2017年3月12日星期日

Sergio Ramos Real Madrid frälsare igen som de skrapar förbi Real Betis

Zinedine Zidane lovordade hans Real Madrid sida för att komma igenom ett test spel med Real Betis vinner med 2-1 på Bernabeu på söndag. Vem annars? Sergio Ramos återigen vara matchwinner för Real Madrid. Real Madrid kaptenen hade Billiga Fotbollströjor görs i de sista minuterna för att säkerställa Real Madrid vinna.
Barcelona föll mot Deportivo tidigare under söndagen och Real Madrid hade därmed chansen att gå upp i serieledning i La Liga när man tog emot Real Betis. Nu alla vita Real Madrid tröja plats den första platsen i La Liga tabellen.
I den 25:e minuten tog gästerna ledningen. Målvakten Keylor Navas stod för en jättetavla när han fumlade in Tonny Sanabrias skott i mål. Costa ricanen såg ut att ha kontroll på bollen men när han skulle greppa den slog han in den i eget mål. Fem minuter före pausen hittade Marcelo in med ett fint inlägg till Cristiano Ronaldo som dök fram och nickade in 1-1.
Cristiano Piccini drog på sig sitt andra gula kort i den 78:e minuten och fick lämna planen. Kort därefter skulle Real Madrid ta ledningen. Sergio Ramos, som gjorde ett mål och tvingade fram ett självmål mot Napoli i veckan, klev fram igen och nickade in 2-1 till Real.
Real Madrid är nu två poäng före Barcelona i La Liga, med en match mindre spelad.