2019年2月25日星期一

Alexandre Lacazette och Henrikh Mkhitaryan vann Arsenal en 2-0 seger


Första halva målen från Alexandre Lacazette och Henrikh Mkhitaryan tjänade Arsenal en 2-0 seger över Southampton som flyttade dem till fjärde plats i Premier League-bordet. Det är värt att du sätter på en Billiga Fotbollströjor för att titta på spelet.
Arsenal i december för att avsluta en 22-match obevekad körning för Emerys sida men kunde inte försegla sin första Premier League bortgång över Gunners. Sätt på din Arsenal tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten.  De hade slagen Arsenal i december för att avsluta en oslagad running för Emery på 22 matcher, men kunde inte försegla sin första Premier League-seger över Gunners.
Arsenal kan låsa upp konsistensen för att förbli på dessa ställen mitt i Europa League-fotbollen. Visserligen har chefen Unai Emery varit nöjd med detta resultat och några av de mer flytande perioderna av Arsenals prestation.

2019年2月18日星期一

Blaugrana kan ha slagen Real Valladolid 1-0 för att sträcka sin Liga


Barcelona vet att de inte får "låta sina vakt" efter sista säsongens Champions League-utgång till Roma, enligt coach Ernesto Valverde. Det är värt att du sätter på en Billiga Fotbollströjor för att titta på spelet.
Barça dominerade matchen mycket mer, och trots att inte erbjuda ett briljant spel monopoliserades alla chanser under de andra 45 minuterna. Det tydligaste kom från Messi stövlar, som toppade ett mycket kraftfullt centrum. Om du är deras fan, får du inte missa detta spel och FC Barcelona tröja. FC Barcelona-Valladolid (1-0), den 24: e dagen i LaLiga Santander 2018-19. Leo Messi gjorde ett straff, missade en annan och var "nog" för en Barcelona som var helt otrolig vid Camp Nou.
Barcelona markerade undertecknandet av en ny kontakt för tränare Ernesto Valverde med en 1-0 seger över nedslagsbattlers Real Valladolid för att stärka sitt grepp på toppen av LaLiga.

2019年2月11日星期一

Liverpool igen när Reds körde över AFC Bournemouth på Anfield


Det var samma gamla Liverpool igen när Reds körde över AFC Bournemouth på Anfield. Sadio Mané, Gini Wijnaldum och Mohamed Salah chippade alla in med varsitt mål i 3-0-segern. Om du förväntar dig samma Billiga Fotbollströjor, så kan du komma till vår hemsida.
Manes headed öppnare på 24 minuter avgjorde några tidiga nerver på Anfield som senegalesiska framåt fortsatte sin senaste löpning av poäng viktiga mål för Reds. Sätt på din Liverpool tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten. Georginio Wijnaldum, vars återkomst till mittfältet efter skada gjorde en märkbar skillnad, fördubblade ledningen med en strålande exekverad lob över Artur Boruc efter att ha samlat ett loftpass från Andy Robertson.
Liverpool fick mål från Sadio Mane, Georginio Wijnaldum och Mohamed Salah när de kryssade till en 3-0 seger mot Bournemouth.