2018年4月24日星期二

Zlatan Ibrahimovic berättade i den populära talkshowen


Han är en bra spelare. Många fans väntar på att han ska visas. Nu har vi den senaste VM 2018 tröja. Vill du titta på det här spelet?  Jimmy Kimmel ställde förstås frågan. Den om Zlatan Ibrahimovic skulle till VM.
Zlatan Ibrahimovic har tagit Los Angeles och USA med storm sedan den första matchen för hans nya lag LA Galaxy. Som hans fans har förberett en Zlatan Ibrahimovic tröja för att jubla för honom. Jag sa bara att jag ska till VM. Jag måste vara försiktig och om jag säger mer kommer folk att hänga mig. Men ett VM utan mig är inget VM, säger han.
Zlatan Ibrahimovic lämnade i mars Manchester United och flyttade till Los Angeles Galaxy. Han har gjort tre mål på tre matcher i MLS. Vi tror att han är en bra spelare och vi väntar på honom tillsammans.

2018年4月17日星期二

Bayern till final i tyska cupen tennissiffror mot Leverkusen


I Champions Legaue är man i semifinal mot Real Madrid, och i kväll tog man sig till final i cupen genom att slå Bayer Leverkusen med hela 6-2 på bortaplan. Vi såg matchen med många andra fans. Det är lyckligast för dem att bära samma Billiga Fotbollströjor och fira med seger.
De föll ihop i andra hälften när Bayern utnyttjade obevekligt varje misstag för att ta en ogenomtränglig ledning med fyra mål. Från get-go rusade den lokala sidan för att göra Bayern München så obekväma som möjligt. Men det har inte mycket inverkan på dem. All uppmärksamhet är på deras FC Bayern München tröja. Javi Martínez skott från 16 meter blev avböjt av Lewandowski in i mål efter att Müller hade misslyckats före huvudet till Bernd Leno.
Bayer Leverkusen vann första matchen i semifinalen, Thomas Müller vann 6-2 och kom till finalen. Fira deras seger tillsammans.

2018年4月10日星期二

Manchester City - Liverpool


Också Liverpool har det väl förspänt i och med att man har 3–0 att gå på mot Manchester City. Detta är ett underbart spel. Om du gillar fotboll och Fotbollskläder, får du inte missa sitt spel.
Liverpool har skaffat sig ett järngrepp om avancemanget efter en lysande prestation på Anfield i det första mötet. 2–0 kom på ett jätteskott från Alex Oxlade-Chamberlain efter 20 minuter. Återigen var det Liverpools höga press som gjorde att bollen till slut landade hos Oxlade-Chamberlain som drog på från sin position utanför straffområdet. Fans som bär Liverpool tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle.
I andra halvlek sjönk Liverpool ner i planen men det ändrade ingenting för City som hade förtvivlat svårt att skapa något och man lyckades inte få ett enda skott på mål. För mer detaljerade nyheter, kan du följa oss.

2018年4月3日星期二

Magisk Cristiano Ronaldo glödhet i Turin


Ronaldo hade inför tisdagens kvartsfinal gjort mål i alla Champions League-matcher han spelat den här säsongen. Matchen mot Juventus blev inget undantag. Detta är en nyhet som gör alla upphetsade. Fläktarna har redan knäppt upp sina Billiga Fotbollströjor.
Matchen mellan Juventus och Real Madrid hade bara hunnit bli några minuter gammal när Ronaldo gjorde det han brukar göra mot Juventus, det vill säga mål. Fans som bär Real Madrid tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Ronaldo blev den första spelaren som gjorde mål i 10 på varandra följande Champions League-matcher när Real svepte in i en tidig ledning.
Ronaldo levererade två mål, inklusive en sensationell cykelspark som till och med förde Juventus-supportrar till sina fötter, i en 3-0 Real Madrid-rutt i första kvartfinalen i Turin.