2018年10月30日星期二

Juventus slår tillbaka för att slå Empoli 2-1


Ronaldo gjorde två mål då Juventus kom bakom för att vinna i nedslagshotat Empoli 2-1 på lördag och behålla sin oslagna start i Serie A. Sätt på din Billiga Fotbollströjor för att se spelet är den bästa aktiviteten.
Cristiano Ronaldo avfyrade Juventus sju poäng klart i Serie A med en matchande vinnare i en hårdförtjänt 2-1 seger på Empoli. Om du förväntar dig samma Juventus tröja, så kan du komma till vår hemsida. Med det sätt som de spelade för ganska mycket hela spelet, behövde de ett ögonblick av magi att hända om de ville göra anspråk på alla tre punkter och gå tillbaka till Turin segrande.
Ronaldo skickade Provedel den felaktiga vägen från platsen för att göra poäng för det tredje ligaspelet som körde och få Juve-nivå på 54 minuter.

2018年10月22日星期一

Lionel Messi skada senast som Barca går toppen av La Liga


Redan efter två minuter klev Nelson Semedo in från högerkanten, hittade till Lionel Messi som med en fin genomskärare friställde Coutinho som i sin tur placerade in 1–0 i krysset. Fans som bär Fotbollströjor Barn i spelet för deras favoritlagsbränsle.
Efter mål av Philippe Coutinho och Lionel Messi ledde Barcelona med 2–0 efter tolv minuter. Tre minuter senare var olyckan framme. Messi kolliderade med en motståndare och landade illa. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Lionel Messi tröja på vår hemsida. Messi missar bland annat onsdagens möte med Inter i Champions League men också El Clasico mot antagonisten Real Madrid på lördag.
Inter och Barca har vunnit sina två matcher i matchens match tre och Icardi tror att Serie A-sidan kan gå tå-till-tå med LaLiga-mästarna i frånvaro av Messi.