar sin bästa fotboll sedan han anlände till klubben. Nyckeln för honom nu är att hålla sig frisk.
Everton har fyra poäng men fortfarande inte att säga ett mål ännu. Silva ser nu framtiden på Everton. Han sa att klubben försöker hålla sin nivå. Dessutom är Dominic Calvert-Lewin fast besluten att återbetala Marcel Brands tro. Han lovade att hålla Billiga Fotbollströjor väl och accepterade tävlingen i klubben och tackade Moise Keans ankomst. Vad är nästa? Everton möter Aston Villa imorgon.

2019年8月19日星期一

Bayern München lägger till en ny spelare till truppen


Bayern München kommer att ha en galen sommar. Klubben har fortfarande kopplats till tre tysklandskampspelare som är Timo Werner, Kai Havertz och Leroy Sane. Bayern München försöker locka Werner på en gratis överföring nästa sommar. Han kommer att ta med sig sin förmåga som en dödlig målscorer för klubben. Sane arbetar för att rehabilitera efter sin ACL-operation. Havertz har både hastighet och kraft i sitt spel. Vissa måste lämna om de tre spelarna tas in.
Den brasilianska mittfältaren Philippe Coutinho har lånats ut till Bayern München. Han kommer att tillbringa en säsong på tyska när hans lånekontrakt löper ut 30 juni 2020. Spelaren gjorde 21 mål och gav 11 assister till Barcelona. Han introducerades i Bayern München Fotbollströja nummer 10 och han uttryckte sin spänning att gå med i klubben. Han är mångsidighet att spela på offensiv.
Affären är ett rätt drag för alla sidor. Coutinho kunde inte få tillräckligt med speltid på Camp Nou och han behöver nya utmaningar. Han kunde användas till vänster som ett alternativ till Kingsley Coman. Det kommer att vara en bra tid när de tar på sig samma Billiga Fotbollströjor. Under tiden behöver Bayern wingers och Coutinho lägger till lite djup för klubben. Bayern München har många andra kvalitets unga spelare i deras II-sortiment.

2019年8月15日星期四

Napoli planerar att underteckna Hirving Lozano


Napoli förväntas slutföra ett avtal för Hirving Lozano efter att ha missat Real Madrids James Rodriguez. Det sägs att affären kommer att slutföras under de kommande dagarna. Klubben har enligt uppgift accepterat att betala kantlinjens klausul om 42 miljoner euro. Men klubben syftar också till Fernando Llorente som tidigare tillbringade två år med Juventus. Han fick underteckna till och med Premier League-övergångsfristen. Napoli har spenderat mycket på denna sommaröverföringsmarknad.
Men klubben är fortfarande angelägen om att underteckna Mauro Icardi som kommer att behöva fatta sitt beslut i några dagar. Spelarens förmåga att göra mål skulle vara det perfekta tillskottet till Napolis attack. Förbereder Napoli Fotbollströja väl, sägs klubben tala med Icardi för att försöka övertyga honom att gå med i dem. Men Icardi håller på med att Juventus ska göra ett drag. Romerna deltar också i loppet och de kommer att erbjuda kontanterna plus Edin Dzeko för Icardi.
Inter och Napoli anses allmänt att de två klubbarna kommer att vara favoriterna för att vinna Serie A-titel. Juve har vunnit titeln i åtta år i rad. Det kommer också att vara lite mer press för andra italienska klubbar, särskilt som Inter och Napoli. Napoli har spenderat stora pengar på överföringsmarknaden och deras förtjusande nya Billiga Fotbollströjor, de har visat sin angelägna om att vinna titeln. Låt oss se vilken klubb som blir nästa säsong vinnare av Serie A.

2019年8月12日星期一

Neto kommer att genomgå operation i tisdag


Ernesto Valverde har behövt justera sin sortiment och såg till att hans målvakter spelade samma gång. Neto och Ter Stegen spelade båda 45 minuter i de tre första matcherna. Neto är sommarens andra undertecknande och han kommer att ta sin Barcelona Fotbollströja och genomgå operation i tisdag. Den nya signeringen Griezmann var den mest använda i sommar eftersom Leo Messi skadades och Luis Suarez kom tillbaka sent. Griezmann kommer att vara en nyckelfigur i laget nästa säsong.
Alla rykten om Neymars återkomst till Barça kan sluta i en snar framtid. Det verkar som om PSG inte kommer att sälja Neymar till Barcelona. Neymar har gjort vissa rörelser för att underlätta hans avgång. Real Madrid har många gånger försökt signera 27-åringen. Det sägs att Lionel Messi privat har uppmanat Neymar att avvisa Real Madrid. Neymar tillbringade fyra säsonger tillsammans med Messi i Barcelona. Men PSG-chef Thomas Tuchel medgav att han vill att Neymar ska stanna.
Ousmane Dembele är redo att explodera på scenen i år. Hans vän Antoine Griezmanns ankomst har gjort Ousmane mycket gladare på och utanför planen. Han har förbättrats under för säsongen och han kunde ha en större mängd speltid på grund av Messis olyckliga skada. Vingaren är redo att ta på sig sin nya Billiga Fotbollströjor och tävla med den attackerande positionen bland de andra tre stjärnspelarna.

2019年8月8日星期四

Juventus avslutade bytet för Danilo och Joao Cancelo


Juventus har slutfört ett avtal med Manchester City för bytet mellan Danilo och Joao Cancelo. De italienska jättarna hade tecknat brasilianska Danilo på ett femårskontrakt för 37 miljoner euro. Och City kommer att föra Cancelo tillbaka till Etihad Stadium. Den 25-åriga Cancelo var så glad att ha på sig nya Billiga Fotbollströjor. Han tillbringade en säsong på Juventus men kommer nu att flytta till City på sex år. Cancelo gav ett mål och fem assist för Juve förra säsongen.
Paulo Dybala kommer sannolikt att flytta till England i sommar medan förhandlingarna mellan Juventus och Manchester United misslyckades. Det sägs att Juve har accepterat ett 70 miljoner erbjudande från Tottenham för Dybala. Han tvekar att ta av sig Juventus Fotbollströja. Även om spelaren ännu inte har gått med på ett kontrakt kan avtalet få stora effekter för Juventus. Supporters kommer att vara upprörda för försäljningen eftersom Dybala är en av fansens favorit. 25-åringen fick poäng under för säsongen på onsdag.
Mauro Icardi och Romelu Lukaku är de två valen för Juventus i sommar. Det sägs att Cristiano Ronaldo föredrar att ansluta sig till Icardi. Inter Milan's chef Antonio Conte har uteslutit honom från sin nya säsongsplan. Men de många italienska klubbarna sägs vara angelägna om honom. Det verkar dock som om kopplingen mellan Juve och Paulo Dybala är starkare.

2019年8月5日星期一

Mauro Icardi har inget annat val än lämnar Inter Milan


Mauro Icardi har fått höra från Inter Milan att han inte kommer att spela på två år om han vägrar en överföring. Inter är redo att helt frysa argentineren ur sina första lagplaner. 26-åringen verkar ha beslutat att behålla sina Inter Milan Fotbollströja och stanna på klubben när den italienska klubben vill sälja honom i sommar. Även om Icardi fortfarande satte in 11 Serie A-mål förra säsongen, avskaffades han från kaptenens armband.
Radja Nainggolan har anslutit sig till Cagliari på lån tills säsongens slut. 31-åringen hade tidigare tillbringat fyra år på att spela för Cagliari. Han är bekant med att byta Billiga Fotbollströjor. Han gjorde 36 framträdanden och gjorde 7 gånger för Inter förra säsongen. Det sägs att Inter Milan förbereder en växling med kontant-plus-spelare för Viola och Italiens vänsterback. Biraghi verkar passa bra för Inter Milan. Möjligheten att Inter flytta för Biraghi kan inte uteslutas.
Inter Milan är angelägna om jakten på anfallaren Romelu Lukaku från Manchester United i sommar. Lukaku vill lämna sin nuvarande klubb och han kommer att tillåtas att lämna om United kan återta de 75 miljoner pund som de betalade för hans tjänster i juli 2017. Samtidigt är Juventus också intresserad av hans signatur. Inter kämpar för att skaffa pengar till spelaren och de kommer enligt uppgift att lägga 73 miljoner pund på bordet för Lukaku.

2019年7月31日星期三

Chelsea vann en 5-3-seger i en vänskaplig


Chelsea har vunnit sin näst sista vänskapstid före säsongen mot Red Bull Salzburg med 5-3 på onsdag. Christian Pulisic gjorde två gånger för klubben. Han spelade också en roll i ett tredje mål. 20-åringen har gjort några solida försäsongföreställningar. Chelsea står inför överföringsförbudet i sommar, de kanske måste vända sig till dess yngre stjärnor. Pulisic kan vara mannen som fyller hålet i Eden Hazard i deras sortiment.
Chelsea kommer att sälja mittfältaren Danny Drinkwater i sommar, nu verkar det som om spelaren kommer att behålla sina Billiga Fotbollströjor och stanna på Stamford Bridge. Den engelska klubben har inte fått något erbjudande för 29-åringen. Han gick med på Blues 2017 för en avgift på cirka 35 miljoner pund. Han fick höra att lämna eftersom han inte lyckades imponera för klubben. Han är inte det första valet under Lampard, men han kommer sannolikt att använda som back-up. Nyligen har han varit mer involverad under vänsterskapen före säsongen.
Den nya Premier League-säsongen kommer. Chelsea förväntas möta Manchester United i augusti 11. Den nya manageren tros galvanisera sin tidigare klubb sedan hans återkomst. Callum Hudson-Odoi har enligt uppgift tecknat en ny femårsavtal med Blues. Men spelaren vill ha Chelsea Fotbollströja nummer 10. Hur som helst, det finns många beslut som måste fattas av den nya huvudtränaren.

2019年7月24日星期三

Tammy Abraham kommer att bära skjorta nummer nio


Chelses nya manager Lampard förbereder sig för sin första säsong. Men klubben kan inte göra några nya signeringar i sommar. Det ser ut som en katastrof för antingen Chelsea eller Lampard. Nyligen fick Tammy Abraham öppnaren för Chelsea mot Barca i Japan. Han har blivit ombedd att bära klubbens Billiga Fotbollströjor nio. Även om vissa anhängare oroar sig för hans nya nummer, sa 21-åringen att han är hedrad att bära tröjan nio på Chelsea.
Hudson-Odoi kommer att teckna ett femårigt avtal med Chelsea. Han är inne i det sista året på sitt kontrakt. Det sägs att Bayern München är angelägna om att underteckna honom och har lagt ett bud på 18-åringen till 35 miljoner pund. Hudson-Odoi har dock beslutat att behålla sina Chelsea Fotbollströja och stanna på klubben efter Frank Lampards ankomst. Han kommer att missa kampanjen 2019-20 genom skada, men klubben är ivriga att hålla honom.
Frank Lampard förväntas utnyttja ett antal unga spelare den här säsongen. Vissa stannar och andra måste lämna. Hudson-Odoi och Ruben Loftus-Cheek har bekräftat sin framtid hos Chelsea. Reece James kommer enligt uppgift att utgöra en del av det första lagets trupp denna säsong. Det verkar som om den nya chefen är redo att fortsätta sätta sin tro på ungdomar. Under tiden överväger klubben att skicka Davide Zappacosta på lån för att få utrymmet.

2019年7月22日星期一

Manchester City har kritiserats av kinesiska medier


Manchester City har kritiserats i Kina för att ha varit respektlöst och arrogant vid Asia Trophy förra veckan. Klubben slog West Ham men förlorade med straff 4-1 i semifinalen. Xinhua News uppgav emellertid att klubbens beteende på turnén hade haft motsatt effekt. De har anklagats för att komma till Kina endast med ”önskan att vinna plånböcker, inte hjärtan och sinnen”. Staden vägrade dock att kommentera artikeln men de anser att det inte är en verklig upplevelse för dem.
Manchester City gjorde Rodrigo Hernández Cascante till sin rekordunderskrift på sommaren. Även om Rodrigo inte ser ut som en ovanlig spelare som klubben har, kommer han att ge mer soliditet åt sidan i sin Manchester City Fotbollströja. Han har förts till England som ersättning för Fernandinho. Men han sa att han har sitt eget sätt att spela snarare än tackla. Han kommer att försöka lära sig så mycket som möjligt och vinna framgången för klubben.
Det sägs att Manchester City och Liverpool tävlar om att signera den 17-åriga Flamengo-mittfältaren Reinier. Även om ungen inte får byta Billiga Fotbollströjor och lämna innan han fyller 18 år, har de två engelska klubbarna intressen på honom och de är angelägna om att binda upp en affär i förväg. Staden vill underteckna honom som den långsiktiga arvingen till David Silva.

2019年7月18日星期四

Arsenal besegrade Bayern München med 2-1


Arsenal har vunnit sin första seger i denna före säsongen med att besegra Bayern München för 2-1. Pierre-Emerick Aubameyang imponerade under hela den första halvan medan Lacazette bredvid hittade plats för en strejk. Sedan bröt två Arsenal-ungdomar slutligen dödläget med bara två minuter att gå. Den nya bort Arsenal Fotbollströja kom först med oss. Arsenal har en bra pre-season start och nästa kommer de att möta Fiorentina på lördag.
Arsene Wenger medger att han är mycket överraskad av Laurent Koscielny. Den 33-årige försöker tvinga genom ett drag bort från klubben. Han vägrade att resa med första laget för sin pre-season kampanj förra veckan som ilska Unai Emery. Arsenal kommer att öppna disciplinära förfaranden mot Koscielny. klubben har bara undertecknat 18-åringen framåt i sommar trots att Emery hävdade att det kommer att bli mer överföringsaktivitet de närmaste dagarna.
Arsenal är fortfarande intresserad av Wilfried Zaha, Kieran Tierney och William Saliba. Även om de har begränsad budget i sommar jobbar de med möjligheten att underteckna några nya spelare och förbereda fler Billiga Fotbollströjor. Unai Emery medgav att han tidigare inte kände till Burtons potential och mångsidighet. Hans assistent tränare Freddie Ljungberg varnade honom med det. Så Emery tackar Ljungberg för att hjälpa honom och unga spelare.

2019年7月15日星期一

Det är svårt för Philippe Coutinho att återvända till Liverpool


Philippe Coutinho har länkats till överföringar till Manchester United och Chelsea under de senaste veckorna. Men hans agent sa att han skulle återkomma till Reds om han ville återvända till Premier League. De 27-åriga tillbringade fem år i Liverpool och gick med i Barcelona i januari 2018. Han bar hans nummer sju Billiga Fotbollströjor har kämpat för att etablera sig som ett första lag regelbundet på Camp Nou. Men Coutinho kunde ha varit en överstock för Reds nu.
Liverpool manager Jurgen Klopp skulle vilja använda Adam Lallana längre ner på planen. Lallana led av många skador under de senaste 18 månaderna, nu förväntas han återuppfinna sig i en djupare roll. Under tiden verkar Klopp vara redo att ge klubbens ungdomliga talang en chans att skina i sitt första lag. Liverpool förväntas möta en seriös titelutmaning nästa säsong.
Liverpool kommer att börja sin nya säsong utan de bästa angriparna Sadio Mane. Spelaren äger rum i Afrika Cup of Nations. Och därefter ska han packa Liverpool Fotbollströja väl och ha en lång paus. Mane har vunnit Golden Boot förra säsongen med 22 mål; Detta kan vara problematiskt för Premier League-löpare. Liverpool förväntas skaka upp sin line-up om de måste starta sin säsong utan Mane.


2019年7月11日星期四

Cesar tror att Militao kommer att lyckas på Real Madrid


Militao gick med i Real Madrid med 50 miljoner euro från Porto i veckan. Den 21-årige tecknade en sexårig affär i mars för att avsluta sin tid med Porto. Militao imponerade under sitt första hela år i europeisk fotboll som har tippats för att göra en stor inverkan för Madrid i försvar nästa säsong. Hans avslöjande på Santiago Bernabeu tvingades skära på grund av att han plötsligt var sjuk. Det sägs att han inte hade ätit för mycket när han anlände till Madrid vid 5 am.
Militao har levererat konsekventa prestanda och har blivit en del av Porto bästa defensiva setup. Julio Cesar tror att den brasilianska kommer att lyckas till Real Madrid. Han är lika lika upptagen med Vinicius framtid. De kommer att hämta Real Madrid Fotbollströja. Zidanes lag har nyligen avslutat sin första dag i pre-season träning i Montreal. Truppen reste till Kanada på tisdag och spelarna fullbordade ett antal cirkulationer.
Det sägs att Real Madrid president Florentino Perez nu har aktiverat sitt intresse att skriva Neymar. Klubben är villig att lämna sin Billiga Fotbollströjor till honom. Perez är säkert medveten om det sura förhållandet mellan PSG och Barca vilket innebär att den franska klubben skulle vara villig att sälja spelaren till dem. Signering Neymar skulle gynna Madrid i en sportig aspekt. Under tiden skulle Neymar ge klubben ett enormt boost i sin redan högsta varumärkesbild.

2019年7月8日星期一

Juventus ligger nära tecknet Matthijs de Ligt


Juventus stänger på Ajax Wonderkid Matthijs de Ligt. De italienska jättarna har nått ett avtal med den 19-åriga mittbacken över ett femårigt kontrakt. Budet för ungdomen från Juve har dock brutit mot Ajax värdering. Men Juventus tror att en affär kommer att göras de närmaste dagarna. De Ligt återvände till träning med sina Ajax-lagkamrater på måndag, trots hans hemande avgång. Han spelade en nyckelroll i sin säsong som kaptenen.
Det har rapporterats att Juventus förbereder ett £ 120million bud för Paul Pogba. Manchester United sägs hålla spelaren men kommer att överväga att sälja om priset är rätt. Pogba har erkänt att han vill ha en ny utmaning samt nya Juventus Fotbollströja. Även om affären inte har slutförts, har VM-vinnaren varit med i Förenade pre-season squad.
Juventus är intresserad av Manchester Uniteds anfallare Romelu Lukaku. Flyttet till den 26-årige skulle komma med Cristiano Ronaldos stöd. Lukaku har insisterat på att Serie A är hans drömdestination och han vill byta Billiga Fotbollströjor. Men Inter Milan och Napoli är båda i jakten på Lukaku. Men det sägs att Förenade har redan avslagit erbjudanden från de två klubbarna. Juventus har därför en perfekt position att spendera 75 miljoner euro.

2019年7月3日星期三

Manchester United avslutar signeringen av Bruno Fernandes


Det har rapporterats att Manchester United har kopplat till ett drag för Bruno Fernandes. Spelarens agent håller samtal med potentiella riddare. Och Sporting Lisbon är beredd att betala in på Fernandes. Ole Gunnar Solskjaer är intresserad av att underteckna två mittfältare och förbereda Manchester United Fotbollströja i sommar trots att den 24-årige har en mängd andra ryttare. Den kreativa mittfältaren har gjort 32 mål för Sporting som har fyra år kvar på sin nuvarande affär.
Ole Gunnar Solskjaer har lagt till Aaron Wan-Bissaka och Daniel James till sin grupp i sommarfönsteröverföringen. Klubbens bud på Harry Maguire avvisades av Leicester City på tisdag. Föreningen har dock några andra alternativ och Billiga Fotbollströjor att välja. Alderweireld har länge länkats till den engelska klubben. Han är tillgänglig för bara 25 miljoner pund i år. Den 20-årige Nicolo Zaniolo är extremt högt rankad med poäng fyra mål för romer.
Manchester United har enligt uppgift erbjudit ett nytt kontrakt på £ 350.000 per vecka till David De Gea. Spelarens nuvarande affär kommer att vara i slutet av nästa säsong. Trots att Förenade inte vill träffa De Geas lönebehov, vill de inte förlora målvakten nästa sommar. Den enorma inflationen på överföringsmarknaden är nu oundviklig vilket kan se att den föreslagna femårsavtalet skulle göra De Gea till världens högsta betalda målvakt.

2019年7月2日星期二

Chelsea har permanent skrivit Mateo Kovacic


Chelsea har meddelat att de har Mateo Kovacic från Real Madrid. Den permanenta signeringen kostar den engelska klubben £ 40,3 miljoner. Hans ankomst styr Chelseas mittfält. Spelaren njöt av blandade förmögenheter under hans låneförtrollning vid Stamford Bridge. Blues har kunnat landa Kroatiens mittfältare trots sitt överföringsförbud eftersom 25-åringen redan var registrerad i klubben. Kovacic sa att han verkligen haft sin säsong på lån med Chelsea och är angelägen att lägga på Billiga Fotbollströjor i framtiden.
Undertecknandet av Kovacic har varit Chelsea första köp på sommaren. Men hur gick de runt styrorganets sanktion? Det beror på att spelarens låneavtal undertecknades före Chelseas överföringsförbud. Spelaren har redan förberett Chelsea Fotbollströja. Trots att han för närvarande inte kan skriva några nya spelare, kommer klubben ändå att välkomna tillägget av Christian Pulisic. Ungern kommer nu att börja sin karriär vid Stamford Bridge.
Goda nyheter från Chelsea är att Frank Lampard är redo att bli klubbens nya chef och har redan skrivit en treårig affär. Kontraktet kommer att vara värd £ 4m per år och Lampard kommer att belönas om klubben kvalificerar nästa säsong Champions League. Han lägger redan planer för den kommande säsongen när klubben återvänder till pre-season träning på fredag. Lampard ska sätta sin assistentchef Jody Morris till Chelsea med honom.

2019年6月26日星期三

Lucas Torreira sa att han kommer att stanna hos Arsenal


Lucas Torreira har bekräftat att han kommer att stanna kvar i Arsenal i sommar trots AC Milans intressen. Han gick med från Sampdoria i en £ 23m deal som var den dyraste av Unai Emerys fem underteckningar förra sommaren. Torreira i Arsenal Fotbollströja föreföll 50 gånger för klubben och gjorde ett positivt intryck på mittfältet. Han vägrade nyligen att länka med den italienska klubben. Hans kontrakt med Arsenal kommer att vara fram till 2023.
Arsenal har bara £ 45m att spendera i sommar. Det sägs att Crystal Palace Wilfried Zaha är inställd att byta Billiga Fotbollströjor och gå med i Gunners i sommar. Budet för den här vingen uppgår dock till £ 80million. Zaha har knutits till en mängd toppklubbar men han föredrar ett drag till Arsenal. Det största problemet för den engelska klubben är hur de har råd att skriva Zaha med ett enormt pris.
Arsenal är enligt uppgift att stänga in på sin första affär på sommaren. Klubben är nära att komma överens om att teckna William Saliba från Ligue 1. Det rapporteras att spelaren redan har kommit överens om en femårig affär. Det kan förutsägas att Salibas ankomst kommer att påverka minst tre nuvarande försvarare för första lag. Ungern kan säkert ses som en långsiktig investering trots Gunners preferens att hålla Koscielny.

2019年6月25日星期二

Atletico Madrid utforskar andra alternativ istället för Hermoso


Atletico Madrid har länge varit intresserad av Mario Hermoso. Espanyol insisterade emellertid på att fråga 40 miljoner euro för spelaren. Atletico Madrid vill inte betala försvararens fullständiga frisättningsklausul och sägs att utforska andra alternativ istället. Daley Blind och Nicolas Otamendi finns på listan Los Rojiblancos. Blind skulle kunna täcka både vänster- och mitthalvpositionerna. Otamendi ses som mer av en ersättare för utgående kapten Diego Godin.
Thomas Lemar insisterar på att han kommer att stanna kvar på Atletico Madrid nästa säsong. Med att bidra med tre mål och nio hjälper, lyckades mannen inte bevisa att han är värd 63 miljoner kronor förra sommaren. Även om det var osäkert om den 23-årige kommer tillbaka till klubben, sa han att han kommer att ta med Billiga Fotbollströjor tillbaka nästa säsong. Lemar har ålder på sin sida men han har förmågan att återuppliva sin karriär i framtiden. Dessutom är han fast besluten att vara en framgång med Rojiblancos.
Det har rapporterats att Everton är intresserad av försvararen Santiago Arias som har uttryckt sin vilja att spela mer spel för Atletico Madrid. Arias gillar sin Atlético Madrid Fotbollströja så mycket. Dessutom har Atletico Madrid gjort ett drag för Lillebacken Mehmet Zeki Celik. Lille är angelägna om att hålla Celik som har ytterligare tre år kvar på sitt kontrakt.

2019年6月20日星期四

Romelu Lukaku kan bli med i Inter Milan


Det är rapporterat att Manchester United-anfallaren Romelu Lukaku har gått med på att lämna för Inter Milan. Lukaku har förlorat sin plats på Old Trafford. Spelaren hoppas att flytta till Italien för att få sin karriär tillbaka. Han har en överenskommelse i princip för att landa 180 000 kronor i veckan. Belgiens framtid gick United i sommaren 2017 men har inte lyckats återta sin verkliga form sedan dess. Inter fortsätter att förhandla om Lukaku och vill snart träffa en affär.
Inter hoppas dock göra United ett erbjudande om Mauro Icardi plus kontanter. Medan italienarna behöver avlasta Icardi, kan Förenade inte vara angelägna om en överenskommelse som innebär att Icardi ska tas. Det finns inga andra köpare uppställda för Icardi att han inte skulle ha någon Inter Milan Fotbollströja att välja. Inter har andra spelare som de kan försöka sälja, men det skulle lämna Conte problemet med att ha Icardi i sin grupp.
Inter Milan har meddelat att de redan har säkrat två signeringar, Matteo Politano och Eddie Salcedo. Klubben verkar förbereda många Billiga Fotbollströjor. Politano gick med i Inter förra sommaren på en första ettårig låneavtal. Inter betalar 20 miljoner euro för honom. Under tiden för Salcedo kommer det att kosta Inter € 1m att använda ungen till ett ettårigt lån. Salcedo gjorde 13 mål med fyra hjälpmedel i 35 konkurrenskraftiga framträdanden.

2019年6月18日星期二

Jordan Veretout har länkats till AC Milan


Agent för Fiorentina mittfältare Jordan Veretout deltog i ett möte i Casa Milan som har utlöst några spekulationer. Det sägs att mittfältaren kan flytta till AC Milan. Det betyder förmodligen Veretout kommer att ha på sig AC Milan Fotbollströja, eftersom klubben hoppas kunna bygga upp sitt mittfält i en ny säsong. Dessutom har flera namn kopplats till ombyggnaden inklusive Pellegrini, Praet, Sensi och Torreira.
Belopp de fem spelarna, Lucas Torreira är italienarnas favorit. Det kan dock ta tid innan en sådan affär kan slutföras. Torreira är utan tvekan ett alternativ till den defensiva rollen som kan kosta Milan cirka 20 miljoner euro för att få tillbaka honom. Det är värt att spendera så mycket att anpassa sin Billiga Fotbollströjor. Dennis Praet vill enligt uppgift återförenas med belgiska på San Siro. Alla fem av dem är anständiga alternativ.
AC Milan är enligt uppgift intresserad av Real Madrid mittfältare Dani Ceballos. Spelaren är sannolikt ansedd överskott till krav på Real. Ceballos har varit ett mål för ett antal klubbar under det senaste året. Dessutom är Milan intresserad av Kostas Manolas att ett drag skulle kunna ske under de närmaste veckorna. Juventus och Napoli är dock uppenbarligen i jakten på spelaren. Manolas är en av de få spelare som romerna har hållit på.

2019年6月12日星期三

Bayern München är angelägna om Leroy Sane


Bayern München börjar bredda sin sökning efter förstärkningar. Leroy Sane har varit huvudrollen under en lång tid. Men Manchester City-spelaren verkar dämpa sitt beslut om framtiden, men han har inte uteslutit möjligheten att vara kopplad till ett drag till Bayern München. Han kan inte välja vilken Billiga Fotbollströjor han gillar. Bayern måste överväga andra möjligheter som ersättning för Leroy Sane.
Det rapporteras att Bayern har identifierat Carrasco som ett möjligt alternativ till Sane. Tidiga reportrar sa att klubben hade intresse för Yannick Carrasco, vars överföring i februari 2018 var en överraskning. Carrasco gick med i den kinesiska klubben Dalian Yifang förra året men vill nu återvända till Europa. Vingen har gjort ganska bra i Kina denna säsong. Han är en av kandidaterna till Plan B i Bayern som kostar omkring 30 miljoner euro.
Klubben ser ut att vara aktiv i detta överföringsfönster. Bayern har redan investerat 118 miljoner euro i nya spelare. Klubben är redo att lägga mindre än 85 miljoner euro för att bygga upp truppen och förnya Bayern München Fotbollströja. Timo Werner har länkats till Bayern. Bayern München är dock fortfarande beredd att vänta ytterligare ett år för att underteckna spelaren på en gratis transfer.

2019年6月11日星期二

Barcelona kommer förhoppningsvis att skriva Griezmann


Barcelona säkrade en annan La Liga-titel den senaste säsongen. Men Champions League-utgången resulterar i att tränaren Ernesto Valverde behöver ha en bra balans i sin grupp. Antoine Griezmann avslöjade på söndag har han redan bestämt sin destination i sommar. Det är enligt uppgift att han kommer att flytta till Barcelona i stället för PSG. Hans frisättningsklausul kommer att sjunka till 120 miljoner den 1 juli. Tiden kommer att berätta om en affär är klar i sommar.
Det sägs att Barcelona är redo att göra ett sista tryck för att underteckna Matthijs de Ligt i veckan. De troddes vara ledande tävlingen sedan deras erbjudande förbättrats av klubbar inklusive PSG. De Ligt skulle vara nöjd med hans Barcelona Fotbollströja. Samtalen har stallat de senaste veckorna på grund av nya krav från De Ligt och Raiola. De Ligt, under tiden, sa att han först åkte på en trevlig semester och vila efter matcherna.
Samtidigt kommer Frenkie de Jong, som officiellt blir en Barcelona-spelare den 1 juli, och säger att han inte kan vänta med att leka med Arthur i Barcelona. Han måste förbereda sina nya Billiga Fotbollströjor. Han lovordade sin framtida Barca-lagkamrat som en fantastisk spelare. Och nu tänker han bara på semester. Barcelona har säkrat två vänskapsmatcher mot Napoli med båda att äga rum i USA. Matcherna är planerade till 7 och 11 augusti.

2019年6月6日星期四

Arsenal är intresserade av Exequiel Palacios


Arsenal är i strävan efter River Plate mittfältare Exequiel Palacios som har bekräftats att klubben är intresserad av att underteckna honom i sommar. Den 20-årige anses vara en av de ljusaste utsikterna i Sydamerika. Arsenal har tippats som de nya frontrunnarna efter överenskommelsen mellan spelaren och Real Madrid blev scuppered av skada förra året. Arsenal måste avlasta några spelare för att höja ytterligare medel, eftersom Palacios frisläppande klausul står på en rapporterad £ 18m.
Kaliberna av spelare som kommer in i Emiraten kommer att vara begränsade eftersom klubben bara har £ 40million överföringsbudget att spela med. Arsenal har gjort sitt drag och lämnat ett £ 22m erbjudande till Thomas Meunier. Han kunde vara lysande i en Arsenal Fotbollströja. Emery sägs försegla ett möte med belgiska och ser ut att lägga till den 27-årige i sin Arsenal-grupp. Om Meunier ansluter, har han chansen att se till att han kommer att vara på höger sida om Arsenals försvar till början av nästa säsong.
Reiss Nelson hade en utmärkt årstid i Bundesliga. Efter en framgångsrik kampanj i Tyskland kommer Nelson att ta sina Billiga Fotbollströjor och återvända till Arsenal. Han lägger till kvalitet till Arsenals lag utan extra kostnad. Den unga engelen skulle säkert kunna lägga till ett element i Arsenals spel som de tidigare saknat. Han skulle kunna vara den perfekta ersättaren för Aaron Ramsey.

2019年6月3日星期一

Juventus har börjat prata om att teckna Paul Pogba igen


Det är enligt uppgift att Juventus har börjat prata om att skriva under Paul Pogba från Manchester United. Mittfältaren är uppsåtligen angelägen om att lämna Old Trafford i sommar. United kräver enligt uppgift mer än 89 miljoner kronor för den franska världscupen att vinna på Juventus Fotbollströja. Det sägs att Juventus försöker inkludera spelare i affären för att minska det pris de måste betala för Pogba. Och avtalet som indikerar Paulo Dybala-tips som spelaren kan flytta till Manchester United.
Juventus är utan manager efter att Massimiliano Allegri lämnat i slutet av säsongen. Pep Guardiola kopplade till Serie A-mästare tidigare föreslog att han kommer att bli den efterföljande Allegri som den nya tränaren. Han hävdade nyligen att han skulle stanna kvar på Etihad Stadium trots rykten om att han kunde gå med i Juventus. Den gesten är ett tecken på att den katalanska tränaren är säker på sin framtid i England.
Cristiano Ronaldo och Lionel Messi är de bästa två fotbollsspelarna i världen. Det är svårare att jämföra de två spelarna än att hämta Billiga Fotbollströjor. Antonio Cabrini känner Cristiano Ronaldo ledarskap exploits sätta honom framför sin eviga rival. Han sa att Ronaldo har visat sig vara en riktig ledare både på och utanför planen, medan Messi kom upp några få fall i hans karriärkort.