2017年2月14日星期二

PSG utklassade Barcelona

Paris Saint-Germain imponerade stort när Champions League-slutspelet inleddes på tisdagskvällen. Barcelona chockades på Parc des Princes. PSG leder med 4-0 i den första åttondelsfinalen. Födelsedagsbarnet Ángel Di María bar Billiga Fotbollströjor gav oss två vackra mål som Barcelona besegrade, han är utan tvekan vara den stora mannen i spelet.
Barcelona har varit något av en mardrömsmotståndare för PSG. PSG satte hög press direkt, något som nye tränare Unai Emery tryckte på är viktigt mot Barcelona. PSG spelade också påhittigt och finurligt.
Angel di Maria dredded PSG tröja mumlade i en frispark i början av den första halvleken. Mot slutet av samma halvlek satte Julian Draxler 2-0 på ett vackert sätt - och Barça var rejält i gungning. Men den andra halvleken började inte bättre för katalanerna när di Maria på nytt var framme och skruvade in 3-0. Därefter utökade Edinson Cavani till 4-0, som även blev slutresultatet.
Barcelona fick ingenting att stämma i spelet - och i stället fortsatte PSG att trycka gasen i botten och visa upp en bländande fotboll. I och med slutresultatet har Barcelona nu en till synes omöjlig uppgift att vända på underläget inför returen.

没有评论:

发表评论