2016年3月21日星期一

Republikens Euro 2016 hoppfulla måste lysa - Martin O'Neill

Martin O'Neill har sagt till sina Republic of Ireland förhoppningar de har två matcher för att tvinga sig in i hans Euro truppen.
Republiken möta Schweiz och Slovakien i hemmet tränings över påsk med platser kvar på spel inför Euro 2016 finalen i Frankrike.
Chef O'Neill sade att med endast ett mer användarvänliga för att spela mot Holland i maj, är tiden rinner ut för några av de marginella aktörer att imponera.
"Jag vill se ett par av pojkar, de euro är precis runt hörnet."
O'Neill sida spela Schweiz Aviva Stadium på fredagen, följt av Slovakien hemma på tisdag 29 mars.
Även en annan vänlig kan pressas in i schemat, skulle Holland vänlig den 27 maj vara sista chansen för eftersläntrare att göra en förseningsavgift i truppen, som ytter James McClean gjorde för fyra år sedan.
"Det finns en möjlighet att försöka organisera en annan match men egentligen efter dessa två spel, det färdigställa ett visst antal spelare och hoppas de kommer genom oskadd under de kommande månaderna", säger O'Neill. "Du talar om mycket liten paus-tid efter det."
Wolves försvarare Matt Doherty, Bournemouth och tidigare Coleraine mittfältare Eunan O'Kane, Birminghams Stephen Gleeson, Brentford mittfältare Alan Judge och Aberdeen Jonathan Hayes är bland dem som hoppas på en smak av åtgärden.

Även för vissa, kommer att helt enkelt att uppgå till träning med högre trupp Abbots, är O'Neill övertygad om att det finns vissa platser som är ännu inte spikas.

2016年3月7日星期一

Aguero rankas ovanför Benzema och Henry - Sagna

Sergio Agüero är den bästa spelaren i Premier League och han rankas över lik av Karim Benzema, Thierry Henry och Robin van Persie, enligt Bacary Sagna.
Argentina anfallaren gjorde två mål - och missade en sen straff - som Manchester City stryk Aston Villa 4-0 i Premier League på lördag, flytta hans etikett för säsongen till 21 i alla tävlingar.
Sagna var återigen oerhört imponerad Aguero prestanda och känner att han är bättre än någon han har spelat med under sin tid med Arsenal, City och Frankrike landslag.
"För mig är han den bästa spelaren i ligan och förmodligen en av de bästa spelarna i världen," försvararen journalister. "För mig är han den bästa jag har spelat med. Jag har spelat med stora spelare, men han är bara klass.
"Han är klassen eftersom han tränar och njuter fotboll på planen. Du kan tala om han ger den högsta för laget och han är mycket bra.
"Han förlorar aldrig bollen - även när han verkar förlora det, får han tillbaka, håller det och lyckas skapa utrymme för att sätta sig i vissa situationer Han lyfter laget upp..

"Jag skulle inte vilja spela mot honom. För mig kan han vara den bästa anfallaren i laget och ligan."

2016年3月2日星期三

Leicester dragning öppnar dörren för Tottenham

Premier League kan ha en ny första plats laget för första gången på flera månader om Tottenham slår West Ham på onsdag.
Det beror på Salomon Rondon och Craig Gardner ledde återuppväckta West Bromwich Albion till en spännande 2-2 mot bords ledande Leicester City på tisdag kl King Power Stadium.
Danny Drinkwater och Andy King gjorde för Foxes, som sitter tre poäng före Spurs men åtta mål blyg på mål differential. West Brom är upp till 13: e med 36 poäng.
Vilken start! Sedan Tony Pulis har inkopplad saido berahino tillbaka i sina planer, är det med tanke på West Brom motståndare mer oro, och Rondon har haft plats att ströva omkring. Han begravdes en chans i den 11: e minuten för att göra det 1-0 och lagt grunden till några bra ol 'fashioned bussparkering.
Lyckligtvis, Leicester bröt de Baggies snart som Drink s blast genomfartstrafik tog en tur ut Jonas Olsson och loopas över huvudet av Ben Foster att göra det 1-1.
Riyad Mahrez såg matchen skulle inte gå till halvtid nivå, tillbaka krängande en diagonal boll till kung med deftest av handen. Kung gjorde utan tvekan.

Shinji Okazaki bältade nästan en rubrik hem i den andra halvan, gå Jamie Vardy som spelare att slå tvärbalken i spelet. Och Foster rånade Wes Morgan sent, innan Leonardo Ulloa s stopptid kran studsade utanför mål.