2016年6月8日星期三

Efter grov säsong i Real Madrid, Rodriguez rulla igen med Colombia

PASADENA Calif. - James Rodriguez inte starta i 2016 Champions League-finalen, och inte heller fick han upp från bänken för att göra en sen utseende som Real Madrid galoppe till seger.
Enkelt, gjorde Rodriguez inte passar med Real Madrids planer sent på säsongen, som Zinedine Zidane gav endast 24-åriga colombianska tre starter under de två sista månaderna.
Med färska ben och en förnyad önskan att bevisa sin värde, har Rodriguez synes stormade in i 2016 Copa America Centenario med energi och passion som översatts till riva isär USA i turneringens öppningsmatch i Santa Clara, Kalifornien.
Rodriguez slog in en straff plats i 2-0 seger över USA, men hans inflytande sträckte sig långt bortom det ett ögonblick. Efter hans första mål krossade amerikanska sprit, Rodriguez bidrog Colombia attackerande rörelser.
För ett extranummer, ristade tidigare FC Porto och Monaco mittfältaren upp Paraguay på tisdag kväll trots bär en potentiellt betydande axelskada, bistå på öppningsmålet och scoring den andra i en 2-1 seger på Rose Bowl. Med två segrar, två mål och en assist, Rodriguez eftertryck sätta sitt namn fram som en tidig ledare i lopp för Guldbollen (MVP) och Golden Boot (skyttekung) på Copa America.
Särskilt som Colombia kapten tar Rodriguez ansvar för service fasta situationer och kliva upp för att ta straffar. Före hans mål mot Paraguay hade Colombias senaste fem Copa America mål kommer alla från fasta situationer.

Med andra ord, har Rodriguez haft en fot i till synes varje senaste colombianska mål. Lägg i hans sex mål och två assist i fem matcher på VM 2014, och James har i huvudsak blivit Colombias hela attack.

没有评论:

发表评论