2017年11月5日星期日

Alvaro Morata sälar förtjänade vinst för Chelsea

Premier League-titeln kan inte vunnas i början av november. Manchester United utspelades grundligt av Chelsea på Stamford Bridge på söndagen. Chelsea Alvary Morata är matchvinnaren som gjorde det enda målet att hjälpa Chelsea att vinna.
Oline butik matchtrojorse.com säljer nu Billiga Fotbollströjor med rabatt för den kommande julen, snabbt klicka för att ta en titt!
Spelet var mycket mer händelserikt än senaste affärer med United eller Chelsea och andra topplag. När det gäller Chelsea fortsätter Conte att simma mot en tidvatten som tycks vara avsett att på något stadium tvätta honom ut ur dörren vid Stamford Bridge.
Blues tog total kontroll efter pausen när United satt tillbaka och belönades när Morata klättrade högst i huvudet i Cesar Azpilicueta 55 minuters kors då det spanska paret anslöt sig till femte gången för ett mål i Chelsea tröja denna säsong.
Alvaro Moratas rubrik visade skillnaden för Chelsea när Manchester United-chefen Jose Mourinho lämnade sin tidigare hemsökta Stamford Bridge tomhänt. Bluesen var kanske den mest oturiga, med ett eget mål från Phil Jones, otillåtet på grund av Morata.

Det var mycket press på Antonio Conte som gick in i det här spelet, men hans sida har svarat på utmärkt sätt. Segern betyder att Chelsea är tre poäng borta från Liverpool, Arsenal och Burnley i tävlingen för en topp fyra mål.